EM-Borg-Rekar

Turkiet – Georgien

Lilla grannen i öst ryter ifrån?

Event: EM 2024
Match: Turkiet – Georgien
Spel: Över 2.25 mål @ 1.97
Spelstopp: Tisdag 18 juni, kl 18.00.

Rygga med upp till 1500kr i spelkrediter (bonus) här!


Turkarna gjorde det bra som vann kvalgruppen före Kroatien och Wales. Men träningsmatcherna 2024 inför EM har varit ett mörker där man spelat fyra matcher mot lag som är i slutspelet – Ungern, Österrike, Italien och Polen. Ett kryss (Italien) och tre torsk.

Laget har problem i defensiven med två ordinarie mittbackar som nu missar EM. Och i ärlighetens namn så har produktionen framåt också varit klen. Var bara den där fina träningsmatchen i höstas då man gjorde tre mål på tyskarna.
Det finns inte på kartan att man förlorar poäng till ”lilla” grannlandet i öst. Här ska man ha tre poäng för säkra en tredjeplats och sen får man se mot Portugal och Tjeckien.

Georgien är det lägst rankade laget i slutspelet. Man visade att Nations League är viktigt eftersom man fick sin biljett till Play Off via seger i grupp C (var fyra bakom Norge i kvalgruppen med Spanien och Skottland). Där slog man ut Luxemburg och vann på straffar i avgörande match mot Grekland. Gjorde bara en träningsmatch inför mästerskapet. I helgen slog man Montenegro (b) med 3-1 och viktigt få med sig målskyttet.

Finns en liten chans Georgien kan bi en obehaglig kalldusch för Turkiet med tanke på att förberedelserna varit skrala och problemen med skador. Med taskig defensiv hos favoriten tror jag det är god chans ”Georgia” kan göra minst ett mål. Turkarna måste bara vinna denna och funkar inte försvaret måste man göra fler mål än motståndarna, så enkelt är det.

Tycker Överspelet är riktigt bra här! Hos Bet365 får man 1,97 på Ö2,25 mål (halva insatsen tillbaka på två mål). Vill man vara lite kaxigare så finns 2,23 på Ö2,5 mål hos andra spelbolag.

Tänk på att de flesta bolag har högre återbetalningsprocent ju närmare kickoff.


Rygga med upp till 1500kr i spelkrediter (bonus) här!