Oddset Trippel

Trippeltipset 17/6-22

Fina spel från Nordirland, Irland och Sverige tripplas

Det är ett tämligen svagt utbud av matcher att förhålla oss till under fredagen. Med detta sagt finns ändå en del trevliga fajter till bra odds som gör att vi ändå kan bjuda på en riktigt fin trippel till nära på sju gånger stålarna. Vi öppnar i Stockholm där Hammarby och Häcken lirar damboll på Hammarby IP. Häng på!

Spelstopp Trippel: 17:59

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

Match 1

  Hammarby – Häcken: Hammarby +0,5 @ 1,84

Bajen är i kanonslag. De grönvita damerna från huvudstaden har rockat loss rejält på sistone och visar 5-0-0 samt 14-2 i målskillnad sedan derbysegern mot Djurgården i maj och framåt. Värdklubben har varit ett starkt kollektiv som både visat kraften offensivt likväl som bakåt. Inte mindre än tio spelare i laget har fått måla under vårsäsongen. Nu väntar ett riktigt svårt men inte på något sätt omöjligt test hemma på IP.

Häckens trend är klart nedåtgående. Klubben från Hisingen har en seger över sex tävlingsmatcher med bland annat två raka förluster på plasten hemmavid. En oroväckande utveckling då gästerna i mångt och mycket har ett lag byggt för att slåss om SM-guldet och just nu är avståndet upp till Rosengård hela tio poäng!

Gästerna är ganska klara oddsmässiga favoriter trots bortaplan och trots sämre form. Det är något som jag givetvis inte köper och när vi kan nypa en pluslina till över 1,80 är det bara tacka och ta emot.

Får vi minst en Bajen-pinne? Ja, det får vi!

Spel: Hammarby +0,5 @ 1,84
Tävling: Damallsvenskan
Plats: Hammarby IP
Tid: 18:00
TV: TV6 ,Viaplay

Match 2

  Derry City – Drogheda: Drogheda +1,5 @ 1,93

Efter Derrys otroliga ligastart med 7-2-0 över de nio första omgångarna så har gänget från Nordirland mättats av något. Trenden är klart nedåtgående och från maj och framåt har inte City fått med sig en enda seger. En del av förklaringen ligger givetvis i att tunga pjäser som William Patching och Jamie McGonigle inte fått samma utdelning framåt på slutet som under starten på säsongen. Utan duons målglada fötter har framgångarna i stort uteblivit.

Drogheda reser till Brandywell med en härlig trend i bagaget och ett par resultat som går att skryta med. 1-1 borta mot Bohemians i förra omgången är starkt och dessförinnan piskade laget in segrar mot både Shamrock Rovers och Finn Harps. Nu kommer besökarna få klara sig utan unge målvakten Sam Long som vänder tillbaka till Lincoln. Även Sean Roughans låneavtal går ut. Det här betyder ändå inte att bortalaget ska stå helt utan chans här. Truppen är tillräckligt bra för att kunna utmana hela vägen in i kaklet.

Även om det inte blir seger känns +1,5-linan väl tilltagen och ett spännande spel att mumsa i sig tillsammans med fredagstacosen.

Spel: Drogheda +1,5 @ 1,93
Tävling: Premier Division
Plats: Brandywell
Tid: 20:45
TV:

Match 3

  Dundalk – Shamrock Rovers: Båda lagen gör mål @ 1,88

Kvällens höjdare från Irland finns att beskåda på Oriel Park. Seriefinalen är här då tvåan Dundalk är i stort behov av en seger för att inte Shamrock ska dra ifrån i toppen ytterligare. Hemmalaget har trots ett par nederlag varit genomgående starka och inför fajten mot Stephen Bradleys mannar har Dundalk bara tappat två poäng på sju raka matcher.

Daniel Kelly och Patrick Hoban är en dödlig duo framåt som sannerligen vet vart målet står. Hittills denna säsong är dessutom värdklubben obesegrade hemmavid och har också gjort mål i alla matcher utom en på “Parken”.

Shamrock är laget som alla vill slå i år. Dublin-klubben har dragit ifrån i toppen och försprånget är i dagsläget åtta pinnar ner till Dundalk i en något haltande tabell. Rovers har klivit av en match sett till de 13 senaste utan mål framåt och fem gånger på de åtta matcher som dessa klubbar lirat mot varandra sedan december 2020 har båda lagen gjort mål. Det tror jag även sker nu. BLGM-spelet till nästan 1,90 är finfint och blir kvällens sista inslag på trippeln.

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,88
Tävling: Premier Division
Plats: Oriel Park
Tid: 20:45
TV:

Trippeln

Hammarby – Häcken: Hammarby +0,5 @ 1,84
Derry City – Drogheda: Drogheda +1,5 @ 1,93
Dundalk – Shamrock Rovers: Båda lagen gör mål @ 1,88

Totalt odds: 6,68

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100