EM-Bengan-Rekar

Turkiet – Georgien

Turkiet-båten, direkt från start!

Vi har redan doppat tårna i Turkiet-båten med långtidsspel, och hugger nu spel i öppningsmatchen!

Spel: Turkiet -0.5
Odds: 1.82
Spelbolag: Coolbet

Rygga med 500kr i bonus till marknadshögsta oddset HÄR!


Turkarna må ha förlorat sin genrepsmatch mot ett dåligt Polen, men det bryr jag mig ärligt talat ingenting om. På pappret är det här en av de mer spännande upplagorna av ett turskiskt landslag vi sett på länge, där balansen mellan ungt och rutinerat känns snudd på perfekt.

Vidare så har Turkiet gjort ett riktigt bra kval inför detta mästerskapet, och dessutom flera riktigt bra landskampen i övrigt där man bland annat slog Tyskland på bortaplan för inte alls länge sedan.

På andra sidan står Georgien som på pappret är turneringens lägst rankade lag. Det är kanske inte riktigt hela sanningen, men utöver ”kvaradona”, målvakten och någon gubbe till så är det här en trupp som inte ska räcka till på den här nivån.

När man lägger ihop allt vi har framför oss i skrivande stund så pekar allt åt samma håll för mig, nämligen att Turkiet bara är starkare på mer eller mindre samtliga plan och att även om de röd-vita har ett favoritskap på oddsen i den här matchen, så ska det favoritskapet vara ännu större.

Çalhanoğlu har varit briljat både förra säsongen och den här säsongen och är den som ska kliva fram för att ta Turkiet till nästa steg. Det steget startar mot Georgien och ja, jag tror de röd-vita fixar en trepoängare direkt!


Rygga med 500kr i bonus till marknadshögsta oddset HÄR!

/Bengan