Speltips

Spelstopp: 14 januari 17:29
Odds: 6.84
Spel: Trippel
Oddset | Dagens Trippel | Speltips

Trippeltipset 14/1

Italienska & spanska cupmatcher

Det har varit lite stolpe ut på slutet. I söndags sänkte Ronaldo trippeln på stopptid och i måndags fattades det bara ett United-mål på Turf Moor. Men men, nya tag denna torsdag då italienska och spanska cupmatcher är det som faller mig i smaken. Vamos!

Klicka här för att rygga mitt trippelförslag

Spelstopp: 17:29

Sassuolo – SPAL: Sassuolo -1,5 @ 2,35

Åttondelsfinal i Coppa Italia på Mapei Stadium. Här är “sassarna” en befogad favorit.

Sassuolo har gjort en väldigt fin säsong i Serie A. Roberto De Zerbis mannar återfinns på sjunde plats i det italienska finrummet och har häng på Europaplatserna. Närmast kommer de grönsvarta från en bra insats mot Juventus trots att det blev torsk med 1-3 i Turin – tillställningen var jämn även fast Sassuolo spelade i numerärt underläge hela den andra halvleken.

Skadeläget ser ljust ut i hemmalaget och jag räknar med en relativt stark startelva från De Zerbi i Coppan. Motståndet är dessutom tacksamt i den här åttondelen.

SPAL trillade ur den italienska högstaligan i fjol med dunder och brak. Blott 20 poäng tog de ljusblå på 38 ligamatcher förra säsongen. Tongivande spelare som bland annat Bonifazi (Udinese), Dabo (Benevento) och Petagna (Napoli) lämnade klubben inför den här säsongen. SPAL ligger inte bättre än på femte plats i Serie B där de blivit nollade i tre av de fyra senaste bortamatcherna.

Sassuolo har en stabil grund och äger så gott som alltid väldigt mycket boll. Även om De Zerbi snurrar på ett par positioner ska värdarna kunna lösa en komfortabel triumf mot mediokert motstånd från B-divisionen.

Spel: Sassuolo -1,5 @ 2,35
Tävling: Coppa Italia
Plats: Mapei Stadium
Tid: 17:30
TV:


Real Madrid – Athletic Bilbao: Under 2,5 mål @ 1,89

Den första semifinalen i Supercopa de Espana spelas mellan Real Madrid och Athletic Bilbao på La Rosaleda i Málaga. Ingen fördel av hemmaplan alltså för Real.

Det har varit turbulent kring Real Madrid den här säsongen men så länge Sergio Ramos håller sig skadefri är det sällan “marängerna” förlorar. Bakåt ser Los Blancos stabila ut men framåt finns det fortsatt mer att önska. 0-0 i helgen mot bottengänget Osasuna i La Liga var såklart en grov missräkning.

Athletic Club är ett sammansvetsat gäng från Baskien som nyligen tagits över av Marcelino. I Marcelinos debutmatch blev det torsk med 2-3 mot Barcelona, insatsen var dock fullt godkänd från baskerna. Överlag är Bilbao ett målsnålt och svårslaget gäng och mot Real Madrid i Málaga bör de kunna stå upp bra.

Real Madrids fyra senaste matcher har gått under 2,5 mål medan Bilbao hade fyra raka fajter under 2,5 mål innan nederlaget mot Barca. I Andalusien anser jag att marknaden överskattar målmöjligheterna.

Spel: Under 2,5 mål @ 1,89
Tävling: Supercupen
Plats: La Rosaleda
Tid: 21:00
TV: Kanal 9, Eurosport Player, Discovery+


Atalanta – Cagliari: Cagliari +2,5 @ 1,54

I den andra åttondelsfinalen i den italienska cupen ser Atalanta ut att bli alldeles för stora favoriter.

Atalanta har likt i fjol en väldigt hög höjd i sitt spel men sett över hela säsongen har inte La Dea varit riktigt lika pålitliga som under förra säsongen. Hemma i Bergamo har de blåsvarta tappat poäng mot Midtjylland i Champions League och i Serie A har bland annat Hellas Verona och Sampdoria vunnit på Gewiss Stadium.

Cagliari är en seriekonkurrent som är klart bättre än vad de senaste resultaten visar. Sardinien-klubben stod för en spelmässigt fin insats i helgen trots att det blev förlust med 0-1 borta mot Fiorentina. Cagliari skapade flera heta målchanser och Joao Pedro brände bland annat en straff. Mer positivt för Il Sardi är att Diego Gódin är tillbaka från sin tidigare skada, dessutom har Radja Nainggolan återvänt till ön.

Så stor skillnad som oddsen antyder att det är mellan lagen skriver jag inte under på att det är, framförallt inte i en cupmatch. Cagliari +2,5 är en lina de bara ska klara av!

Spel: Cagliari +2,5 @ 1,54
Tävling: Coppa Italia
Plats: Gewiss Stadium
Tid: 21:15
TV:


Trippeln

Sassuolo – SPAL: Sassuolo -1,5 @ 2,35
Real Madrid – Athletic Bilbao: Under 2,5 mål @ 1,89
Atalanta – Cagliari: Cagliari +2,5 @ 1,54

Totalt odds: 6,84

Klicka här för att rygga mitt trippelförslag

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel.

För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Tänk på att spel ska vara roligt,
räkna aldrig med att vinna pengar på spel.
För dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Var med i Sveriges skönaste, bästa och framför allt enda Spelstuga.
Joina oss i stugan för spel, stugplaner, tävlingar och gött snack!

Kontakt oss via messenger eller mail: info@gamblingcabin.se

Gamblingcabins integritetspolicy – GDPR

Gambling Cabin © 2021 Alla Rättigheter Bevarade

Gamblingcabin.se är en oberoende speltipssajt. Informationen här är ämnad för underhållning och utbildning. Gamblingcabin.se kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Spel handlar först och främst om underhållning. Räkna aldrig med att vinna pengar på spel. Kom ihåg att spela lagom. Spelar du för mycket? Ring stödlinjen: 020-81 91 00