Oddset Trippel

Trippeltipset 27/5-22

Högt odds på fredagens trippel

Vi får gräva djupt under fredagen för att hitta vettiga drag, men jag tycker mig ha fått fram tre stycken odds med ganska fint värde. Eskilstuna är snäppet bättre än KIF Örebro och tar tre poäng i damernas Allsvenska. Dessutom ska vi titta till två matcher från den avslutande omgången av spanska Segunda. Till en bra bit över 8 gånger pengarna får detta inte missas.

Spelstopp Trippel: 17.59

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

Match 1

  KIF Örebro – Eskilstuna: Bortaseger @ 2,16

Eskilstuna United hade fyra raka segrar på kontot när de tampades med Rosengård i fredags. Där gick de inte helt oväntat på pumpen. Det hela slutade 0-3, men Eskilstuna höll tätt i den första halvleken och skåningarna skapade inte så värst mycket mer än chanserna vid målen. Eskilstuna har svårt att mäta sig med de allra bästa lagen i serien, men de är tillräckligt bra för att tillhöra skiktet strax bakom Häcken, Rosengård och Linköping.

KIF Örebro har en tung period bakom sig med fem förluster på de sex senaste omgångarna. Visst har de haft ett ursvårt spelschema med matcher mot topptrion samt Piteå, men det är ändå inget bra tecken att närkingarna endast har nätat i två av dessa sex fajter. Närmast kommer KIF från 0-1 hemma mot Vittsjö. Även om avgörandet föll sent i den matchen förtjänade Örebro inget mer än de fick.

Eskilstuna är ett klart bättre lag i grunden och har inte förlorat på den här arenan sedan 2014. 2,16 är då lite väl högt på att de ska lösa tre poäng. Det blir första draget på min trippel.

Spel: Bortaseger @ 2,16
Tävling: Damallsvenskan
Plats: Behrn Arena
Tid: 18.00
TV: Viaplay

Match 2

  Real Sociedad II – Real Zaragoza: Över 2,5 mål @ 1,89

Xabi Alonso var på väg mot en great escape med Real Sociedads andralag, men två raka förluster har grusat förhoppningarna om ett nytt kontrakt för baskerna. Degraderingen är nu ett faktum. Defensiven höll inte i ödesmatchen mot Huesca som förlorades med 2-3. Framåt såg det desto bättre ut och tonåringen Jon Karrikaburu satte dit sitt elfte mål för säsongen. En spelare att hålla ögonen på.

Real Zaragoza hamnar någonstans i mitten av tabellen och det är något av en missräkning för Gary Sundgrens gamla lag. Bortaspelet har inte räckt till. Zaragoza har endast vunnit fyra fajter på resande fot på hela säsongen och släppt in 30 baljor på sina 20 resor. Det är lite väl mycket. Framåt finns det flera intressanta spelare, men gästerna saknar den där riktiga strikern som gör tvåsiffrigt antal mål.

Hemmalaget har gått över mållinan i fyra av sina fem senaste matcher och den femte blev det två mål i. Zaragoza snittar å sin sida strax över 2,5 mål per bortamatch och jag tror det blir en hel del fullträffar i denna avslutande ligamatch också. 1,89 är taget på överspelet.

Spel: Över 2,5 mål @ 1,89
Tävling: Segunda División
Plats: Reale Arena
Tid: 21.00
TV:

Match 3

  Mirandés – Fuenlabrada: Hemmaseger @ 2,07

Fuenlabrada har egentligen aldrig riktigt varit nära att lösa ett nytt kontrakt i den spanska andradivisionen och det står klart sedan en tid tillbaka att de får börja om i trean. Det största problemet har varit bortaspelet där 2-5-13 är en rent ut sagt usel rad. Visserligen segrade de i senaste bortafajten, men det var mot ett Lugo som mer eller mindre har gett upp säsongen. Det lär bli tuffare nu.

MIrandés hamnar på den undre halvan av tabellen efter att ha förlorat fem av de sex senaste omgångarna. Motivationen har inte riktigt varit på topp. Truppen är det dock inget fel på. Här finns en skicklig mittfältare i Jon Garrido som lånats in från Cádiz. Hemmaspelet har dessutom varit helt okej under säsongen och Mirandés har vunnit fem av de sex senaste på sin egen gräsmatta.

Dessa två lag möttes på just denna arena i maj även förra året och då vann Mirandés. Historien upprepar sig nu när hemmalaget tar en stabil viktoria och 2,07 är ett jättefint odds på den saken.

Spel: Hemmaseger @ 2,07
Tävling: Segunda División
Plats: Estadio Municipal de Anduva
Tid: 21.00
TV:

Trippeln

KIF Örebro – Eskilstuna: Bortaseger @ 2,16
Real Sociedad II – Real Zaragoza: Över 2,5 mål @ 1,89
Mirandés – Fuenlabrada: Hemmaseger @ 2,07

Totalt odds: 8,45

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

//Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100