EM-Borg-Rekar

Tyskland – Skottland

Premiärnerver!

45 minuters Braveheart löser krysset i HT!

Spel: X i halvtid Tyskland – Skottland
Odds: 2.75
Spelbolag: Expekt

Rygga med marknadens bästa freebet – perfekt till EM – på upp till 1500kr här!

Arvet efter skrevluktande- och navel- och kråkätande Joachim Löw har inte varit lätt. Det fick assisterande Hansi Flick erfara när han väl fick huvudansvaret. Missade gå vidare från gruppen i Qatar (torsk Japan, kryss Spanien och vinst Costa Rica). När väl uppbyggandet och träningsmatchspelande inför det här hemmamästerskapet började under 2023 gick det mesta åt pipan. Efter tre förluster och ett kryss, inklusive förnedringen på hemmaplan av Japan 1-4. Auf Wiedersehen, Flick!

Och Julian Nagelsmann har också haft en tuff förberedelsetid i konservativa fotbolls-Tyskland. Var väl först i våras, efter vinster mot Frankrike och Nederländerna han började få lite gillande nickar. Framgångarna i klubbfotbollen med Leverkusen, Dortmund och Bayern München (i viss mån) har också fått upp hoppet om ett roligt hemma-EM.

Sena genrep ska man inte lägga för stor vikt vid, men har det inte sett lite ineffektivt ut mot Ukraina (0-0) och Grekland i fredags då man lyckade vända 0-1 till 2-1 i 89:e, där det inte var tyskarna som hade 2,21 i xG?

Det var skottarna som placerade Norge trea i EM-kvalgruppen. Avslutningen på kvalet och förberedelserna under 2024 har inte sett roliga ut. Enda segern har varit mot Gibraltar i början av juni där det tog en timmes spel för att få hål på ”Klippan”. Hade 2-0 mot Finland i helgen, men tappade till 2-2.

Skadorna i truppen har hopat sig under våren och senaste jobsposten var att stjärnan och ankaret, Robertson, fick kliva av träningen. Vilka hinner vara spelklara till premiären på fredag?

Svårt att se några skotska framgångar under EM, men med tyska premiärnerver och en Braveheart-inställning tror jag Skottland kan hålla i 45 minuter. Spelar därför oavgjort i halvtid hos Expekt till 2,75.

Tänk på att de flesta bolag har högre återbetalningsprocent ju närmare kickoff.


Rygga med marknadens bästa freebet – perfekt till EM – på upp till 1500kr här!