Oddset Trippel

Trippeltipset 27/11-21

Premier League-trippeln

Under lördagen dyker vi ner i omgång 13 av Premier League. Samtliga spel på dagens trippeln hämtas från Englands finaste salong. Här är det tre bortagäng som backas till 7,73 gånger såsen.

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

Spelstopp: 15:59

Norwich – Wolverhampton: 2 @ 2,17

Ett formstarkt Norwich ska ta sig an ett ramstarkt Wolves på Carrow Road. Även fast “Kanariefåglarna” radat upp två raka vinster tror jag Pukki och gänget får det svårt här. I mitt tycke är det klasskillnad mellan lagen.

Norwich

Precis som för två år sedan har Norwich haft svårt att acklimatisera sig till spelet i Premier League. Efter de tio inledande omgångarna stod The Canaries på raden 0-2-8 och 3:25 i målskillnad. Grottar man ner sig i all go statistik och expected points så är Norwich det laget med allra sämst siffror i PL. I de två senaste omgångarna har dock Norwich, som numera leds av Dean Smith, lyckats lösa två viktorior, mot Brentford (2-1) och Southampton (2-1). I mitt tycke har ingen av dessa segrar varit speciellt välförtjänta.

Wolverhampton

De portugisiska vargarna är ett betydligt skickligare fotbollslag. Wolves har presterat på en jämn och stabil nivå under hela säsongen. Vill det sig väl ska de orangeklädda definitivt kunna aspirera om Europaplatser. Att Jiménez börjat komma igång igen efter sin hemska hjärnskakning ska absolut inte underskattas. Mexikanen gjorde matchens enda mål i segern senast mot West Ham där Wolves stod för en habil prestation, återigen.

Speltips

Som sagt, i mitt tycke ska det vara klasskillnad mellan lagen. Några större växlar drar jag inte av Norwichs två senaste vinster där de haft marginalerna på sin sida. Värt att notera är att både Leicester och Brighton har prisats under dubbla degen på Carrow Road under säsongen. Leeds stod i sin tur runt 2,05 i bortamötet mot Norwich. Nu när vi får 2,17 på Wolves tvekar jag inte på att slå till.

Spel: 2 @ 2,17
Tävling: Premier League
Plats: Carrow Road
Tid: 16:00
TV: V Sport 1, Viaplay

Crystal Palace – Aston Villa: Aston Villa +0,5 @ 1,73

På Selhurst Park ställs Patrick Vieira öga mot öga med Steven Gerrard. Crystal Palace har gått starkt under Vieiras styre men här tycker jag Londonlaget blir för stora favoriter.

Crystal Palace

Inget ont om Roy Hodgson, men spelmässigt har Crystal Palace sett klart förbättrat ut under Vieiras styre den här hösten. Framförallt så ser det offensiva spelet vassare ut. Gallagher har varit ett friskt tillskott, likaså Édouard, dessutom har Benteke fått en nytändning. Palace är obesegrade i de åtta senaste matcherna, dock har det bara blivit tre vinster så här långt. Efter tolv omgångar står Londonlaget på raden 3-7-2.

Aston Villa

Det har inte gått vägen för Aston Villa, trots en i grunden stark trupp. Prestationerna har dock varit dugliga på slutet och Steven Gerrard fick sannerligen en pangstart på sitt nya tränaruppdrag förra helgen då Villa monterade ner Brighton med 2-0. Watkins och Ings är på pappret ett riktigt starkt anfallspar. Dessa två herrar har haft en del skavanker under säsongen men duon startade senast mot Brighton och lär även göra det på Selhurst Park.

Speltips

Jag ställer mig frågande till Palace tydliga favoritskap. I grunden känns detta som två jämbördiga lag. Villa ska helt klart ha mer att ge än vad de hittills visat upp. Så sent som i maj stod Villa runt 2,35 på Selhurst Park. Mycket har såklart hänt sedan dess, men till dessa priser gillas oddset på gästerna. Aston Villa +0,5 till 1,73 blir spelet.

Spel: Speltips @ Odds
Tävling: Premier League
Plats: Selhurst Park
Tid: 16:00
TV: V Extra, Viaplay

Liverpool – Southampton: Southampton +1,5 @ 2,06

En av säsongens tuffaste bortamatcher väntar för Southampton på Anfield. Liverpool kliver såklart in som tydliga favoriter men här lockar ändå oddset på gästerna.

Liverpool

Mästarna från 2020 har bitvis visat upp extremt höga toppar under säsongen. 4-0-vinsten förra helgen mot Arsenal var en ren uppvisning från The Reds. Dock gick Pool på pumpen innan uppehållet mot West Ham, poäng tappades även hemma mot Brighton trots en 2-0-ledning på Anfield. Jürgen Klopp hade möjligheten att rotera i veckans Champions League-match mot Porto men trots detta fanns ett par nyckelspelare med från start. Bland annat Mané och Salah.

Southampton

The Saints är kanske inget lag för den övre halvan men så här långt så har Southampton ändå gjort det helt okej. Soton har bland annat plockat poäng borta mot Manchester City (0-0) den här säsongen. Efter tolv omgångar har gästerna bara släppt in 14 mål. Ward-Prowse och gänget gick på en mina senast mot Norwich men dessförinnan stod Southampton på fyra raka matcher utan förlust, varav tre vinster.

Speltips

Kort och gott tycker jag oddset på Liverpool är för högt. The Reds har tappat poäng mot lag som Brentford, Brighton och West Ham under säsongen. Ett mer utvilat Saints bör kunna stå upp bättre än vad oddsen gör gällande. Då Southampton +1,5 betalar över dubbel deg känns det givet att backa underdogen i Merseyside.

Spel: Southampton +1,5 @ 2,06
Tävling: Premier League
Plats: Anfield Road
Tid: 16:00
TV: V Premium, Viaplay

Trippeln

Norwich – Wolverhampton: 2 @ 2,17
Crystal Palace – Aston Villa: Aston Villa +0,5 @ 1,73
Liverpool – Southampton: Southampton +1,5 @ 2,06

Totalt odds: 7,73

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100