Trippeltipset 25/5-22

Onsdagens trippel!

Helgens trippel satt som ett skott i krysset och jag är redo att försöka upprepa bedriften under onsdagen. De europeiska toppligorna är slut för säsongen och vi vänder blickarna mot mindre sexiga mål. Conference League-final, lägre divisioner i Sverige och Norska Elitserien är det som gäller den här gången!

Spelstopp Trippel: Onsdag 18:30

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

Match 1

⚽  Roma – Feyernoord: Under 2.5 mål @ 1.89

Det vankas final i Confernece League och spelplatsen är Tirana, Albanien. Mourinho inledde säsongen som ifrågasatt men är för stunden totalt hyllad i Italiens huvudstad. Finalen tycks betyda enormt mycket både för klubben och Mourinho personligen trots att gubben varit involverad i klart större finaler tidigare.

Mourinho, finaler och tunga matcher överlag vet varenda kotte hur det brukar se ut. Han är oerhört riskminimerande och matcherna har alltid tenderat att bli väldigt kontrollerade.
Matcherna mot ett annars väldigt slaskigt Leicester i semifinalen var just tighta och målsnåla och även om Feyernoord har en tendens att var frejdiga så kommre Mourinho garanterat studera holländarna med fokus att stänga ner offensiven.

Roma har spelat under 2.5 i fem av senaste sex matcherna och det är ingen slump. Den enda som gått över linan var senast mot ett totalt utcheckat Torino.
Mourinho gör en Mourinho och jobbar in 1-0 i Albanien!

Spel: Under 2.5 @ 1.89
Tävling: Uefa Conference League
Plats: Arena Combetare, Tirana Albianien
Tid: Onsdag 20:00
TV: Viaplay

Match 2

⚽. Lilleström – Vålerengen: Lilleström rak vinst @ 1.91

Två forna storlag inom den norska fotbollen ska göra upp under onsdagen. Lilleström har fått en flygande start i ligan och leder ligan efter snart 10 omgångar.
Den 22-årige nigerianen Akor Adams leder de offensiva leden för hemmalaget och har häng på skytteligatoppen med sina fyra baljor varav en kom i senaste segern mot Sandefjord.

Vålerenga har tappat mark mot övriga lag de senaste säsongerna och hade inför den här matchen bara plockat en ynka poäng på senaste tre matcherna. På bortaplan har man haft det hejdlöst tungt i år med fem förluster och en seger.

Detta samtidigt som Lilleström gått som tåget hemma och än så länge har man inte släppt en enda poäng, utan vunnit 4 av 4.

Lilleström har alla möjligheter att blanda sig i toppstriden i år medan Vålerenga är långt från den nivån. Lilleström fortsätter sin felfria hemmasvit och bortalaget får suga i sig ännu en bortaförlust!

Spel: Lilleström rak vinst @ 1.96
Tävling: Norska Tippeligan
Plats: Åråsen Stadion
Tid: Onsdag 21:00
TV: Viaplay

Match 3

⚽  Lunds BK – Torn: Lunds BK rak seger @ 1.86

För ett par säsonger sedan var Lunds ständigt med i striden om superettan-platser och kändes allmänt som en klubb på frammarsch. Riktigt så tycks det inte bli i år efter en tung start och med endast en seger på de inledande 8 matcherna.Även om segrarna uteblivit så ska det sägas att laget varit solida.

Fyra kryss trots flertalet starka motståndare, däribland väldigt högt tippade GAIS precis nyligen. Torns som kommer på besök är betydligt mer instabila och varvar fina prestationer med riktiga bottennapp. Man ligger 1 pinne över Lunds i tabellen men jag tror det förändras efter den här bataljen.

När de bägge lagen drabbades samman förra året vann Lunds bägge mötena varav just hemmamatchen med hela 7-1.

Lunds har presterat bättre än resultaten man fått med sig och det här är en utmärkt uppgift för studentstadens egna lag att smyga hem säsongens andra trepoängare!

Spel: Lunds BK rak vinst @ 1.86
Tävling: Sverige Div 1 Södra
Plats: Klostergården IP
Tid: Onsdag 18:30
TV: –

Trippeln

Roma – Feyernord: Under 2.5  @ 1.89
Lilleström – Vålerengen: Lilleström rak seger @ 1.91
Lunds BK – Torns IF: Lunds BK rak seger @ 1.89

Totalodds: 6.64

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

//Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100