Oddset Trippel

Trippeltipset 22/6-22

En spretig trippel från Norden och Egypten

Vanlig är inte ordet att beskriva onsdagens trippel. Raketen inleds hos våra grannar i öst där Mariehamn får celebert besök av HJK Helsingfors. Därefter stundar en tillställning från den blågula Norrettan innan trippeln når vägs ände i Premier League. I England? Nix. I Egypten!

Spelstopp Trippel: 17.59

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

Match 1

  Mariehamn – HJK: Mariehamn under 0,5 mål @ 2,15

Wiklöf Holding Arena slår upp portarna för onsdagens trevligheter som inleds med ett förmodat ensidigt möte mellan Mariehamn och HJK Helsingfors. De förstnämnda är hemmahörandes på denna spelplats och att påstå att säsongen inletts i dur är att fara med osanning. En futtig trepoängare står på kontot efter tio tappra försök och den togs när Oulu gästade denna arena. Under onsdagen väntar betydligt tuffare besök då Veikkausliigas främsta aktör på resande tass står på andra sidan.

HJK Helsingfors finns som väntat med i den absoluta toppstriden av det finska finrummet och det skulle inte förvåna nämnvärt om gästerna tar sig hela vägen till guldet när serien summeras. Häckens före detta försvarsgeneral, Joona Toivio, återfinns numera i gästernas mittbackslås och är som alltid ett hot på liggande boll. Toivio och company har skrapat ihop 14 poäng av 18 möjliga utanför hemtrakterna och ska givetvis hållas högst även denna kvällskvist.

Bara ett insläppt mål på främmande gräs är starka papper från HJK som nollat Mariehamn i just denna batalj de senaste fyra åren. Jag tror att historien upprepar sig. Mariehamn under 0,5 mål liras till 2,15.

Spel: Mariehamn under 0,5 mål @ 2,15
Tävling: Veikkausliiga
Plats: Wiklöf Holding Arena
Tid: 18.00
TV:

Match 2

  Örebro Syrianska – Stockholm Internazionale: Över 2,5 mål @ 1,63

Örnsro IP fortsätter onsdagsvandringen med ett spännande möte mellan Örebro Syrianska och Stockholm Internazionale. Inför Norrettans 14:e omgång har de förstnämnda smugit sig in bland topp 5 tack vare minst sagt rosad marknad den senaste tiden. Tre segrar på de fyra senaste är ett kvitto på detta och fortsätter pågarna från Närke i liknande stil blir det toppstrid under återstoden av säsongen. 24-20 är dock en målskillnad som vittnar om att Örebro Syrianska blandar och ger.

2-3 i nacken mot ärkejumbon Team TG var en pinsam notering för värdarna som mycket väl kan åka på baklängesmål även denna afton. Ett mer balanserat och mindre målglatt Stockholm Internazionale kommer på visit och trots en dyster formrad finns noteringar som gör gästerna till ett imponerande herrskap. Poängplock mot Vasalund och Karlstad i modern nutid är bevis på detta och de tillresta ska inte känna sig underlägsna innan avspark.

Spets finns för att såra onsdagens kombattanter på flera olika sätt, inte minst med vänsterbacken Mårten Nordbecks brutalt hårda vänsterdoja. Jag tror på en målrik tillställning och väljer att knipa över 2,5 mål till 1,63.

Spel: Över 2,5 mål @ 1,63
Tävling: Ettan Norra
Plats: Örnsro IP
Tid: 19.00
TV: –

Match 3

   Al Ahly – Ghazl El Mahallah: Al Ahly (-1) @ 1,68

Det är inte läge att låta fjärilarna i magen skena iväg bara för att det står Premier League som tävling på trippelns sista fight. Det är egyptiska Premier League det handlar om och för alla med någorlunda koll på denna liga bör Al Ahly vara ett bekant namn. Grabbarna från Kairo är en stormakt med över 40 ligatitlar och tio guld i Afrikas svar på Champions League. De rödklädda är Premier Leagues bästa hemmalag trots att de spelat två matcher färre än tvåan Pyramids och skörden kommer att bli en viktoria rikare denna afton.

Al Ahly har historiskt sett haft lätt för Ghazl El Mahallah på eget gräs och jag tror inte att gästerna ändrar på biffen här heller. 15 av totalt 24 insläppta mål har tillkommit på resande tass och med bara en ynka seger på sju försök står det utom alla tvivel att Al Ahly ska gälla som solklara favoriter denna onsdag. Värdarna fick med sig en poäng (2-2) i toppmötet mot Zamalek senast och här tar de hela kakan.

Al Ahly (-1) – hemmalaget måste vinna med minst två bollar – klickas med god känsla till 1,68.

Spel: Al Ahly (-1) @ 1,68
Tävling: Premier League
Plats: Al-Salam Stadium Cairo
Tid: 21:30
TV:

Trippeln

Mariehamn – HJK : Mariehamn under 0,5 mål @ 2,15
Örebro Syrianska – Stockholm Internazionale: Över 2,5 mål @ 1,63
Al Ahly – Ghazl El Mahallah: Al Ahly (-1) @ 1,68

Totalt odds: 5,88

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100