Oddset Trippel

Trippeltipset 10/6-22

Trippel: Israelisk knall bådar för hög utdelning!

Landslagen fortsätter mäta svärd med varandra och Nations League-spelet kliver in i nästa juni-fas. Israel underskattas rejält borta mot Albanien och med över tre gånger såsen är tvåan på Air Albania Stadium mitt första inslag på trippeln. I Köpenhamn ska danskarna fira en ny seger och i Wien är det Frankrike som får resa hem med hela potten. Över tio gånger stålarna landar fredagens trippel på. Let’s go!

Spelstopp Trippel: 20:44

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

Match 1

  Albanien – Israel: Bortaseger @ 3,17

Dabbur och Shon Weissman är frontmännen som ska bidra när inte målkungen Eran Zahavi finns spelbar. Den sistnämnde Valladolid-forwarden kvitterade också (2-2) med drygt fem minuter kvar hemma mot Island i öppningsmatchen men i ärlighetens namn är ett oavgjort resultat mot ö-nationen inget vidare sett ur israeliska ögon.

Nu får de blåvita testa lyckan på Air Albania Stadium istället. Albanien kryssade i Reykjavik mot nyss nämnda Island (1-1) i en tämligen jämn batalj. Värdnationen skruvas dock upp ganska rejält här vilket för mig ter sig tämligen obegripligt. Albanerna har visserligen besegrat Ungern i VM-kvalet nyligen men därutöver finns inte speciellt mycket som sticker ut. Albanerna, rankade 66 i världen, har saknat Uzuni och Broja inledningsvis och bör också få lösa denna kamp utan duon.

På det stora hela känns matchen jämn och därför sticker oddset ut. Israel som segrare till över tre gånger smeten är för bra för att inte testas tidigt.

Spel: Bortaseger @ 3,17
Tävling: Nations League
Plats: Air Albania Stadium
Tid: 20:45
TV: Viaplay

Match 2

  Danmark – Kroatien: Hemmaseger @ 1,87

Kroatien mötte upp Frankrike hemma i förra omgången av Nations League. 1-1 var ett fall framåt för de vitröda från Balkan men i ärlighetens namn finns otroligt mycket mer att kräva av Modric och company. Les Bleus hade Benzema, Griezmann och Mbappé på bänken men kunde ändå skapa en hel del chanser framåt samtidigt som kroaterna hade svårt att forcera fram de där riktiga farligheterna.

Nu väntar Danmark på Parken. Ett Nordeuropeiskt sällskap som gör mer eller mindre allting rätt. Två raka vinster har danskarna skördat och skulle vid en tredje skalp sätta rejäl press på framförallt Frankrike. Poulsen, Eriksen, Höjbjerg, Cornelius med flera har varit klass inledningsvis och inför sin publik i Köpenhamn tror jag vi får se fullt ös från start med en eller ett par danska kassar. Över 90 minuter i alla tävlingar har faktiskt värdnationen bara förlorat vid ett ynka tillfälle sett till de 13 senaste, borta mot Skottland i VM-kvalet då biljetten till Qatar redan var bokad.

Ettan till i runda slängar 1,90 är tillräckligt bra för att dunka in i denna trippel.

Spel: Hemmaseger @ 1,87
Tävling: Nations League
Plats: Parken
Tid: 20:45
TV: TV6, Viaplay

Match 3

  Österrike – Frankrike: Bortaseger @ 1,81

Frankrike är aningen illa ute i League A, grupp 1. En poäng på två matcher ställer väldigt mycket på sin spets inför fredagens batalj i Wien. Torsk här samtidigt som Danmark gör jobbet i Köpenhamn och Les Bleus kan vinka bye bye till förstaplatsen i gruppen.

Gästerna kommer nyss från 1-1 borta mot Kroatien. En match där, som nämnt i ovan text, supertrion Mbappé, Griezmann och Benzema inte spelade från start och även Lloris fick se matchen från bänken. Nu finns som sagt inga livlinor kvar snart. Didier Deschamps behöver därmed trycka på med det bästa han har och kan Benzema och Mbappé spela så finns inget annat val.

Österrike har varit en frisk fläkt i Nations League. 3-0 mot Kroatien imponerar. Spelmässigt även insatsen i 1-2-förlusten mot Danmark. Alpnationen har i sina bästa stunder kapaciteten att stå emot i stort sett alla lag i Europa men under rådande förutsättningar med vad som står på spel för fransmännen så tror jag inte Rangnicks mannar orkar. Inför juni-samlingen hade 1,80-1,90 i odds på Frankrike varit en bomb och nu är det ett tillräckligt bra spel för att vi måste kliva på bortatåget fullt ut.

Spel: Bortaseger @ 1,81
Tävling: Nations League
Plats: Ernst-Happel-Stadion
Tid: 20:45
TV: Viasat Sport Extra, Viaplay

Trippeln

Albanien – Israel: Bortaseger @ 3,17
Danmark – Kroatien: Hemmaseger @ 1,87
Österrike – Frankrike: Bortaseger @ 1,81

Totalt odds: 10,73

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100