Oddset Trippel

Trippeltipset 15/6-22

Sydamerikanska nattmackor på trippeln!

Onsdagens trippel blir något för alla nattsuddare eller sena koffein-intagare att jobba in. Vid midnatt dansas det fotboll i både det argentinska och brasilianska finrummet. Ett par småtimmar in på ärtsoppans dag ska Boca Juniors ta sig an Tigre på mäktiga La Bombonera. Trestegsraketen landar in på 7 gånger pengarna. Ni hänger väl med?

Spelstopp Trippel: 23.59

Rygga min trippel här

Match 1

  Colón de Santa Fe – River Plate: Bortaseger @ 1,87

Colón de Santa Fe får celebert besök på sin hemmabana när River Plate kommer på besök denna sena onsdagkväll. Med tanke på motståndets dignitet hade det varit önskvärt med trevligare form än den som värdföreningen visar upp för dagen. Blott två segrar på de 13 (!) senaste tävlingsmatcherna är inte mycket att skylta med. I endast en av dessa tillställningar har de rödsvarta lyckats hålla nollan och jag tror inte att de lyckas med bedriften denna gång heller. Det skiljer ett par hack upp till River Plates kunnande och gästerna anländer dessutom revanschsugna som attan efter 0-0 senast mot Atlético Tucumán.

Det var en tillställning som de rödvita gästerna minst sagt dominerade. 11-2 i hörnor, 21-3 i målchanser och drygt 75 procents bollinnehav är siffror som skvallrar om detta. Bolluslingen ville dock inte in, men det finns samtidigt ingen anledning till oro för Marcelo Gallardos manskap. För drygt två veckor sedan pangade Julian Álvarez in sex bollar i Copa Libertadores och gav Pep Guardiola en fingervisning att den norske Terminatorn inte är det enda nyförvärvet med näsa för mål. Den blivande Man City-spelaren kan på egen hand avgöra denna tillställning.

River Plate har ett bättre lag och visar betydligt bättre form än sina kombattanter. Jag tror på en ensidig historia och väljer att knipa den raka tvåan till finfina 1,87 gånger churrascon.

Spel: Bortaseger @ 1,87
Tävling: Liga Profesional
Plats: Estadio Brigadier General Estanislao López
Tid: 00:00
TV:

Match 2

  Ceará – Atlético Mineiro: Bortaseger @ 2,14

Ceará har hittat rätt under våren där tio raka utan förlust alla kategorier är starka papper. Märkligt nog har dock de svartvita värdarna haft svårt att prestera i egen borg. Två futtiga poäng av tolv möjliga i ligaspelet är inget som får de regerande mästarna Atlético Mineiro att skaka i knäskålarna. Åtminstone en handfull lirare dras med frågetecken inför denna dust och senast aktörerna drabbade samman drog Atlético Mineiro det längsta strået. 3-1 slutade den akten och jag tror att gästerna blir övermäktiga även denna gång.

Hulk stod för en doppietta i det senaste inbördes mötet och jag blir inte förvånad om den monstruösa vänsterfoten talar igen. Den gamla Porto-spelaren är på väg mot skytteligatoppen där han redan står noterad för sex baljor. Har Hulk en bra dag har oftast gästerna detsamma och i fjol skiljde det inte mindre än 34 poäng mellan herrskapen i tabellen. Atlético Mineiro har 4-1-1 på de sex senaste inbördes mötena och spär på den raden efter denna kraftmätning.

Jag håller gästerna ett par snäpp högre och trots att Atlético dras med ett par tunga skador lockas jag av oddset på den raka tvåan. 2,14 är taget alla dagar i veckan.

Spel: Bortaseger @ 2,14
Tävling: Brasileiro Série A
Plats: Estádio Castelao
Tid: 00:00
TV:

Match 3

  Boca Juniors – Tigre: Hemmaseger @ 1,75

La Bombonera är ett fantastiskt namn på en arena och det är inte sällan fantastisk stämning på Boca Juniors hemmamatcher. Sedan den första maj har den anrika värdföreningen dragit det längsta strået i åtta av deras elva senaste tävlingsmatcher. Mycket tack vare stödet från deras fanatiska supportrar. Villa Cano, Zeballos och Vázquez är bara några av de blågulas högkaratiga lirare som kan såra gästande Tigre på egen hand. Jag förväntar mig att Boca tar tag i taktpinnen redan från start och över 90 minuter ska de kunna mala ner besökarna i skorna.

Tigre har fått kasta in handduken vid sina tre senaste besök på denna arena och jag blir inte förvånad om det blir fjärde gången gillt för de tillresta denna afton. I mitten på maj slog Tigre faktiskt självaste River Plate på resande tass, men det är en triumf som inte ska vägas in alltför tungt här. Tigre var nertryckta i eget straffområde under egentligen hela matchen och ska vara väldigt nöjda som då kom undan med tre poäng.

Samma tur tror jag inte gästerna har denna gång. Boca Juniors är bättre på i princip samtliga positioner och så länge värdarna gör vad de ska är detta en överkomlig uppgift. Den raka ettan klipps till fullt dugliga 1,75.

Spel: Hemmaseger @ 1,75
Tävling: Liga Profesional
Plats: La Bombonera
Tid: 02:30
TV:

Trippeln

Colón de Santa Fe – River Plate : Bortaseger @ 1,87
Ceará – Atlético Mineiro: Bortaseger @ 2,14
Boca Juniors – Tigre: Hemmaseger @ 1,75

Totalt odds: 7,00

Rygga min trippel här

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100