Oddset Trippel

Trippeltipset 24/6-22

Trippeln firar Irländsk midsommarafton!

I vanliga fall brukar det kallas irländsk julafton, men med tanke på rådande högtid i vårt avlånga land väljer jag att döpa om heligheten till irländsk midsommarafton. Fredagen till ära ska vi snurra bort oss i Premier Division där jag tycker mig ha hittat tre fina spel att jobba in med en krans runt pannloben. Nu gasar vi!

Spelstopp: 20.44

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

Match 1

Shelbourne – Dundalk: Bortaseger @ 2,35

Shelbourne begick huvudstadsderby i både förrförra och förra omgången och nu är det dags igen då Dundalk gästar Tolka Park under fredagsaftonen. Värdföreningen har åkt på stryk i två raka derbyn och jag är inne på att Djurgården 2.0 jagas av hjärnspöken även denna kvällskvist. Dessa aktörer har stött på varandra två gånger under innevarande säsong och Shelbourne har fått nöja sig med en inspelad poäng av sex möjliga.

Dundalk har således kammat ihop fyra och jag tror att skörden nästan dubblas här. I föregående omgång slog gästerna Shamrock Rovers med 1-0 och höll således striden om ligatiteln vid liv åtminstone ett tag till. Prestationen var minst sagt gedigen och kan gästerna visa samma kämpaglöd på Tolka Park är mycket vunnet. Hoban och Benson är två lirare som besitter spetsegenskaper som Shelbourne får svårt att handskas med.

Dundalk har 7-1-0 på sina åtta senaste ligamatcher och jag tycker att gästerna ska hållas högst även här. Derbyt vinns av de tillresta till finfina 2,35.

Spel: Bortaseger @ 2,35
Tävling: Premier Division
Plats: Tolka Park
Tid: 20.45
TV:

Match 2

Shamrock Rovers – Bohemians: Under 2,5 mål @ 1,96

Det går inte att påstå att rivaliteten avtar på Tallaght Stadium. Det stekheta rivalmötet, tillika huvudstadsderbyt, mellan Shamrock Rovers och Bohemians står för dörren och här kommer det att smälla i närkamperna. De förstnämnda är som bekant regerande mästare i Premier Division och ser ut att gå mot ännu en titel den här säsongen. Det blev dock förlust senast mot Dundalk (0-1) och här kommer Shamrock inte att ges en millimeter i onödan av aktörerna på andra sidan.

Med samma siffror slog i sin tur Bohemians tillbaka Shelbourne i ytterligare ett derby från Dublin. Fyra inspelade poäng efter stjärnsmällen mot St. Patrick’s (0-3) är godkänt från gästerna som inte behöver leta länge för att hitta motivationen inför denna kraftmätning. The Gypsies, som gästerna kallas, har förlorat innevarande säsongs två inbördes möten, men här tror jag att de ska kunna bjuda upp till dans.

Inget av lagen har bjudit på särskilt mycket i någon riktning mot slutet och jag tror att vi kan få se en tight historia framför oss i Dublin. När under 2,5 mål i matchen betalar så pass bra som nästan dubbel deg är jag inte feg för att trycka av.

Spel: Under 2,5 mål @ 1,96
Tävling: Premier Division
Plats: Tallaght Stadium
Tid: 20.45
TV:

Match 3

Finn Harps – Saint Patrick’s: Bortaseger @ 2,20

Finn Harps var en hårsmån från att åka ur Premier Division i fjol och för alla med sympatier för värdföreningen är det bara att beklaga. Denna säsong ser nämligen ut att bli mörk. Bara två poäng skiljer ner till jumbon UC Dublin och till säker mark skiljer det hela tio poäng inför fredagens omgång. Kvaliteten finns helt enkelt inte där för ytterligare ett nytt kontrakt och jag tror att de hemmahörande får problem med Saint Patrick’s Athletic.

Gästerna har vunnit innevarande säsongs inbördes möten med totalt 4-0 och jag kan inte påstå att jag blir förvånad om skörden utökas på Finn Park. Doyle och Burns är två skickliga lirare i St. Patrick’s offensiv som på egen hand kan riva upp stora sår i fredagens kombattanters backlinje. Lyckas de med detta tror jag inte att Finn Harps kan svara upp.

Det skiljer ett par nivåer mellan respektive herrskaps slagstyrka och även om hemmaplan är en faktor att ta i beaktande ska den inte spela huvudrollen. Saint Patrick’s är bättre och vinner detta till skapliga 2,20 gånger fläsket.

Spel: Bortaseger @ 2,20
Tävling: Premier Division
Plats: Finn Park
Tid: 21.00
TV:

Trippeln

Shelbourne – Dundalk: Bortaseger @ 2,35
Shamrock Rovers – Bohemians: Under 2,5 mål @ 1,96
Finn Harps – Saint Patrick’s: Bortaseger @ 2,20

Totalt odds: 10,13

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100