Oddset Trippel

Trippeltipset 22/5-22

Sista rundan av årets Premier League på Trippeln!

Det är lite av en sorgens dag imorgon, när Premier League ska avslutas och således försvinner från våra Tv-tablåer i ett par månader. Ett par sista spel ska vi dock plocka fram ur världens mest populära fotbollsliga och precis som vanligt baka ihop kalaset till en härlig trippel.

Flera lag är all-in medan andra lag kanske rentav druckit en lätt-öl eller två under veckan. Det bör gå att plocka ett par riktigt fina motivationsvinnare under Söndagen!

Spelstopp Trippel: 16.59

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

Match 1

  Arsenal – Everton: Hemmaseger @ 1.37

Det kan verka larvigt att spela Arsenal till så här låga odds men lyckas inte London-klubben vinna den här matchen så får man nog rannsaka sig själva å det grövsta. Efter två raka botten-napp har man sett Champions League glida ur händerna än en gång och nu är situationen som sådan att endast vinst mot Everton och hoppas att Spurs gör bort sig mot Norwich det enda som gäller.

Stämningen i London lär knappast vara munter men gör Arsenal dessutom en dålig avslutande match ovanpå det så går nog topplocket fullständigt där på Emirates.

Everton säkrade en plats i Premier League för bara ett par dagar sedan via en heroisk comeback mot Crystal Palace. Den urladdningen som skedde där, med comeback, planstormningar och efterföljande firanden måste sätta en rejäl prägel på Evertons prestation inför den här matchen. Lampard förväntas rotera och matchen är totalt betydelselös för Everton.

Arsenal måste vinna. Everton har checkat ut. Tre poäng Arsenal.

Spel: Arsenal @ 1.37
Tävling: Premier League
Plats: Emirates Stadium
Tid: 17:00 22/5
TV: Viaplay

Match 2

  Leicester – Southampton: Leicester -1.0 (Ahcp) @ 2.50

Vi väljer en lite tuffare lina när Leicester ska avsluta hemma mot Southampton. Bortalaget säkrade kontraktet tidigt och har sedan dess knappt tagit en poäng. Helt okej prestationer emellanåt som senast mot Liverpool men i det stora hela mestadels utcheckade och ofokuserade.

Leicesters säsong har varit lång och kantig med en hel del negativa resultat. Mycket har dock berott på den enorma skadelista klubben dragits med hela året och när allt kommer omkring så är faktiskt en position på den övre halvan som man via seger här får, fullt godkänt.

Senast en helt okej match mot Chelsea av Leicester som fick med sig poäng även om man var relativt underlägsna. Hemma på King Power i årets sista match gillar jag utsikterna för en urladdning och slakt av Saints. 4-1?

Spel: Leicester -1.0 @ 2.50
Tävling: Premier League
Plats: King Power Stadium
Tid: 17:00 22/5
TV: Viaplay

Match 3

  Crystal Palace – Manchester United: Palace +0.5 @ 1.66

Vi återvänder till London där Crystal Palace ska avsluta en lyckad säsong mot ett Manchester United som blivit sågade av såväl egna fans som experter i stort sett hela säsongen. Ett praktfiasko i ligan och inga som helst vettiga placeringar i diverse olika turneringar har gjort att det mullrar ordentligt omkring Old Trafford.

Laget har sedan länge varit totalt utloggade och senast mot Brighton skämde man ut sig ordentligt. 4-0 i baken och noll kämparglöd.

Några 4-0 till Palace blir det inte här men att Viera´s ständigt krigande och solida gubbar ska kämpa in en pinne eller mer i årets sista hemmamatch mot ett helt omotiverat och faktiskt uselt United känns ändå högst troligt. Viera har definitivt gammalt personligt groll med United också så att han släpper en sån här match helt obrydd finns inte på kartan.

På pappret en helt betydelslös match mellan två lag utan något att spela för. Jag vädrar dock klart mer laddning i Palace-lägret där man inför fulla läktare säkerligen vill tvåla till United som en perfekt säsongsavslutning på en fin säsong.

Spel: Crystal Palace +0.5 @ 1.66
Tävling: Premier League
Plats: Selhurst Park
Tid: 17:00 22/5
TV: Viaplay

Trippeln

Arsenal – Everton: Arsenal @ 1.37
Leicester – Southampton: Leicester -1 @ 2.50
Crystal Palace – Man. United: Crystal P +0.5 @ 1.66

Totalodds: 5.53

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100