Oddset Trippel

Trippeltipset 3/6-22

Fotboll och hockey blandas!

Dubbla Nations League-matcher samt en hejdundrande konferensfinal från NHL står i trippelfokus. Belgien – Nederländerna har potentialen att bli en riktig klassiker. Frankrike – Danmark likaså. I New York stänger vi trippel-butiken för den här gången med ett riktigt vasst handicap-lir på Tampa. Till över tio gånger i odds sitter vi riktigt spännande i båten. Nu kastar vi loss!

Spelstopp Trippeln: 20:44

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

Match 1

  Belgien – Nederländerna: Båda lagen gör mål @ 1,62

Ingen rast och ingen ro. Kevin De Bruyne är en av alla stjärnor som uttryckt sig negativt inför sommarens Nations League-spel vilket kanske inte är så konstigt med tanke på den proppfulla säsong som bland annat City-spelaren upplevt. Hursomhaver är det ändå två världslag som kliver ut på Kung Baudouin-stadion i Bryssel. Anfall är bästa försvar brukar det heta och vi kommer få skåda gubbar på gräset som Mertens, Lukaku, Batshuayi, Hazard, Depay, Klaassen, Bergwijn med flera. Det här är inte en match som kommer ticka 0-0 särskilt länge. Det är min klara uppfattning.

Kollar vi bakåt i tiden så har holländarna inte klivit av en fotbollsplan utan mål sedan tjeckerna vann i EM förra juni. Belgarna å sin sida har målat i alla nationens matcher sedan juli 2018! Ett smått osannolikt facit.

Det här är ett tidigt fall för “BLGM-pennan” och jag tror vi får se åtminstone tre, fyra baljor ramla in i Bryssel. Ett riktigt stabilt spel helt enkelt.

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,62
Tävling: Nations League
Plats: Kung Baudouin-stadion
Tid: 20:45
TV: Viasat Sport Extra, Viaplay

Match 2

  Frankrike – Danmark: Över 2,5 mål @ 2,12

Gigantmatch i Paris. Danskarna skickades som bekant ut ur EM i semifinalen mot England i somras men de rödvita har därefter fullkomligt kört över mer eller mindre allt som kommit i dess väg under VM-kvalet. Att Kasper Hjulmand och hans manskap kommer bli att räkna med även i Qatar är givet.

Innan det är VM-dags så ska det spelas Nations League-matcher. Danskarna har hamnat i en tämligen behaglig grupp. Förutom fransmän ska Österrike och Kroatien ställas mot de rödvita skandinaverna. En bra lottning och jag tror mycket väl vi kan få se danskarna sopa hem förstaplatsen. Frankrike borta blir den klart tuffaste utmaningen. Les Bleus ställer upp med Mbappé, Griezmann och framförallt en vansinnigt bra Benzema. Maehle, Christensen och övriga defensiva gubbar kommer få veta att de lever och känslan är också att fransmännen pressar i en eller ett par strutar. Jag tänker mig också att lägen för ett bollskickligt Danmark kommer dyka upp. Gästerna har faktiskt målat i 13 av de 14 senaste bataljerna och då har motstånd som England, Nederländerna, Belgien och Ryssland bland annat varit på andra sidan mittlinjen.

Orimligt att vi erbjuds över två gånger fläsket på över 2,5 mål i Paris. Bara trycka in!

Spel: Över 2,5 mål @ 2,12
Tävling: Nations League
Plats: Stade de France
Tid: 20:45
TV: TV6, Viaplay

Match 3

  NY Rangers – Tampa Bay Lightning: Tampa Bay -1,5 @ 2,96

Sist men inte minst reser vi över pölen och landar i “the Big Apple”. Andra konferensfinalen mellan New York Rangers och Tampa Bay går av stapeln under natten mot lördag och något oväntat vann värdklubben tämligen enkelt med 6-2 i den första. Mika Zibanejad har varit lysande under hela slutspelet och studsat in på magnifika 21 pinnar på 15 matcher. Därmed är svensken över 100-poängsstrecket totalt sett och gör sin bästa säsong någonsin.

2-6-nederlaget till trots så tror jag på snabbt tillfrisknande från Bolts sida. Tampa-gubbarna kändes en aning sega efter en längre tids vila (gjorde som bekant 4-0 på Florida i förra omgången) men kommer vara mer på tå nu. Kollar vi dessutom underliggande siffror så vann Lightings xG:n med ungefär 4,4 mot 2,5. Att Shesterkin vann målvaktsmatchen mot Vasilevski behöver vi inte diskutera speciellt mycket mer därmed.

Inför match 2 har spelbolagen valt att prisa Rangers som mindre underdogs trots vinsten senast. Korrekt. Däremot finns ingen anledning att det lilla handicapet (-1,5) ska vila strax under tre gånger stålarna. Det är för högt! Ett jättebra spel därmed som får avsluta denna något vilda trippel-bong.

Spel: Tampa Bay -1,5 @ 2,96
Tävling: NHL, Stanley Cup
Plats: Madison Square Garden
Tid: 02:07
TV: Viasat Hockey, Viaplay

Trippeln

Belgien – Nederländerna: Båda lagen gör mål @ 1,62
Frankrike – Danmark: Över 2,5 mål @ 2,12
NY Rangers – Tampa Bay Lightning: Tampa Bay -1,5 @ 2,96

Totalt odds: 10,17

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100