Speltips

Spelstopp: 5 maj 19:59
Odds: 6.85
Spel: Trippel
Oddset | Dagens Trippel | Speltips

Trippeltipset 5/5-21

Trippeln: CL-lir & portugisiska målspel

Denna lill-lördag ska den andra finalisten i Champions League koras. 1-1 slutade det första mötet mellan Chelsea och Real Madrid på Alfredo Di Stéfano-stadion, således är det knapp fördel för The Blues inför returen. Kan stekhete Werner sänka mesta mästarna?

Spelstopp: 19:59

Sporting Braga – Pacos de Ferreira: Över 2,5 mål @ 1,92

I de nordligare delarna av Portugal på Estádio Municipal de Braga stundar ett derby i  Primeira Liga mellan “ärkebiskoparna” och “bävrarna”.

Med fyra omgångar kvar av serien finns det inte speciellt mycket att spela för, varken för Sporting Braga eller Pacos de Ferreira. De besökande bävrarna har gjort en väldigt fin säsong och ser ut att landa femteplatsen vilket helt klart är över förväntan. Att fjärdeplacerade Sporting Braga återfinns i toppskiktet är mer väntat.

Med tanke på tabelläget lär vi få se två avslappnade lag på Estádio Municipal de Braga. I grund och botten ska Braga vara ett mer slagkraftigt lag, och har “ärkebiskoparna” en bra dag vinner de detta komfortabelt. Sett till de fem senaste mötena mellan lagen har Braga vunnit tre matcher, två av dessa med 5-1. Framåt har hemmagänget vassa pjäser som anfallaren Horta, Chelsea-fostrade Lucas Piazón och den före detta Atlético Madrid-spelaren Nicolás Gaitán.

På eget gräs har Braga bara torskat mot Santa Clara, Benfica och Porto i ligaspelet. Värdarna är ett av seriens målgladaste lag – 17 av lagets 30 matcher har gått över 2,5 mål. Detta är en lina som Braga kan lösa på egen hand mot Pacos. Övern synas!

Spel: Över 2,5 mål @ 1,92
Tävling: Primeira Liga
Plats: Estádio Municipal de Braga
Tid: 20:00
TV:

Chelsea – Real Madrid: Hemmaseger @ 2,15

Chelsea sitter i förarsätet inför returen på Stamford Bridge. 1-1 slutade det första mötet på Alfredo Di Stéfano-stadion, ett resultat som Real Madrid får vara nöjda med i efterhand. Sett till matchbilden var Chelsea klart bättre, i alla fall i den första halvleken då The Blues borde gjort mer än ett mål.

Mer rutin finns det som bekant i Real, men här anser jag ändå att Perleroths Chelsea ska ses som hyfsat tydliga favoriter. Spanjorerna har imponerat under slutspelet, men det ska sägas att Los Blancos mötte både Atalanta och Liverpool i rätt “bra lägen”. Ett stort plus för Zinedine Zidane är att Ramos uppges vara åter i spel, däremot sätts det frågetecken kring Varane som klev av i helgen mot Osasuna.

Chelsea har spelat med ett enormt självförtroende under Thomas Tuchel och sakta men säkert har han börjat få igång sina tyska förmågor. Werner är förvisso fortfarande expert på att bränna målchanser, men samarbetet med Havertz i helgens derbyseger mot Fulham (2-0) var lovande – båda målen gjordes av Havertz.

Chelsea känns för dagen som ett starkare fotbollslag än Real Madrid, något jag tycker att vi fick bevittna på Alfredo Di Stéfano-stadion. Raka ettan runt 2,15 plockas!

Spel: Hemmaseger @ 2,15
Tävling: Champions League
Plats: Stamford Bridge
Tid: 21:00
TV: Kanal 6, V Premium, V Ultra, Viaplay

Rio Ave – Sporting CP: Under 2,5 mål @ 1,66

Allt talar för att Sporting CP kommer att bli portugisiska mästare, för första gången sedan 2002. Kreatören Pedro Goncalves har varit en viktig poängspelare som noterats för 17 fullträffar i ligaspelet. Den största anledning bakom framgångarna är dock det ramstarka försvaret som leds av den gamla Liverpool-backen Coates. Efter 30 omgångar har Sporting släppt in blott fem bollar.

Hemmagänget Rio Ave huserar i den andra delen av tabellen. Inför omgång 31 är avståndet ner till Boavista och kvalplatsen blott två poäng. Det måste ses som en rätt grov missräkning för Rio Ave som slutade på femte plats förra säsongen, då endast fem pinnar bakom Sporting CP. Precis som gästerna är “Rioavistas” tajta bakåt, däremot är målskyttet uselt. I fem av de sju senaste fajterna har värdarna blivit nollade.

Rio Ave och Sporting CP är två av seriens målfattigaste gäng, att det här blir någon målfest känns långsökt. Miguel Cardosos mannar kan knappt göra mål samtidigt som Sporting CP har nationens klart mest pålitliga försvar. Samtidigt ska man ha med sig att serieledarna inte gjort mer än två mål i en och samma match i ligaspelet sedan november förra året. 0-0, 0-1 och 0-2 är resultat som ligger nära till hands. Underspelet gnuggas in!

Spel: Under 2,5 mål @ 1,66
Tävling: Primeira Liga
Plats: Estádio do Rio Ave
Tid: 22:15
TV:

Trippeln

Sporting Braga – Pacos de Ferreira: Över 2,5 mål @ 1,92
Chelsea – Real Madrid: Hemmaseger @ 2,15
Rio Ave – Sporting CP: Under 2,5 mål @ 1,66

Totalt odds: 6,85

Klicka här för att rygga mitt trippelförslag

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel.

För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Tänk på att spel ska vara roligt,
räkna aldrig med att vinna pengar på spel.
För dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Var med i Sveriges skönaste, bästa och framför allt enda Spelstuga.
Joina oss i stugan för spel, stugplaner, tävlingar och gött snack!

Kontakt oss via messenger eller mail: info@gamblingcabin.se

Gamblingcabins integritetspolicy – GDPR

Gambling Cabin © 2021 Alla Rättigheter Bevarade

Gamblingcabin.se är en oberoende speltipssajt. Informationen här är ämnad för underhållning och utbildning. Gamblingcabin.se kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Spel handlar först och främst om underhållning. Räkna aldrig med att vinna pengar på spel. Kom ihåg att spela lagom. Spelar du för mycket? Ring stödlinjen: 020-81 91 00