Speltips

Spelstopp: 11 juni 20:44
Odds: 6.72
Spel: Trippel
Oddset | Dagens Trippel | Speltips

Trippeltipset 11/6-21

Trippeln: EM-premiären!

Alla vägar bär till Rom och nu slår den eviga staden upp portarna för Fotbolls-EM! Under fredagskvällen spelas öppningsmatchen på Stadio Olimpico där turkarna och italienarna ska upp i ringen. Trippeln tar dock avstamp på den gröna ön där två matcher från Premier Division tittas till.

Spelstopp: 20:44

Dundalk FC – Waterford FC: Dundalk vinner & håller nollan @ 1,82

Dundalk FC har dominerat den irländska fotbollen under de senaste åren. Fem ligatitlar sedan 2014 skojar man inte bort. Inledningen på den här säsongen har varit skakig, men truppen håller fortsatt hög klass för den här nivån med grönvita gubbar som Sunderland-fostrade Patrick McEleney, landslagsmeriterade Andy Boyle samt måltjuven David McMillan.

Dundalk löste en stark trepoängare borta mot topplaget St. Patrick’s Athletic (2-0) i den förra i Dublin. Det var en storslagen triumf som DFC ska kunna spinna vidare på. Under fredagen väntar lättast tänkbara motstånd hemma på Oriel Park. Waterford FC är en klubb som leds av QPR-ikonen Marc Bircham. Inför säsongen tappade WFC stora delar av truppen och gästerna har nu gått och blivit en slagpåse i det irländska finrummet. Sju raka förluster står The Blues på, i sex av dessa matcher har Waterford blivit nollade. Den franska anfallaren Isaac Tshipamba blev utvisad senast mot Bohemians (0-3) och är därför avstängd här.

Klappkassa Waterford kan knappt göra mål och på Oriel Park ska inte Birchams blåklädda manskap räcka till. Dundalk vinner och håller nollan till 1,82 är taget!

Spel: Dundalk vinner & håller nollan @ 1,82
Tävling: Premier Division
Plats: Oriel Park
Tid: 20:45
TV:

Shamrock Rovers – Finn Harps: Shamrock -1,5 @ 2,02

I Dublin kommer de regerande mästarna till spel på Tallaght Stadium. Här torskade Shamrock Rovers seriefinalen mot Sligo Rovers för ett par veckor sedan, detta var faktiskt första hemmaförlusten i Premier Division sedan sommaren 2019. Huvudstadslaget slaktade allt i den irländska ligan förra säsongen och Stephen Bradleys trupp håller för dagen liknande kvalité som i fjol. Dock ska det nämnas att Jack Byrne lämnat för spel i cypriotiska APOEL.

Jojjo-laget Finn Harps är en betydligt mindre klubb från Ballybofey som torskat de 13(!) senaste mötena mot Shamrock. The Harps har öppnat den här säsongen över förväntan men formen är sviktande och på Tallaght Stadium talar lite för att besökarna ska kunna hota de regerande mästarna. När lagen möttes tidigare i våras på Finn Park vann Shamrock med 2-0, då hade inte Finn Harps ett enda skott på mål.

Klasskillnad råder och då vi får Shamrock -1,5 runt dubbla degen är det en härlig krydda på dagens dobbel!

Spel: Shamrock -1,5 @ 2,02
Tävling: Premier Division
Plats: Tallaght Stadium
Tid: 21:00
TV:

Turkiet – Italien: Italien över 1,5 mål @ 1,83

Ett corona-års lång väntan är äntligen över! I öppningsmatchen på Stadio Olimpico i Rom drar såklart pastaälskarna viss fördel av hemmaplan, hur mycket låter jag dock vara osagt.

Turkiet har varit definitionen av ett Hawaii-gäng de senaste åren. Poängplock mot Tyskland (3-3) och Kroatien (3-3) samt vinster mot Nederländerna (4-2) och Ryssland (3-2) har blandats med ett par rejäla bottennapp. Under Nations League förra året torskade turkarna både hemma och borta mot Ungern och i VM-kvalet tidigare i våras tappade Günes mannar en 3-1-ledning till 3-3 hemma mot Lettland.

Trots ett namnstarkt försvar är det offensiven som lyst allra klarast hos turkarna. Yilmaz är i sitt livs form och har öst in mål i både klubblaget (Lille) och landslaget, Calhanoglu har även varit en riktigt fin serve med sina briljanta högerfot. Att Turkiet ska kunna hota Italien är inte alls otänkbart, någon hållen nolla lär det däremot inte bli.

Världsmästarna från 2006 har sedan fiaskot mot Sverige i VM-kvalet 2017 gått från klarhet till klarhet under Mancini. Gli Azzurri gick rent under EM-kvalet och faktum är att “hemmanationen” är obesegrade i 27(!) raka landskamper. Florenzi, Verratti och Pellegrini har haft skadeproblem, offensiven med tuppen Belotti, magikern Insigne och bombern Immobile är dock helt intakt.

Turkarna är oberäkneliga, men försvaret har varit svajigt och i Rom går såklart italienarna in som favoriter. Att det här blir lika målsnålt som marknaden vill få det till skriver jag inte under på. Då Italien över 1,5 mål betalar betydligt högre än raka tvåan finner jag värde i målspelet.

Spel: Italien över 1,5 mål @ 1,83
Tävling: Fotbolls-EM
Plats: Stadio Olimpico
Tid: 21:00
TV: TV4, Cmore Live 4, Cmore

Trippeln

Dundalk FC – Waterford FC: Dundalk vinner & håller nollan @ 1,82
Shamrock Rovers – Finn Harps: Shamrock -1,5 @ 2,02
Turkiet – Italien: Italien över 1,5 mål @ 1,83

Totalt odds: 6,72

Klicka här för att rygga mitt trippelförslag

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel.

För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Tänk på att spel ska vara roligt,
räkna aldrig med att vinna pengar på spel.
För dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Var med i Sveriges skönaste, bästa och framför allt enda Spelstuga.
Joina oss i stugan för spel, stugplaner, tävlingar och gött snack!

Kontakt oss via messenger eller mail: info@gamblingcabin.se

Gamblingcabins integritetspolicy – GDPR

Gambling Cabin © 2021 Alla Rättigheter Bevarade

Gamblingcabin.se är en oberoende speltipssajt. Informationen här är ämnad för underhållning och utbildning. Gamblingcabin.se kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Spel handlar först och främst om underhållning. Räkna aldrig med att vinna pengar på spel. Kom ihåg att spela lagom. Spelar du för mycket? Ring stödlinjen: 020-81 91 00