V75-rubriker Trav

V75-rubriker | 55 miljoner JP!

Efter en dålig omgång förra veckan har vi nu en klart bra vinteromgång att se fram emot med 28 millar extra i sjurättspotten. Att det nu är lite varmare gör banorna mer krävande och det ökar chansen att oväntade saker händer, så länge det händer i rätt lopp =). Här är stugans V75-rubriker i samarbete med Spelvärde.se


David Neves | Travexpert

📍  Bästa spiken: 

I V75-1 får det dock gärna bli som jag önskar. Jag kommer gå ut hårt och spika 1 Global Dependable i V75-1. Loppet är mycket öppet och det känns som att alla 12 startar med chans. 1 Global Dependable var senast ute i en V75-final och det är inget att säga om att han bara hände med från kön.

Hästen hade spår fyra i volt i sina två första lopp i karriären, ett snävt spår som orutinerade hästar sällan får en bra start ifrån. Det är enda gångerna som hästen har haft framspår i voltstart så den dokumenterade startsnabbheten i voltstart är svår. Däremot så hade hästen spår 12 i volt på Hagmyren i oktober. Mats Djuse som körde då brakade till spets efter 200 meter från bakspåret och det kan man bara göra med snabba hästar. Låt vara att det var ett 20.000kr lopp och lunch-kuskar emot men för mig räcker det för att man ska haja vad Magnus kan göra från spår ett här.

Jag hoppas att hästen spetsar och därmed bör segerchansen vara god. Insatsen näst senast var väldigt bra och något liknande här så vinner han från spets. Det är en chansning (som allt annat med travspel) men till 24% på V75-spelet är han intressant.

🔎  Bästa draget:

Jag är lite sugen på 5 Run N’ Cola I V75-6. Hästen har visat väldigt bra form genom vassa avslutningar och senast kördes han passivt efter en startgalopp och såg smällfin ut med krafter kvar i mål. Över 1609 meter så har han inte snabbheten att vara med från start men det borde kunna bli lite körning då 4,6,8 lär laddas och tempo behövs. Från spår fem borde det bli en bra resa och trots att flera av konkurrenterna är bra för klassen så tycker jag ”Colan” är vass själv. Till 7% på V75-spelet så är han en bra halvskräll.

🥶  Mest överspelade:

5 Blackhawk Face i V75-5 är väldigt kapabel men också väldigt strulig vilket 9 galopper på 15 starter vittnar om. Hästen har stabiliserats och då har segrarna också börjat komma. Däremot är han väldigt långsam från start och från spår sju luktar det strul lång väg, om han nu går felfritt. Det har fungerat att tappa dessa länger från start på slutet i enklare lopp på Jägersro. Nu men längre resa, kanske stökig bana så måste galopp/strul-risken vara uppenbar. Han kan säkert vinna med lite spår på vägen men till 37% på V75-spelet så måste han synas.

📍 Vill du köpa en andel av Neves, klicka här!


Oliver Johansson | Travexpert

📍  Bästa spiken:

I V75-6 ser vi återigen 4 L.A Boko som blev hårt betrodd i förra veckans start på Bergsåker. Den dagen slutade i en väldigt märklig galopp och han är återigen anmäld ut på V75 så formen är garanterat intakt. Motståndet imorgon ser inte helt omöjligt ut och när den värsta konkurrenten Danao Degli Dei drog det sämsta läget känner jag att man har goda möjligheter att ta revansch.

Så som jag läser loppet kommer Wäjersten att inta dödspositionen relativt tidigt och därifrån har man goda chanser att tugga ner ledarhästen (oavsett vem det är). Han blir inte lika hårt spelad som förra veckan och då väljer jag att gå rakt ut på honom den här helgen istället. 20% är kanon på spiken denna jackpotomgång.

🔎  Bästa draget:

Jag tror mig ha hela omgångens bästa drag här i V75-2 och det är 11 Cypress Point. Hästen hade inte vunnit ett enda lopp innan man bytte regi till Tomas Malmqvist och efter det har man nu redan två segrar på tre starter.

Detta är ett lärlingslopp och man sätter upp hemmakusken Carl Philip Lindblom som kan Örebrotravets bankropp i sömnen. Enligt mig är detta ett stort plus. Hästen har sett enorm ut vid segrarna och att vi får 8% på henne imorgon mot ganska blöta konkurrenter är ett skämt. Denna damen kan vara totalt stenklar.

🥶  Mest överspelad:

Han är både stark och snabb men när 2 Jalapeno K är 72% i den sista avdelningen V75-7, då måste man ha honom under den här rubriken. Hästen stack undan på ett bra sätt senast men till den här starten kommer han verkligen att få bekänna färg.

Utvändigt finns både 6 Doctor Gio och 7 Wings Level och dom håller jag minst lika högt. Dom kommer åtminstone ge favoriten en match. Procenten är oavsett väldigt hög och det finns inget värde kvar i honom. Vinner han så får det vara så men man kan inte spika en 72% i Bronsdivisionen när det ligger så mycket pengar i sjurättspotten.

📍 Vill du köpa en andel av Oliver, klicka här!


Spelvärdes gratislopp!

Daniel Karlsson | Tipster Spelvärde.se

V75-5
Lång distans i lägsta klassen och den vi fastnar mest för är 11 Staro Royal Mark som avslutade vasst som trea i lördags. Han är väldigt effektiv med ryggresa och kan definitivt blåsa ned samtliga till låg procent! I A-gruppen platsar även 6 Baron Tilly som David Persson håller väldigt högt – han kan vinna på flera olika vis. Favoriten 7 Blackhawk Face är mycket kapabel, men osäker och till hög procent ser vi inget större värde i honom. Bara ett sunt streck.

📍 Vill du läsa hela analysen gratis, klicka här.
📍 Vill du köpa tipsen av spelvärde, klicka här!