Oddset Trippel

Trippeltipset 8/6-22

Trippeln: Lillelördags-landslagsbonanza

Nations League trummar in i onsdagsaftonen med tre fina fighter som hittar in på min trippel. Glenn Nyberg håller i pipan i Cardiff där Wales och Nederländerna drabbar samman. Utöver den kampen ska vi även titta till Belgien – Polen och Skottland – Armenien. Ni hänger väl med på kalaset som landar in en bra bit över sex gånger fläsket?

Spelstopp Trippel: 20.44

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

Match 1

  Wales – Nederländerna: Nederländerna över 1,5 mål @ 1,75

Bara dagar efter den säkrade VM-biljetten ska Wales in i elden igen. Grabbarna från draklandet drog det längsta strået i ödesmatchen mot Ukraina (1-0), men sett till matchbilden ska Bale och company vara glada som tog sig vidare. Golfaren servade in en frispark som knappt hade träffat fairway, men en olycklig skalle från Yarmolenko såg till att Wales hamnade i pole position, en plats de sedan inte släppte trots massivt tryck från Ukraina. Jag blir inte ett dugg förvånad om en kraftig motreaktion kommer när Nederländerna gästar Cardiff City Stadium.

Louis van Gaals mannar svarade för en styrkedemonstration i Låglandsderbyt mot Belgien där Oranje kontrade sönder sina opponenter. 4-1 var siffror som talade sitt tydliga språk där bland andra Depay, Berghuis och Bergwijn var spelare som stack ut. Det bör de kunna göra även denna afton och jag sätter framför allt stort fokus vid att gästerna fått två dagars längre återhämtning än onsdagens kombattanter.

Van Gaal har skickat van Dijk på semester, men även utan monstret ska Nederländerna klara av att vara numret större än Wales. När klart godkända 1,75 erbjuds på att Oranje gör minst två mål i matchen kan jag inte låta bli avtryckaren.

Spel: Nederländerna över 1,5 mål @ 1,75
Tävling: Nations League
Plats: Cardiff City Stadium
Tid: 20.45
TV: V Sport Extra, Viaplay

Match 2

  Belgien – Polen: Under 2,5 mål @ 1,91

Ur belgisk synvinkel var det ingen fröjd att följa Låglandsderbyt mot Nederländerna. Det var snarare en skymf. Dinosaurierna i Martínez backlinje hade inte en suck att hänga med i svängarna när Oranje satte fart på kulan och 1-4 i brakan var klart rättvisa siffror sett till matchbilden. De Bruyne uttalade sig innan samlingen nedtryckande om Nations League och Man Citys fältherre såg måttligt intresserad ut under sina 90 minuter i derbyt. Med tanke på att han spelade hela matchen lär Martínez inte starta med storstjärnan denna afton. Inte heller Lukaku lär komma till spel då han linkade av med en skada innan halvtimmen var spelad.

Offensiven är således kraftigt försvagad och efter kölhalningen senast vore det kamikaze-taktik av Martínez att låta sin backlinje stå lika högt när Polen kommer på visit. De tillresta har offensiv spets i herrar som Lewandowski och Zielinski, lirare som kan åstadkomma väldigt mycket av väldigt lite om tillräckligt stora ytor ges. Polackerna inledde denna upplaga av turneringen med att vända underläge till seger mot Wales och behöver således inte gå för tre poäng i Bryssel. Jag tror snarare att nyblivne förbundskaptenen Michniewicz beordrar ut ett lågt sittande lag som försöker få med sig åtminstone en poäng.

Belgien är normalt ett landslag som öser på framåt och inte funderar en gång extra på vad som händer i defensiven, men här har värdarna inte råd att gå bort sig som de gjorde mot Nederländerna. Jag tror på en försiktigare matchbild och väljer att knipa under 2,5 mål till strax under dubbel deg.

Spel: Under 2,5 mål @ 1,91
Tävling: Nations League
Plats: King Baudouin Stadium
Tid: 20.45
TV: V Sport Premium, Viaplay

Match 3

  Skottland – Armenien: 1:a halvlek: Skottland @ 1,96

Skottland byggde självförtroende under VM-kvalet och gick in i playoff mot turneringen i Qatar med en rejäl tuppkam. Ett kokande Hampden Park välkomnade Ukraina till semifinalen där skottarna blev tagna på sängen. 1-3 i nacken innebar att kiltbärarna får fortsätta vänta på deltagande i ett världsmästerskap. Väl medveten om att risk för stupade självbilder finns hos värdarna tror jag ändå att nationalarenan återigen kommer att ta sina lirare i sin famn. Steve Clarkes mannar bör vara oerhört revanschsugna mot Armenien och en seger denna afton skulle vara en perfekt uppladdning inför stundande rivalmöte mot Irland.

Armenien slog just Irland med 1-0 i lördags, men då gästerna inte ens mäktade med 40 procent i bollinnehav bör det ha varit en ansträngning som kostade kraft. Chansmässigt var armenierna också i underläge och när de ges kortare vila i benen än Skottland blir det inte enkelt att ladda om inför trippen till Hampden Park. Jag vill också nämna att Henrikh Mkhitaryan pensionerat landslagströjan vilket är ett stort tapp för nationens slagstyrka.

Jag tror att Skottland inleder i ett ruskigt tempo och försöker döda denna tillställning så tidigt som möjligt för att komma med fräscha ben till mötet med Irland. Hittar värdarna upp i ansenlig nivå råder klasskillnad i Glasgow och den raka ettan, i första halvlek, gillas till finfina 1,96. Jag spelar!

Spel: 1:a halvlek: Skottland @ 1,96
Tävling: Nations League
Plats: Hampden Park
Tid: 20.45
TV: Viaplay

Trippeln

Wales – Nederländerna: Nederländerna över 1,5 mål @ 1,75
Belgien – Polen: Under 2,5 mål @ 1,91
Skottland – Armenien: 1:a halvlek: Skottland @ 1,96

Totalt odds: 6,55

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100