Oddset Trippel

Trippeltipset 29/5-22

Allsvensk trippel till 8 gånger pengarna!

Det spelas flera fina allsvenska bataljer under söndagen och jag har tittat lite närmare på tre av dessa. Malmö FF springer över Degerfors av bara farten, Elfsborg vinner det spännande mötet på Platinumcars Arena medan Bajen åker på ännu en besvikelse. Till nästan 8 gånger pengarna är detta en trippel att se fram emot. Vi kör igång!

Spelstopp Trippel: 14.59

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

Match 1

  Degerfors – Malmö FF: Bortaseger @ 1,55

När Diego Campos gjorde 1-1 borta mot Varberg och Degerfors spelade med en man mer såg det bra ut för de rödvita. Avslutningen gick dock minst sagt i moll. Först visades Sebastian Ohlsson ut i den 90:e minuten (avstängd här) och i den 93:e stod Whiteman för en riktig tavla mellan stolparna. 1-2 och inga poäng hem till Värmland. Denna upplaga av Degen ser inget vidare ut och de lär få svårt att hänga med nu när Malmö FF kommer på besök.

MFF tog sin första cuptitel på 33 år i torsdags efter att ha besegrat Hammarby i en rafflande straffläggning. Det är väl det som talar emot skåningarna nu, 120 minuters fotboll i benen och en efterföljande fest. Samtidigt behöver de regerande mästarna börja vinna matcher även i serien efter tre raka förluster. Ska MFF ha häng på topplagen när Allsvenskan tar uppehåll krävs det tre poäng på Stora Valla.

I fjol vann Malmö med 3-0 hemma och 5-0 borta mot Degerfors och då värdarna är snäppet sämre i år lär det bli kross igen. Detta tar de himmelsblå hem enkelt och 1,55 fungerar fint som virke på min trippel.

Spel: Bortaseger @ 1,55
Tävling: Allsvenskan
Plats: Stora Valla
Tid: 15.00
TV: Discovery+

Match 2

  IFK Norrköping – Elfsborg: Bortaseger @ 2,71

IFK Norrköping kom med fyra raka segrar till Tele2 Arena där Hammarby väntade och hoppades kunna utmana Bajen. Istället blev de helt blåsta av stolen och fick åka hem med svansen mellan benen efter 0-3. En titt på de fyra segrarna dessförinnan visar också på att det knappast har varit övertygande spel (5-1 mot Sundsvall undantaget) som lett fram till poängen. Peking har haft marginalerna på sin sida.

Elfsborg har ett ruggigt intressant lag fyllt av unga talanger. Mittfältet med Boateng, Römer och Olsson har både speed, passningsskicklighet och närkampsspel. På topp flankeras buffeln Per Frick av speedkulorna Rasmus Alm och Jacob Ondrejka. En uppställning som är svår att hantera. Dessutom är Zandén, Strand och Johan Larsson, som nyss skrivit på nytt kontrakt, vassa alternativ på ytterbackspositionerna.

Jag håller Elfsborg klart högre än IFK Norrköping och tror definitivt att boråsarna kommer sluta högre upp i tabellen när krutröken har lagt sig i vinter. Här erbjuds vi skyhöga 2,71 på den raka tvåan och det är för bra för att motstå. Det blir motorn i min trippel.

Spel: Bortaseger @ 2,71
Tävling: Allsvenskan
Plats: Platinumcars Arena
Tid: 15.00
TV: Discovery+

Match 3

  Värnamo – Hammarby: Dubbelchans: Värnamo eller oavgjort @ 1,90

Hammarby imponerade i den senaste ligamatchen mot IFK Norrköping, men det är den enda ljusglimten den senaste månaden. De fem senaste tävlingsmatcherna har bara gett en seger och i torsdags förlorade Bajen i finalen av Svenska Cupen mot Malmö FF efter en rafflande straffläggning. En insats som lär ha kostat en hel del kraft och frågan är om Cifuentes lyckas få sina spelare att ladda om till denna luriga uppgift.

Värnamo har ett tryggt grundspel och på Finnvedsvallens ganska långa gräsmatta är det inte helt enkelt att komma och rulla boll. Något Malmö FF blev varse om när de spelade 0-0 på denna arena tidigare under våren. Närmast kommer smålänningarna från en 4-1-seger på Olympia i nykomlingsmötet mot Helsingborg. Marcus Antonsson stod för dubbla fullträffar då och är en spelare av hög klass.

Gästerna kommer med trötta ben och är inte vana vid att spela på gräsplaner. Då köper jag inte det låga oddset som ställs ut på tvåan. 1X finns att plocka till 1,90 och det är ett jättefint odds. Det får avsluta trippeln.

Spel: Dubbelchans: Värnamo eller oavgjort @ 1,90
Tävling: Allsvenskan
Plats: Finnvedsvallen
Tid: 17.30
TV: Discovery+

Trippeln

Degerfors – Malmö FF: Bortaseger @ 1,55
IFK Norrköping – Elfsborg: Bortaseger @ 2,71
Värnamo – Hammarby: Dubbelchans: Värnamo eller oavgjort @ 1,90

Totalt odds: 7,98

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

//Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100