Oddset Trippel

Trippeltipset 29/6-22

MLS på trippelmenyn!

Onsdagens trippel är något för nattugglan då samtliga tre spel hämtas från andra sidan Atlanten. MLS hamnar i blickfånget där bland annat två klick sker i Änglarnas stad. Zlatans gamla LA Galaxy representerar trippelns högoddsare samt att även rivalen Los Angeles FC får förtroendet. Utöver detta lockar överspelet i Cincinnati. Sätter vi alla tre spel belönas vi med över 8 gånger degen tillbaka. Let’s go!

Spelstopp Trippel: 01:29

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

Match 1

  FC Cincinnati – New York City: Över 2,5 mål @ 1,70

En troligtvis målrik batalj är att vänta när FC Cincinnati och New York City stöter ihop i Ohio. Båda lagen har blandat och gett den senaste tiden, men besökarna från The Bronx har sammantaget gjort det bra då de skuggar ettan Philadelphia Union från andraplatsen i Eastern Conference. Den tidigare MFF-försvararen Anton Tinnerholm har nyligen kommit tillbaka från en hälskada och fick en halvlek senast.

FC Cincinnati är vanligtvis starka hemma på TQL Stadium. Men mot Tinnerholm och company har det blivit två raka förluster i hemmaborgen. Det finns gott om offensiv spets hos värdarna då firma Vazques/Brenner härjar i de främre leden. Den sistnämnde i duon agerade matchvinnare mot Orlando City senast. Nu väntar en ny svår match för FCC, men chanslösa är de knappast.

Signifikativt för när dessa lag mäter svärd är att det ofta smäller rejält på målfronten. 20 mål i de fem senaste inbördes mötena är ett rungande kvitto på detta. Därav känns överspelet till smaskiga 1,70 som ett givet val.

Spel: Över 2,5 mål @ 1,70
Tävling: MLS
Plats: TQL Stadium
Tid: 01:30
TV: Cmore, Sportkanalen

Match 2

  Los Angeles FC – FC Dallas: Los Angeles FC -0,5 @ 1,68

Los Angeles FC har funnits bland rubrikerna de senaste dagarna då det nyligen stod klart att klubben värvat Gareth Bale. Den walesiske storspelaren lämnar Real Madrid med flertalet titlar i bagaget och har nu bestämt sig för att testa på den amerikanska drömmen. Då det ryktats om att klubbens stora affischnamn de senaste åren tillita Zlatans tidigare nemesis, Carlos Vela, kommer att lämna är nog tanken att Bale ska fungera som ersättare.

Värdarna har varit ruskigt starka i Kalifornien sedan säsongen kickade igång. Serieledaren har två raka hemmasegrar på kontot och historiken skvallrar om att det blir tre nya poäng i denna fajt. Besökarna från Texas saknar alltjämt försvararen Lucas Bartlett och har haft svårt att ta poäng på Banc of California Stadium de senaste åren. Faktum är att de så kallade Tjurarna aldrig har lyckats besegra LAFC på denna arena.

Vela och company nollade New York Red Bulls senast det begav sig i hemmaborgen och det lutar åt något liknande igen. Raka ettan klickas till stabila 1,68.

Spel: Los Angeles FC -0,5 @ 1,68
Tävling: MLS
Plats: Banc of California Stadium
Tid: 04:30
TV: Cmore

Match 3

  LA Galaxy – Minnesota United: LA Galaxy -1 (Trevägs) @ 2,94

LA Galaxy åkte på en oväntad förlust mot Sacramento i US Open. Sexan i Western Conference kom inte alls upp i nivå i kvartsfinalen och den stjärnspäckade truppen lär ha fått sig en ordentlig hårtork av tränaren Greg Vanney efter det tunga nederlaget. Dags för ligamatch nu där det gått desto bättre den senaste tiden.

Chicharito och gänget har framför allt skördat stora framgångar i hemmaborgen där de inkasserat sju pinnar på de tre senaste fajterna. Förutom den mexikanske storstjärnan är även den serbiske ynglingen Dejan Joveljic en spelare som gör skillnad hos Galaxerna.

Minnesota United har förlorat fyra av sina fem senaste bortamatcher. Laget från svenskbygden har dessutom aldrig vunnit i de vitklädda delarna av Los Angeles. Med bland annat Dotson och Métanire på skadelistan får The Loons troligen svårt att hävda sig även vid detta besök.

Det här torde värdarna vinna enkelt och då oddset på att det ska ske med mer än ett måls marginal är uppe i nästan tre gånger smeten vill jag gå för det!

Spel: LA Galaxy -1 (Trevägs) @ 2,94
Tävling: MLS
Plats: Dignity Health Sports Park
Tid: 04:30
TV: Cmore

Trippeln

FC Cincinnati – New York City: Över 2,5 mål @ 1,70
Los Angeles FC – FC Dallas: Los Angeles FC -0,5 @ 1,68
LA Galaxy – Minnesota United: LA Galaxy -1 (Trevägs) @ 2,94

Totalt odds: 8,40

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100