Oddset Trippel

Trippeltipset 22/12 – 21

Högt odds på onsdagens trippel

Flera stora ligor ska spela sina sista matcher för 2021 i veckan och därför finns det hur mycket som helst att välja mellan denna onsdag. Russinen har plockats ur kakan och då står vi med en trippel till över 9 gånger pengarna. Målkalas i Baskien, ny förlust för Verona och ett Lille som jagar Europaplatserna är ingredienserna i denna smet. Smaklig spis!

Klicka här för att rygga mitt trippelförslag:

Spelstopp: 18.29

Verona – Fiorentina: Bortaseger @ 2,42

Hellas Verona har fallit tillbaka de senaste veckorna och kommer närmast från tre raka förluster, cuptorsken mot Empoli inräknad. Spelmässigt ser det inget vidare ut och dessutom är truppläget långt ifrån optimalt. Frabotta och kalinic är skadade och i denna match får Hellas dessutom klara sig utan Magnani och Ceccherini som båda är avstängda. Det är två ordentliga avbräck för värdarna som måste formera om sin backlinje.

Fiorentina mår betydligt bättre även om de fick nöja sig med 2-2 mot Sassuolo. Tio poäng på de fyra senaste omgångarna är svårt att klaga på och offensivt ser det ruggigt bra ut. Vlahovic, Callejón och González startade mot Sassuolo och är en högkapabel trio. Nu får Viola klara sig utan Biraghi som blev utvisad i den förra omgången, men de lilaklädda kan trots det mönstra en urstark elva.

Fiorentina vann på den här arenan i fjol med 2-1 och när de nu jagar Europaplatserna finns det inget utrymme för att slänga bort poäng. Vi kommer få se ett fullt fokuserat bortalag som tar tag i taktpinnen direkt. 2,42 är väldigt bra betalt på den raka tvåan och är en given del i trippeln.

Spel: Bortaseger @ 2,42
Tävling: Serie A
Plats: Stadio Marc’Antonio Bentegodi
Tid: 18.30
TV: Cmore Live 3 och Cmore

Bordeaux – Lille: Bortaseger @ 1,89

Bordeaux tog sig upp på (tillfällig?) säker mark i och med 2-1-segern borta mot Troyes, men spelmässigt ser det fortfarande riktigt torftigt ut. Det känns som att hela spelidén går ut på att ge bollen till Ui-Jo Hwang och se om han kan hitta på något på egen hand. Det kommer inte fungera i längden och vi lär få se Bordeaux i de nedre regionerna av Ligue 1 hela säsongen lång. Nu har klubben dessutom fått en kyss av covid vilket gör att ett par spelare saknas.

Lille är som bekant regerande mästare i Ligue 1 och har också tagit sig vidare från sin Champions League-grupp. Det visar på vilken hög kvalité som finns i truppen. Det har Hundarna, som laget kallas för, börjat visa mer och mer och nu kommer de närmast från tio raka tävlingsmatcher utan förlust. Botman och Fonte är hur trygga som helst i försvaret och framåt är det bara att välja och vraka mellan namn som Ikoné, Bamba, David, Yilmaz och Yazici.

Lille har en betydligt högre högstanivå i sitt lag och de har fyra raka inbördes segrar mot Bordeaux. Det är svårt att se något annat än att Lille sätter högsta fart från början och får hål på värdarna. Bortasegern ska ses som trolig och 1,89 är helt okej betalt på den saken.

Spel: Bortaseger @ 1,89
Tävling: Ligue 1
Plats: Matmut Atlantique
Tid: 21.00
TV: Expressen

Athletic Bilbao – Real Madrid: Över 2,5 mål @ 1,98

Athletic Bilbao brukar vara ett tajt spelande lag, speciellt hemma på San Mamés, men i söndags var det öppna spjäll åt båda hållen. Då lirade baskerna en ruggigt sevärd match mot Real Betis och hemmafansen fick också jubla åt en 3-2-seger. Inaki Williams noterades för dubbla fullträffar där speciellt hans andra var något i hästväg. Han kommer få sina lägen här också. Bakåt ser det desto tunnare ut då både landslagsmålvakten Unai Simón och försvarsklippan Inigo Martínez ser ut att saknas igen.

Real Madrid är hårt drabbade av covid och kan inte ställa upp med en speciellt stark bänk. Däremot kan de starta med Benzema, Vinícius Júnior och Eden Hazard på topp och det är trots allt en trio av hög klass. Visst blev Los Blancos nollade av Cádiz för några dagar sedan, men det ska sägas att Ancelottis mannar hade 2,80 i expected goals i den tillställningen. Real lär hitta nätet mot ett försvagat Bilbao.

Däremot får även Marängerna svårt att hålla tätt. Casemiro är avstängd och då Modric är borta med viruset ser mittfältet ganska tunt ut. Risken är då att backlinjen inte skyddas tillräckligt och med skickliga spelare i hemmalagets front blir det svårt att stå emot. Detta luktar målglatt lång väg och när överspelet då ställs ut till ungefär dubbeldeg är det inget att tveka på.

Spel: Över 2,5 mål @ 1,98
Tävling: La Liga
Plats: San Mamés
Tid: 21.30
TV: Cmore Live och Cmore

Trippeln

Verona – Fiorentina: Bortaseger @ 2,42
Bordeaux – Lille: Bortaseger @ 1,89
Athletic Bilbao – Real Madrid: Över 2,5 mål @ 1,98

Totalt odds: 9,05

Klicka här för att rygga mitt trippelförslag:

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100