Speltips

Spelstopp: 5 maj 03:59
Odds: 1,83
Spel: Oilers rak
Hockey-NHL-speltips

Vancouver Canucks – Edmonton Oilers

Kombospelet satt inte men Leafs 4-1-seger gav i alla fall raka tvåan in till 2,12 till er som lirade det. 

Ny match:

Match: Vancouver Canucks – Edmonton Oiers

Samtliga fem matcher under tisdagen är andra halvan av en back-to-back mellan lag som även möttes under måndagen. Oilers – eller snarare Connor McDavid – hade inga problem att jobba sig förbi Vancouer igår. Eventuellt byter lagen lite målvakter inför kvällen men det ska inte vara några issues för McDavid….eller Oilers. 

Hemmalag – orkar Vancouver?
Covid häjrade genom Vancouver Canucks för några veckor sedan och det gör att Canucks fortfarande har tio matcher kvar att spela. Den matematiska slutspelschansen finns där men om vi ska vara ärliga ser det mörkt ut., Elias Pettersson spelar troligen inte mer den här säsongen. Canucks måste vinna idag om man ska ha en chans att faktiskt nå slutspelet men frågan är hur pass stor inverkan Covid har haft på truppen. Dessutom är Jake Virtanen borta då han är anklagad för sexuella trakasserier. 

Bortalag – McDavid trummar på

Edmonton Oilers säkrade i och med segern under måndagen sitt 23:e slutspel och kan vid seger ikväll ta ett stort kliv mot en andraplats i North Division. Det kan ha en större fördel än vad vi är vana vid med tanke på att chansen att publik kommer att vara på plats under slutspelet. Connor McDavid har sagt att han “inte tänker så mycket på” det faktum att han kan göra 100 poäng den här säsongen. Det tror jag är skitsnack. Han öser som vanligt och de fyra poängen under måndagen säger att han absolut bryr sig. Nio poäng kvar….

Speltipset  Oilers numret för stort igen?
Vi vet inte vilka effekter Covid har haft på Vancouver. Laget vann de två första matcherna efter det långa uppehållet men har sedan dess en seger på sju matcher och fem raka förluster. Oilers har sex segrar på de åtta senaste matcherna. Oilers är numret för stora för Vancouver. Rak tvåa spelas till 1,83 hos Svenska Spel.

Speltips: Edmonton Oilers till 1,83 på Svenska Spel

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel.

För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Tänk på att spel ska vara roligt,
räkna aldrig med att vinna pengar på spel.
För dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Var med i Sveriges skönaste, bästa och framför allt enda Spelstuga.
Joina oss i stugan för spel, stugplaner, tävlingar och gött snack!

Kontakt oss via messenger eller mail: info@gamblingcabin.se

Gamblingcabins integritetspolicy – GDPR

Gambling Cabin © 2021 Alla Rättigheter Bevarade

Gamblingcabin.se är en oberoende speltipssajt. Informationen här är ämnad för underhållning och utbildning. Gamblingcabin.se kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Spel handlar först och främst om underhållning. Räkna aldrig med att vinna pengar på spel. Kom ihåg att spela lagom. Spelar du för mycket? Ring stödlinjen: 020-81 91 00