V75-rubriker Trav

Veckans V75-rubriker!

V75 från Solvalla i morgon. Här är stugans V75-rubriker i samarbete med Spelvärde.se


David Neves | Travexpert

📍  Bästa spiken: 

Ytterligare en omgång som på förhand ser ett par starka favoriter med mycket hög segerchans. Ärligt talat så känns V75-spelet i morgon rätt iskallt och min rekommendation är att spara pengarna till onsdag på V86 då det är dubbel jackpot. Men en liten lapp kan vara kul att ha och då tycker jag man kan komplettera 6 High On Pepper med 5 Janks Morton i V75-2. Hästen är väldigt grön men helt klart är att detta är något extra för den låga klassen.

Magnus Djuse kör med sanslös pondus för dagen och allt blir rätt. Med många startsnabba så tror jag att han tar det piano här för att köra fram när tempot bedarrar. Janks Morton går med jänkarvagn för första gången och loppet är mycket ihåligt. De tre spelade sticker ut och för att dra ner insatsen och göra något av loppet så går jag nog på favoriten i V75-2 till 37%.

🔎  Bästa draget:

I V75-7 så gör 6 Midnight Special en intressant start. Hästen har utvecklats i regi Kolgjini och är ännu inte erkänd bland V75-spelarna. Näst senast på V75 så drog han fram Smile Silvio och var slagen med en nos som storskräll. Senast så gick han i ledningen på V75-Mantorp och fick press i omgångar. Även där var hästen slagen med en nos och vinner loppet om Winner Brodde inte har sådan tur att komma ner i hålet genom slutsvängen.

Att hästen inte har startat sedan dess är inget plus men från stallhåll låter man inte så oroliga. Med lite klaff så är jag spänd på vad han kan uträtta. Hästen är mycket intressant på V75-spelet till 2%.

🥶  Mest överspelade:

Jag tycker att 2 Barbro kronos i V75-1 är illa ute som favorit. Senast höll hon ledningen på Bollnäs och vann säkert även om Markus B Svedberg fick vara på henne sista biten. Det var 20 minus den dagen och banan var stenhård, det är inte givet att hästarna kommer ur starter på de hårda banorna med fräscha ben. Dessutom har hon spår två nu och invändigt finns snabbe 1 Joe Dalton.

Där låter det på tränaren Stefan P Pettersson att man vill köra i ledningen om det går och det skulle vara problem för Barbro. Även om Silverfinalen är rött klen så tror jag att Barbro får svårt att vinna om det inte stämmer. Till 30% så ska hon garderas.

📍 Vill du köpa en andel av Neves, klicka här!


Oliver Johansson | Travexpert

📍  Bästa spiken:

12 Lady Beluga spikade jag senast med förhoppningarna att hon skulle dundra på i den främre träffen. Den gången blev det helt fel. Man blev hängandes i tredjespår och fick backa sist i fältet. Trots det spurtade hon sylvasst till en tredjeplats.

Jag tycker motståndet i V75-6 ser lättare ut än senast och med lite ”klaff” längst vägen kommer hennes spurt bli svår att stå emot för övriga ekipage.

Självklart har 6 High On Pepper en väldigt bra segerchans i Gulddivisionen men för att hitta någon mer slagkraftig spik kan jag tänka mig att gå på Lady Beluga här. 14% känns lågt för hon kommer garanterat vara med i segerstriden imorgon.

🔎  Bästa draget:

Återigen en häst jag har jagat och nyårsafton blev dyrt när 5 Hoohoo Haahaa åkte dit mot stallkamraten som satt klistrad i ryggen. Hästen har gjort en start efter det och då vann man enkelt ifrån ledningen.

Han är snabb ut och det vore spännande om André väljer att köra honom i ledningen. Scenariot rygg på ledaren är också ett alternativ och han kan bli läskig om luckan skulle uppstå över upploppet. V75-4 är lägsta klassen och favoriten fick dessutom sämsta läget. 5% på draget är tacksamt här.

🥶  Mest överspelad:

I V75-1 kommer 2 Barbro Kronos ut och hon var riktigt bra senast med ny utrustning. Då dundrade man på i ledningen till seger men i helgen ser förutsättningarna annorlunda ut. Invändigt finns startsnabbe Joe Dalton som kommer svara ut henne och då ska hon tydligen vinna med en betydligt tuffare resa.

Det öppnar upp loppet, enligt mig och hästar som 3 Major Ass och 11 Corazon De B. kommer in i matchen. Jag tror inte hon slår dessa den ”jobbiga” vägen och 31% känns för högt tycker jag. Då känns det naturligt att gardera i inledningen.

📍 Vill du köpa en andel av Oliver, klicka här!


Spelvärdes gratislopp!

Jesus | Tipster Spelvärde.se

V75-5
Det är framförallt en duo vi fastnar för i V75-5, tillika lördagens klass I-final. Mest spännande är 4 Winterburn som vi är inne på kommer till ledningen och väl där blir han svårslagen. Extra intressant är han då det blir bike för första gången! Vi väljer ändå att dubbla A-gruppen med 3 Moses Boko som visat toppform och kan segerstrida även med jobb under vägen. Stark A-duo!

📍 Vill du läsa hela analysen, klicka här.
📍 Vill du köpa tipsen av spelvärde, klicka här!