V75-rubriker Trav

Veckans V75-rubriker!

V75 från Bollnäs i morgon. Här är stugans V75-rubriker i samarbete med Spelvärde.se


David Neves | Travexpert

📍  Bästa spiken: 

Ett par starka favoriter i omgången och hela tre hästar är över 50% vilket är ganska ovanligt. Att Phoenix Photo har toppchans förstår alla. Det gör lite att hästar som också har bra uppgifter garderas då antalet spikförslag med stor segerchans är fler och lite mindre favoriter därmed ska garderas hårdare.

10 Stumne Fyr i V75-4 startar väldigt tätt men det finns inget som tyder på att hästens höga nivå är på väg att avta. För tre starter sedan stod hästen 40 meter efter 5 Eld Tekno och var med enkelhet 10 meter före i mål, minst. Han står återigen 40 meter efter denne och borde ha toppchans att plocka in de meterna på nytt.

Loppet är mycket ihåligt och jag har svårt att se det gå utanför de spelade trots att det är ett kallblodslopp. Då väljer jag att använda favoriten som spik då han ”bara” är spelad till 40%.

🔎  Bästa draget:

7 Conrads Anette i V75-6 gjorde minicomeback senast och avslutade mycket bra efter ett perfekt lopp. Jag har alltid följt den här märren på nära håll då hon är en storasyster till Bengan som jag är med och deläger. Hon är bra på kortspeed och måste köras på chans.

Dock så är hon dubbelt så liten som Bengan trots att dom är helsyskon. Från springspår så borde Jörgen S Eriksson hitta ner till sargen här och ge henne ett bra lopp. Litet minus är att Jörgen verkar vilja köra henne i spets och det tror jag är ett minus och därifrån är segerchansen lägre.

Men rygg ledaren skulle smaka fågel. Även om 8% inte är speciellt sexigt på en skräll så tror jag hon kommer trenda neråt under lördagen och jag tycker hon är tidig på V75-spelet.

🥶  Mest överspelade:

5 Esposito i V75-7 blandar och ger lite i sina prestationer. Hästen var rätt klen som storfavorit näst senast och jag tycker att han borde ha vunnit lättare den gången för att motivera favoritskapet han hade då. Senast vann han dock enkelt på ett bra sätt efter att ha fått ta över ledningen.

Det är lite av hans problem. De gånger han tvingas tryckas av för att ta ledningen på egen hand så kan hästen bli väldigt het och det fungerar inte på V75. Samtidigt så måste han just tryckas av här för att ta spets då det finns flera snabba invändigt som han mest troligt inte får ta över från. Med de förutsättningarna så tycker jag att 40% är maffigt på V75-spelet och jag tycker han ska garderas.

📍 Vill du köpa en andel av Neves, klicka här!


Oliver Johansson | Travexpert

📍  Bästa spiken:

Jag tycker att 10 Stumne Fyr har en bra uppgift i V75-4. Senast han besökte Bollnästravet slog han i princip samma motståndare. Nu är det även endast två hästar på 20 meters volten och han kommer sitta väldigt bra på det. Han är stark men har speeden som sin absoluta styrka. Han är i sitt livs form och jagar femte raka segern här.

En strykning på start förbättrar förutsättningarna och om ingenting strular under vägen tror jag att han rundar det här fältet ganska komfortabelt. Hästen trivs den här här tiden på året och enligt mig är det en trygg spik till 38% i en ganska rörig V75-omgång.

🔎  Bästa draget:

Jag kommer återigen lyfta fram 12 Liberty Boko i V75-1 som ett av omgångens fynd. Hästen var riktigt bra senast på Bollnäs när han stångade sig fram till tredjeplatsen, från just bricka tolv. Då över kort distans.

Nu är det voltstart samt medeldistans och spåret är inte lika avgörande som i autostart. Den senaste starten blev det galopp och det ska man inte ta så hårt på. Magnus A Djuse är tillbaka från Thailand och är garanterat sugen på att plocka V75 segrar direkt.

Favoriten i loppet 3 Global Caps väljer jag att syna och jag tror det kan bli en händelserik inledning på lördag. Jag kommer därför inte spela utan Liberty Boko. 3% är lågt.

🥶  Mest överspelad:

I avslutningen får vi se 5 Esposito som är en väldigt bra häst. Han var ute i derbyt ifjol och han inlett det här året mycket lovande. I V75-7 nu på lördag blir han väldigt hårt betrodd och jag tycker man ska vara försiktig med att singelstrecka honom.

Esposito vill till ledningen men har både 1 Jewilla samt 4 Underbarosåfin invändigt så det skulle kunna häxa. Jag är heller inte speciellt förtjust i att han nästan skentravar i loppen ( Påminner om Brother Bill ). Några frågetecken som gör att jag vill gardera honom.

Bakom kan 3 One Cristal mycket samt 12 It’s Peppertime som är minst lika bra? Favoriten är 42% i nuläget och han kommer hävda sig bra i Bronsdivisionen framöver men just på lördag garderar jag honom då det kan rensa bra bakom och höja utdelningen.

📍 Vill du köpa en andel av Oliver, klicka här!


Spelvärdes gratislopp!

Jonas Noreen | Tipster Spelvärde.se

V75-2
5 Grace Trot blir stor favorit i V75-2. Det är en häst som inlett med sex segrar på sju starter och är snyggt matchad, men hon ska duga väldigt bra i ett klent lopp för klassen. Kan vinna både från spets och med mer jobb under vägen men procenten är ändå i överkant och mer spännande drag finns!

6 In Your Time har två lopp i kroppen efter längre uppehåll och ska nu provas med Ulf Ohlsson och vi får även första gången med en amerikansk vagn. Med rätt resa är segerchansen betydligt högre än vad procenten indikerar. Även 2 Light In med första amerikansk vagn och norskt huvudlag är spännande, då ändringarna kan göra att han släpper handbromsen som han brukar springa med.

📍 Vill du läsa hela analysen, klicka här.
📍 Vill du köpa tipsen av spelvärde, klicka här!