Veckans V75 Rubriker

Veckans V75-rubriker!

V75 på Jägersro med flera profilstarka hästar som lär bli faktorer på V75-cirkusen framöver.

Med Daniel Redén och Alessandro Gocciadoro på plats med flera bra hästar känns loppen ganska skickade och Neves har inga större förhoppningar på hög utdelning, återigen. Neves har dock en bombspik och några bra hästar är väldigt lågt spelade så det finns vettiga rader även om sannolikheten är ganska låg.

Här är stugans V75-rubriker i samarbete med Spelvärde.se


David Neves | Travexpert

📍  Bästa spiken: 

Ni som hänger med i våra kanaler vet att Emil Persson som har väldigt bra kontakt med Alessandro Gocciadoro lyfte fram 8 Dany Capar i V75-6 som en av stallets klassklättrare på V75 i år i travpodden. Hästen har varit riktigt bra i två starter för ”Goccia”. Just faktumet att han kommer från en annan regi ökar chansen till att hästen får ett bra år och från stallet är man ruskigt träffsäkra vad gäller hästar man tror kommer stå sig bäst i Sverige under våra högsäsong.

Från spår 8 är risken stor att det blir lite spår på vägen fram i dödens. Jag tror att Örjan Kihlström kör i spets med tidiga favoriten 3 In Love Mearas men den hästen är bäst över kort distans och kanske inte är den modigaste sista biten. Jag tror att Dany Capar slår honom från dödens om det skulle behövas. 8 Dany Capar lär säkert stiga på V75-spelet men 30% i skrivande stund känns för lågt. Jag tar betalt nu innan det breda kollektivet fattar hur bra den här hästen är.

🔎  Bästa draget:

10 Garden Leave (V75-2) trodde jag väldigt mycket på senast i ett öppet stolopp men faktum är att hon aldrig kändes het i själva loppet. Peter Untersteiner plussade rejält på henne inför det loppet och betonade verkligen hur bra hon hade tränat då. Från stallhåll säger man att hon hängde töm senast och man ska ändra lite i utrustningen inför denna starten. Det kan vara så att hästen helt enkelt funkar bäst med tätkänning men den risken är jag beredd att ta till låg procent.

Tyvärr har favoriten 6 Ohh Tooma en ganska bra uppgift och risken finns att hon spårar runt om. Jag måste dock peta till 10 Garden Leave till 3%. Hennes topp är enorm och flera av hennes bästa lopp förra året kan övriga här inte ens stava till.

🥶  Mest överspelade:

I V75-7 så blir 4 Bengurion Jet favorit vilket väl är rätt. Hästens toppar är höga och han avslutar väldigt fort i loppen. Det måste dock betonas att han har gjort sina klart bästa lopp över kort distans och eftersom han sällan öppnar fort så tror jag det vankas en del jobb här. Han kan lösa uppgiften men är också väldigt mycket spelad till över 50% i nuläget. Bra segerchans men totalt sett överspelad och garderingen känns given.

📍 Vill du köpa en andel av Neves, klicka här!


Oliver Johansson | Travexpert

📍  Bästa spiken:

Han höjde sig rejält på barfota balansen senast 6 Emerald Island i V75-1 och stod för en läcker svepning i årsdebuten. Med loppet i kroppen tror jag att han är ännu bättre nu på lördag. Han avslutade väldigt snabbt sista 800m i comebacken och ifrån springspåret doftar det tidig ledning och därifrån ska hästen slås.

Många vill förmodligen måla på för att inte kliva av V75-spelet men jag litar på Carl Johan Jepson till fullo. Han kör med ett jäkla självförtroende för dagen. 2640 borde inte vara några problem och ifrån ledningen på Jägersro tror jag att han spårar runt om. 40% är lite i överkant men jag tycker det finns flera sårbara favoriter längre ner i listan. Därför tar jag enbart en häst i inledningen.

🔎  Bästa draget:

Jag var på Solvalla i oktober ifjol och såg 13 Harpy göra en grym prestation över 3140 meter. Visserligen ifrån ledningen och mot svagare konkurrenter med att hästen just nu är spelad på 9% är en gåta. Årsdebut förvisso men man har tävlat på Vincennes under vintern och i den senaste starten var man ute mot ja, börjar bli tjatig men Jushua Tree. Hästen är fem år och trivs över längre distanser. Att plocka 40 meter kan bli jobbigt men det står inga kanoner på startvolten. Kan Bergh servera en fin resa i andraspår, ramlar jag inte av stolen om han vinner V75-4.

🥶  Mest överspelad:

Senast spikade jag 6 Ohh Tooma med förväntningarna att hon skulle leverera men icke. Jag tyckte faktiskt att hästen var riktigt svag den dagen. Man fick visserligen gå i andraspår hela loppet och hon saknade tydligt spänsten när loppet skulle avgöras. Lopp i kroppen nu. Springspår och spetsbana. Ja det låter jättebra men till 52+ procent så måste jag gardera henne eftersom den senaste starten fortfarande sitter kvar på näthinnan. Det har stimmats om 9 Bold Face ett bra tag nu. Kolgjini har form för dagen. Vinner inte hon V75-2?

📍 Vill du köpa en andel av Oliver, klicka här!


Spelvärdes gratislopp!

Jonas Noreen | Tipster Spelvärde.se

V75-4
Är ett långlopp där 15 Under Armour blir lite för stor favorit. Årsdebuterade dock på bästa vis och vann då i en visslande avslutning och har inga problem med distansen (4/10) och trivs förträffligt på hemmaplan (9/16). Ska emellertid inte göra för mycket själv under vägen och det finns risk för det här. Bara en av flera således. Draget i loppet är 6 Bowler Day som har har läge för ledningen och första med Goop är mycket spännande. Han borde passa på den här lite trögstarka hästen och vi håller ekipaget som spetsfavorit.

Björn är vass på att lägga upp tempot rätt och hästen ska vara mer betrodd! Vi varnar även för 1 Luca Barosso med Adielsson i vagnen. Femåringen har galopperat en hel del på sistone, men det har även varit en del otur med i bilden. Felfri är han stark och kapabel och rygg ledaren är huvudtesen men spets (4/4) finns i leken även det.

📍 Vill du läsa hela analysen gratis, klicka här.
📍 Vill du köpa tipsen av spelvärde, klicka här!

Chatta