Veckans V75 Rubriker

V75 Mantorp | Stugans rubriker!

Baksmällan är uppenbar såhär veckan efter Elitloppet. V75-Mantorp står på menyn och man får villigt erkänna att man har varit mer peppad inför en omgång än vad man är i morgon. Intresset är som vanligt stort och vi har givetvis satt oss in i omgången. Några ganska starka favoriter gör att den inte fåt mer än ok i betyg.

Vi ses i streamen i morgon 13.00 för senaste nytt. Här är stugans V75-rubriker i samarbete med Spelvärde.se


David Neves
“Travexperten från Portugal”

/ David Neves

📍  Bästa spiken: 

Jag kommer ta en rövare och spika 7 Demon i V75-6, som det känns just nu. Vi börjar med det negativa. Hästen har inte startat på 1,5 månad och det är inte optimalt. Från stallhåll är man lite oroliga för detta. Dock så är hästen ruskigt bra och plockade ner Elitloppshästen A Fair Day senast, trots en del jobb. Spår sju är dåligt då Demon är långsam ut men helt omöjligt att köra till spets i ett andra skede borde det inte vara?

Hur som helst så är favoriten 9 Admiral As överspelad efter lite uppehåll. Hästen har hunnit bli åtta år och att han ska vara bättre än tidigare har jag svårt att se. Håller han fjolårets nivå så finns det ändå mycket att hämta och det är rätt favorit trots avsaknaden av lopp. 55% är dock galet högt på favoriten från bakspår. Dessa två sticker ut och jag chansar på att Demon, till 13% är vinnaren i loppet

🔎  Bästa draget:

11 Sevastano i V75-5 gör en intressant start. Hästen har startat två gånger i år men det var egentligen senast som det blev ett riktigt lopp (Galopperade i debuten). Det syntes helt klart att han saknade tempo då han tappade på fältet när det gick som snabbast. Styrkan var det dock inget fel på när han höll farten bra upploppet ner och faktiskt hade en del krafter kvar i mål. Detta mot kultoppar som Ester degli dei som vann 4-åringseliten för ston i söndags. Med ett riktigt lopp i kroppen så kommer Sevastano vara kraftigt förbättrad. Jag tror faktisk att Sevastano är loppets bästa häst sen är ju spåret tufft. Hur som helst är 6% på V75-spelet för lågt.

🥶  Mest överspelade:

Det blir lite dubbla budskap här man jag vill vara extremt tydlig. Jag har i ”veckans snabba” på Gambling Cabins sociala medier rekommenderat spel på 3 Herakles Zet i V75-3 till 2,60 på förtidsoddsen. Jag tycker helt enkelt det är för högt odds då jag ger hästen ungefär 45% segerchans och 2,60 motsvarar 38,4% segerchans.

På V75 är prissättningen en annan. Han är just nu spelad till över 51% och procenten är just nu stigande. Det motsvarar ett vinnarodds på 1,96, en bit ifrån 2,60. Det är bara för mycket. Även om spetschansen är god så möter han ett par spännande hästar som bli lågt spelade. På V75-spelet så måste jag gardera när Herakles har det stora favoritskapet.

📍 Vill du köpa en andel av Neves, klicka här!


Olivers Johansson Trav
“Travexperten från Karlstad”

/ Oliver Johansson

📍  Bästa spiken:

9 Great Skills gör comeback i Sverige efter ett äventyr i Frankrike och känslan är att det har fört henne framåt. Hon hade ett bra fjolår och vann bland annat Sto-SM samt Prix Maharajah på Solvalla. Hon står som väntat fruktansvärt bra inne här och jag tror det räcker med en lugn dödens för att sedan dundra ner ledaren över upploppet. Skulle inte så bli fallet kommer Gocciadoro definitivt dra upp tempot på loppet tillsammans med 6 Don’t Say Gar. Då kommer spiken spurta till slut. Till 34% kommer jag singelstrecka Great Skills i V75-7 för detta är en häst för dom riktigt stora loppen framöver.

🔎  Bästa draget:

I stoloppet V75-4 vill jag strecka på en hel del. Framförallt betalar jag för 5 Hermine Ima. Hon har levererat jämna prestationer den senaste tiden och på barfotabalansen har hon nått en nivå till. Till morgondagens start ska man återigen tävla barfota runt om och man såg ut att sitta fast med lite sparat senast va? Spår 5 i volten är inga bekymmer och hon kan lägga iväg bra för att få en fin position. Hemmatränaren Oskar Svanberg har definitivt laddat för detta och till 5% känns detta som är givet streck.

🥶  Mest överspelad:

5 Herakles Zet tickar vidare runt 50% i V75-3 och denna vill jag hemskt gärna få bort. Senast gav han ett bra intryck men i morgon väntar en helt annan uppgift. Stall Untersteiner har 4 Boscha Diablo som skulle kunna ta hand om ledningen här och då måste favoriten göra jobbet på utsidan. Sedan vill jag även stormvarna för 6 Kuiper som gick bra barfota i sin senaste start. Har liksom ingen känsla för favoriten här och hittar flera intressanta motbud. Därav mitt val till överspelad denna vecka.

📍 Vill du köpa en andel av Oliver, klicka här!


Spelvärde Profilbild
Spelvärdes gratislopp!

/ Christoffer Hansson

V75-1
11 Ready Star har varit riktigt bra i år och visade sina fartresurser senast när han svepte till ledningen på några steg över sista långsidan och vann väldigt enkelt. Bakspåret till trots ska han vara favorit då han är bästa hästen och oerhört kvick. Prisvärd är också 3 Vanquish som är obesegrad från ledningen efter tre försök och favorit att nå dit med Jepson upp. Stred riktigt bra näst senast och vann på 14,9/2640. Är åtgärdad efter senast och man har siktad hit.

📍 Vill du läsa hela analysen gratis, klicka här.
📍 Vill du köpa tipsen av spelvärde, klicka här!


💡 Så fungerar Poolspel på V75

V75 är en form av travspel där spelare försöker att välja vinnarna i sju utvalda lopp. Här är en sammanfattning av hur det fungerar:

Välj dina hästar:
För varje av de sju loppen väljer du en eller flera hästar som du tror kommer att vinna. Antalet hästar du väljer i varje lopp är upp till dig, men ju fler hästar du väljer, desto dyrare blir ditt spel.

Spelkostnad:
Kostnaden för ditt spel beror på hur många hästar du väljer i varje lopp. Du kan också välja att spela med system, där du väljer fler hästar för att öka dina vinstchanser, men det ökar också priset på ditt spel.

Köp en andelskupong av Stugan:
Du kan köpa din spelkupong hos Stugans ATG, Dalatravet.

Vinnande kombinationer:
För att vinna måste du ha alla dina valda hästar rätt i varje av de sju loppen. Om ingen har alla rätt, rullar prispotten över till nästa omgång.

Vinster:
Vinsten beror på hur många som har rätt kombination av vinnande hästar. Om flera personer har samma vinnande kombination delar de på prispotten. Ju färre som har rätt, desto större blir vinsten för varje vinnare.

Jackpot:
Om ingen lyckas få sju rätt i en omgång rullar prispotten över till nästa omgång, vilket kan skapa en jackpot som kan bli mycket stor över tiden.

Stugans vinster på travet hittar du i Skrytbåset!

Sammanfattningsvis är V75 ett spännande sätt att följa travlopp och testa din expertis i att välja vinnande hästar för stora vinstmöjligheter..