Oddset Trippel

Trippeltipset 1/1

PL-trippel till kalasodds!

Efter att det nya året har ringts in återgår vardagen till det “normala”. Redan under årets första dag återupptas den engelska fotbollen, både Premier League och The Championship. Formstarka hammare ska jobbas in i London medan målspel synas i Manchester och Sheffield. God nytt år!

Klicka här för att rygga och komma direkt till spelet

Spelstopp: 18:29

Sheffield Wednesday – Derby County: Över 2,5 mål @ 2,44

I The Championship har det stormat kring Sheffield Wednesday hela hösten – laget har drabbats av poängavdrag (-6) samt haft tre olika tränare. Under Tony Pulis gjorde The Owls knappt mål vilket ledde till att den pragmatiske tränaren endast fick 45 dagar på posten.

Numera leds Sheffield W av interim-tränaren Neil Thompson. Det blev effekt direkt med Thompsons på bänken, i hans första match blev det seger med 2-1 hemma på Hillsborough mot Middlesbrough. Det var första gången sedan september månad Sheffield W gjorde mer än ett mål i samma match.

Derby är i grunden ett skickligare fotbollslag som leds av Wayne Rooney. Gästerna har likt Wednesday haft en stökig säsong men den senaste månaden har Rooneys manskap börjat hitta rätt. Det finns stor potential i laget, framförallt i offensiven, det visade de berömda baggarna i den förra omgången då Birmingham monterades ner med 4-0 på bortagräs.

Sheffield W och Derby är inga lag som brukar bjuda på målkalas. Dock visar båda lagen gryende form och med tanke på tabelläget bör vi få se två lag som verkligen trycker på för tre poäng på Hillsborough. Därför lockas jag av överspelet som betalar galet bra!

Spel: Över 2,5 mål @ 2,44
Tävling: The Championship
Plats: Hillsborough Stadium
Tid: 18:30
TV: Viaplay


Everton – West Ham: West Ham +0,5 @ 1,91

Det tajta spelschemat är knappast till någon fördel för Carlo Ancelottis Everton. Det finns förvisso både bredd och spets i truppen, men då nyckelspelare som Allan, Rodríguez, Richarlison och Digne alltjämt dras med skador reduceras de blåvita helt klart ett par snäpp. Fabian Delph är även fortsatt out.

Evertons senaste seger mot Sheffield United (1-0) satt långt inne och var inte speciellt välförtjänt. Faktum är att The Toffees inte hade mer än 0,57 i xG på Bramall Lane.

West Ham kommer till spel med betydligt bättre truppstatus och även fin form. The Hammers har bara torskat en av de fem senaste matcherna, och det var borta mot Chelsea. David Moyes har en enorm bredd i offensiven då det finns mängder av fina alternativ, så det tajta matchandet bör inte vara till någon nackdel för hammarna.

Med dessa förutsättningar ser jag inte alls Everton som någon tydlig favorit. Pluslinan på West Ham ritas ner tidigt i spelboken.

Spel: West Ham +0,5 @ 1,91
Tävling: Premier League
Plats: Goodison Park
Tid: 18:29
TV: V Sport Premium, Viaplay


Manchester United – Aston Villa: Under 3,5 mål @ 1,62

Jag backade Aston Villa i mötet med Chelsea (1-1) på Stamford Bridge med framgång och på Old Trafford bör Birmingham-klubben kunna stå upp bra på nytt.

Aston Villa har haft en väldigt lyckad säsong så här långt, inte minst Captain Jack Grealish som definitivt varit en av seriens bästa spelare. Målvakten Emiliano Martínez har även varit helt briljant. Faktum är att det endast är Ederson i Manchester City som släppt in färre mål än argentinaren. Inför mötet med Man United förstärks defensiven då Tyrone Mings är tillbaka från sin tidigare avstängning.

För dagen är nog Man United ett hack upp från Chelsea. Inför omgång 16 återfinns Ole Gunnars krigare på andra plats och det känns fullt rimligt. Efter uttåget från Champions League har United radar upp fina prestationer och flera spelare har lirat med ett enormt självförtroende. Segern senast mot Wolves var även moralhöjande där Marcus Rashford gjorde matchens enda mål under Fergie Time.

United ska hållas som favoriter men någon promenad i parken kommer det inte att bli på drömmarnas teater. Villa släpper trots allt knappt in mål och här anser jag att marknaden överskattar målmöjligheterna. Blott två av Villas 13 matcher har gått över 3,5 mål.

Spel: Under 3,5 mål @ 1,62
Tävling: Premier League
Plats: Old Trafford
Tid: 21:00
TV: V Sport Premium, Viaplay


Trippeln

Sheffield Wednesday – Derby County: Över 2,5 mål @ 2,44
Everton – West Ham: West Ham +0,5 @ 1,91
Manchester United – Aston Villa: Under 3,5 mål @ 1,62

Totalt odds: 7,54

Klicka här för att rygga mitt trippelförslag

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.