Veckans V75 Rubriker

V75 Gävle | 47 miljoner JP!

Jackpot igen då och det är ingen tvivel i att spela på trav har tappat en dimension det senaste halvåret. Loppen är hopplöst ojämna och gapet mellan de bästa aktiva och ”övriga” bara växer. Men man har även från centralt håll mycket att jobba med vad gäller att få loppen spelvänligare igen. Vi har därför dragit ner något på insatserna för att möta faktumet att favoriterna vinner allt mer. Med 20 miljoner extra så testar vi såklart och omgången är ok, inte mer.

Vi ses på streamen kl 13.00 för senaste nytt, på lördag med Neves & Skoglund. Här är stugans V75-rubriker!


David Neves
“Travexperten från Portugal”

/ David Neves

📍  Bästa spiken: 

Jag är inte mycket för att ta storfavoriter under denna spalten då de flesta kan lista ut att de har bra chans. Men jag konstaterar att 1 Poleposition i V75-1 har en väldigt bra segerchans i V75-1. Hästen har en del galopper i raden men jag tycker det handlar om tillfälligheter. Senast så överforcerades han på Åby. Pole är snabb ut i voltstart och jag tror att Magnus har bra chans att hålla upp eller eventuellt köra sig till spets i ett andraläge.

Motståndet känns blekt och det är klart att det finns scenarion som han kan torska på. 65% på V75 är högt så det är inte tal om något värde men jag kommer ändå använda honom som kompletterade spik då segerchansen är väldigt god.

🔎  Bästa draget:

Jag tycker att 5 Sparky’s Dream i V75-3 blir underspelad. Först och främst är det en ganska kapabel häst som har vunnit på V75 tidigare. Han är snabb ut och borde kunna nå ledningen. Sen har han två lopp i kroppen efter uppehåll vilket känns positivt då det handlar om en stor häst. Det är även barfota bak och första gången med jänkarvagn efter kastreringen. Totalt sett så finns det mycket intressant på denna sex-procentaren.

🥶  Mest överspelade:

Tyvärr så måste jag lägga en av mina favorithästar 1 Hail Mary i V75-6 här. Hästen har haft en fantastisk karriär och har verkligen varit benhård. Här blir han dock väldigt klar favorit och det tycker jag är fel. Dels så kommer det krävas mycket för att hålla upp innerspåret. 1609 meter istället för 1640 är visserligen en fördel men utvändigt finns bland annat 5 Click Bait som man kan skicka hur som helst.

Utöver detta så var det faktiskt ett bra tag sedan Hail Mary övertygade som för något år sedan. Han var visserligen bra på Vermo senast men det var ändå inget wow-intryck sista 100 meterna. Han kommer trenda neråt under morgondagen men runt 35% som han lär landa på känns lite för mycket.

📍 Vill du köpa en andel av Neves, klicka här!


Olivers Johansson Trav
“Travexperten från Karlstad”

/ Oliver Johansson

📍  Bästa spiken:

12 Mahala gick bra i Sverigecomebacken efter en sejour i Frankrike och senast såg hon bra ut men blev generad till galopp. Då med tussarna otryckta. Jag tycker inte motståndet skrämmer och hon står bra inne i loppet. Spår 2 i volten borde hon klara av utan problem och när det återigen är jackpot för femtioelfte gången går jag rakt ut på henne i V75-4. Procenten är rimlig och till 27% är hon fortfarande spelvärd.

🔎  Bästa draget:

Det är svårt att plocka ner månen men 9 Diego i V75-5 känns given till knappa 1% imorgon. Hästen har bra meriter på kort distans och med rätt resa känns han inte omöjlig här. Flera av konkurenterna har jag även lite frågetecken kring. Diego testade lyckan i monté senast och det skulle kunna väcka hästen. Han ska dessutom tävla barfota runt om. Ingen klaring men vid gardering av loppet tycker jag man ska strecka honom.

🥶  Mest överspelad:

3 Xhantis Hilton har haft en lång säsong och är nästan i behov av ledningen för att vinna är min känsla. Imorgon har han 2 Mizai invändigt i V75-7 och skulle han få göra jobbet utvändigt blir han sårbar tycker jag. Jag skulle åtminstone bli förvånad om Mats släpper ledningen med den sistnämnda. Bakom dessa finns 6 Heartbeat Thunder som kan otroligt mycket men även 11 Joe Dalton när han sköter sig. Favoriten i avslutningen är i alla fall överspelad och det finns bra värde bakom honom till 31%.

📍 Vill du köpa en andel av Oliver, klicka här!


💡 Så fungerar Poolspel på V75

V75 är en form av travspel där spelare försöker att välja vinnarna i sju utvalda lopp. Här är en sammanfattning av hur det fungerar:

Välj dina hästar:
För varje av de sju loppen väljer du en eller flera hästar som du tror kommer att vinna. Antalet hästar du väljer i varje lopp är upp till dig, men ju fler hästar du väljer, desto dyrare blir ditt spel.

Spelkostnad:
Kostnaden för ditt spel beror på hur många hästar du väljer i varje lopp. Du kan också välja att spela med system, där du väljer fler hästar för att öka dina vinstchanser, men det ökar också priset på ditt spel.

Köp en andelskupong av Stugan:
Du kan köpa din spelkupong hos Stugans ATG, Dalatravet.

Vinnande kombinationer:
För att vinna måste du ha alla dina valda hästar rätt i varje av de sju loppen. Om ingen har alla rätt, rullar prispotten över till nästa omgång.

Vinster:
Vinsten beror på hur många som har rätt kombination av vinnande hästar. Om flera personer har samma vinnande kombination delar de på prispotten. Ju färre som har rätt, desto större blir vinsten för varje vinnare.

Jackpot:
Om ingen lyckas få sju rätt i en omgång rullar prispotten över till nästa omgång, vilket kan skapa en jackpot som kan bli mycket stor över tiden.

Stugans vinster på travet hittar du i Skrytbåset!

Sammanfattningsvis är V75 ett spännande sätt att följa travlopp och testa din expertis i att välja vinnande hästar för stora vinstmöjligheter..