Oddset Trippel

Trippeltipset 14/1-22

Trippeln: Tre starka hemmalag fixar biffen

Fredagen bjuder på flera intressanta bataljer och jag har hittat tre starka hemmalag som tillsammans ska lösa en trippel till runt 8 gånger pengarna. Det blir alltid målglatt när Borussia Dortmund spelar och mot Freiburg är det inget undantag. Dessutom tar Nice och Brighton starka viktorior på sina gräsmattor. Detta är något som inte får missas. Häng med!

Spelstopp: 20.29

Borussia Dortmund – Freiburg: Hemmaseger & Över 2,5 mål @ 2,11

Borussia Dortmund fick en jobbig start i bortamatchen mot Eintracht Frankfurt och låg under med 0-2 när domaren blåste för paus. I den andra akten stod de gulsvarta dock för en mäktig vändning och 3-2 innebär att gapet upp till Bayern München minskar något. Haaland stod inte för något mål då, men var i vanlig ordning inblandad i det mesta. Här lär norrmannen starta tillsammans med Reus och Hazard och det är en trio som är omöjlig att hålla från målet.

Freiburg håller kvar sin sensationella Champions League-plats efter 2-2 mot Arminia Bielefeld. Det var dock bittert att Streichs mannar inte fick ta samtliga tre pinnar, kvitteringen föll nämligen med knappa fem minuter kvar av matchen. Oroväckande att Freiburg, som har varit så täta bakåt, släppte in två mål hemma mot Bielefeld. Framåt såg det däremot helt okej ut med Jeong, Grifo och Sallai i startelvan.

När lagen möttes i höstas slutade det 2-1 till Freiburg, men de lär få betydligt större problem på Signal Iduna Park. Borussia Dortmund kommer ta tag i taktpinnen från start och Freiburg klarar då inte av att stå emot, även om de mycket väl kan peta in en boll. Hemmaseger kombinerat med ett överspel blir då ett perfekt val till min trippel.

Spel: Hemmaseger & Över 2,5 mål @ 2,11
Tävling: Bundesliga
Plats: Signal Iduna Park
Tid: 20.30
TV: Viaplay

Nice – Nantes: Hemmaseger @ 1,85

Nice gör en strålande säsong i franska Ligue 1 och tre raka segrar har fört upp laget på en andraplats i tabellen, en bit bakom PSG. Offensivt ser det ruggigt bra ut med pjäser som Dolberg, Gouiri, Kluivert och Delort. Det är inte många lag som kan stå emot den uppställningen. Centralt har Nice problem då Schneiderlin är avstängd och Lemina spelar AFCON, men Rosario gör mycket nytta där.

Nantes drabbas hårt av Afrikanska Mästerskapen. Moses Simon visade i Nigerias segermatch mot Egypten vilken skicklig spelare det är och att vara utan honom i en månad kommer kännas. Coulibaly, Castelletto och Traoré är också borta av samma anledning. Kanariefåglarna har annars visat strålande form mot slutet med tio inspelade poäng på fyra omgångar, men det är svårt att hålla uppe det snittet utan så många nyckelpjäser.

Nice kan ställa en vassare elva på benen och hemma på rivieran bör de utnyttja läget och plocka tre viktiga poäng i jakten på en Champions League-plats. Ettan står i 1,85 och det är tillräckligt bra för att klicka i.

Spel: Hemmaseger @ 1,85
Tävling: Ligue 1
Plats: Allianz Riviera
Tid: 21.00
TV: Expressen

Brighton – Crystal Palace: Hemmaseger @ 2,01

Fredagens hetaste match är tveklöst den som ska spelas i Premier League. Brighton – Crystal Palace är nämligen ett riktigt hatmöte. Matchen kallas för A23-derbyt efter motorvägen som går mellan södra London och sydkusten. Gästerna saknar sin bästa spelare Zaha på grund av AFCON och även Ayew, samt Kouyaté saknas av samma anledning. Tre tunga avbräck för Vieira att hantera.

Brighton har å sin sida Yves Bissouma iväg på landslagsuppdrag i Afrika och det är en spelare av högsta snitt. Graham Potter har dock bra täckning centralt där Mac Allister, Gross och Lallana kan starta. Överhuvudtaget ser värdarnas lag välbyggt ut med vassa spelare som Trossard och Maupay längst fram samt Cucurella och Lamptey forsandes på kanterna. Räkna med att hemmalaget tar tag i bollinnehavet.

Brighton har flera gånger under säsongen visat att de är ett lag för toppen av Premier League. De tre senaste omgångarna har gett sju pinnar och däri ryms en bortamatch mot Chelsea som slutade 1-1. Brighton dominerade den bataljen och kommer dominera här också. Trolig etta som klickas i till dubbeldeg.

Spel: Hemmaseger @ 2,01
Tävling: Premier League
Plats: Amex Stadium
Tid: 21.00
TV: Viaplay

Trippeln

Borussia Dortmund – Freiburg: Hemmaseger & Över 2,5 mål @ 2,11
Nice – Nantes: Hemmaseger @ 1,85
Brighton – Crystal Palace: Hemmaseger @ 2,01

Totalt odds: 7,84

Klicka här för att rygga mitt trippelförslag

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100