Veckans V75 Rubriker

Veckans V75-rubriker!

Toppsport från Åby imorgon även om upplagan av Paralympatravet är klart sämre än vad vi har vant oss vid. Samtidigt är eliten tunn nu och det körs flera storlopp just nu så det är nog bara att gilla läget. Oavsett så är loppet småöppet utan en tydlig favorit. Ingen jackpot denna veckan men ett par mycket överspelade favoriter som ändå gör att omgången får potential. Vi gillar vad vi ser och det verkar trots de stora favoriterna ändå bli lite rundspelat.

Vi ses i streamen i morgon 13.00 för senaste nytt. Här är stugans V75-rubriker i samarbete med Spelvärde.se


David Neves
“Travexperten från Portugal”

/ David Neves

📍  Bästa spiken: 

Man får säga att det har tagit förvånansvärt lång tid men nu verkar 9 Kentucky River (V75-7) äntligen ha hittat rätt hos Daniel Redén. Insatsen senast på Bergsåker är brutal via 10,4 sista varvet från dödens på Mellby Jinx. Att detta är en elithäst visade han redan under fjolåret som tvåa i Harper Hanovers-lopp via andraplatsen från dödens hela vägen. Han bör vara ännu bättre nu.

Hästen har perfekta startryggar och kommer få ett fint lopp. Örjan kan kliva fram om det går sakta eller välja att använda hästens tunga avslutning om det går fort. Det är ingen mordvinnare men 19% på V75-spelet känns i underkant. Loppet känns låst på fyra hästar och jag väljer att göra något av det genom att spika Kentucky River.

🔎  Bästa draget:

V75-4 är härliga Kungapokalen och även om det kanske inte är det skarpaste upplagan vi sett så är det ingen tvekan om att flera av hästarna kommer bli riktigt bra. 1 Holcombe Zet ska vara favorit men 48% är i mesta laget. Där bakom tycker jag att det ser riktigt öppet ut. Jag vill slå ett slag för 10 Kupier. Hästen var en kulltopp i fjol och kvalade bland annat in till Kriteriet. Den det loppet så testade Daniel Wäjersten helstängt för första gången och hästen brände till spets där han blev stekhet och fick utgå felfri.

Hästen gjorde det bra i försöket till detta loppet som tvåa även om det inte var ett wow-intryck över mål. Han kommer dock vara bättre med loppen. Dessutom så tycker jag det är väldigt spännande med barfota runt om för första gången och Wäjersten är inne på att det blir bra effekt. Givetvis behövs tur men till 1% på V75-spelet så ska han med om man inte vill gå på favoriten.

🥶  Mest överspelade:

Just nu är 2 Jerka Sting spelad till över 50% i V75-1 och det är väl mastigt. Jerka är snabb ut men med snabba hästar utvändigt som vill ner till sargen så är det inte omöjliga att utvändiga kuskar testar lite mer för att man känner att chansen för någon form av släpp är större när det är Åby och open strech. Jerka Sting kommer få sig en tryckare från start oavsett och jag ser många potentiella scenarion i loppet.

Dessutom är det långresa nu till skillnad från senast vilket aldrig är ett plus. Rimligt att Jerka ska vara mest spela i loppet men totalt sett så är 50%+ för mycket.

📍 Vill du köpa en andel av Neves, klicka här!


Olivers Johansson Trav
“Travexperten från Karlstad”

/ Oliver Johansson

📍  Bästa spiken:

Jag vet att dom holländska ekipagen står billigt inne på svensk mark och därför singelstreckas 10 Luciano Lobell i V75-5. Han möter visserligen några bra konkurrenter men jag förväntar mig att Alessandro Gocciadoro kör fram utvändigt om ledaren och trycker upp tempot omgående vilket kommer gynna min spik när loppet väl ska avgöras.

Senast gick han en bra avslutning och till den här starten kommer man förhoppningsvis att rycka skorna (vi ser imorgon) och det är fördelaktigt, givetvis. Kusken Jaap Van Rijn har kört med framgång tidigare i Sverige och nu kommer man med en häst som har väldigt hög segerprocent. Att han har tjänat minst pengar i fältet hamnar i skymundan och här tänker jag ta betalt. 15% i nuläget.

🔎  Bästa draget:

Följetången 6 Vancover High i V75-6 var ute över lång distans senast och just den dagen trodde jag inte jättemycket på honom eftersom insatsen i starten innan var blek. På Jägersro för två veckor sedan serverades han en fin resa och gick bra till tredjeplatsen över just lång distans. Adrian Kolgjini ska köra imorgon och det tycker jag är spännande samtidigt som procenten är förvånansvärt låg. Han är ju bra på riktigt den här! Jag tycker loppet ska garderas och till 4% på V75-spelet är han tidigt för mig.

🥶  Mest överspelad:

1 Holcombe Zet var bra senast absolut men den främsta konkurrenten hade en dålig dag den gången och det blev lite billigt. Man hittade enkelt till ledningen och därifrån hände inte speciellt mycket, tycker jag.

Nu är det final och till 48% i V75-4 känns han inte jättehet, enligt mig. Innerspåret kan även ställa till det och jag vill gardera honom. Framförallt med 4 Global Etalon som var grym senast och imorgon rycker man skorna där. Min förstahäst till 12%.

📍 Vill du köpa en andel av Oliver, klicka här!


Spelvärde Profilbild
Spelvärdes gratislopp!

/ Tim Schlaucher

V75-5
Det är fördel ston i Bronsdivisionen, vilket innebär att favoriten 7 Celiaz står väldigt bra inne i loppet. Det är lite frågetecken för formen efter flera tuffa lopp i Frankrike, men med tanke på hur pass bra hon står inne är Gocciadoro-hästen en sund favorit. Bäst spelvärde är det emellertid på 6 Icon Mearas, som har klart bättre form än raden indikerar, och 1 Ringo Adore, som gäller som knapp spetsfavorit och vore väldigt gynnad av spetskörning (vunnit fyra av fem gånger i täten)!

📍 Vill du läsa hela analysen gratis, klicka här.
📍 Vill du köpa tipsen av spelvärde, klicka här!


💡 Så fungerar Poolspel på V75

V75 är en form av travspel där spelare försöker att välja vinnarna i sju utvalda lopp. Här är en sammanfattning av hur det fungerar:

Välj dina hästar:
För varje av de sju loppen väljer du en eller flera hästar som du tror kommer att vinna. Antalet hästar du väljer i varje lopp är upp till dig, men ju fler hästar du väljer, desto dyrare blir ditt spel.

Spelkostnad:
Kostnaden för ditt spel beror på hur många hästar du väljer i varje lopp. Du kan också välja att spela med system, där du väljer fler hästar för att öka dina vinstchanser, men det ökar också priset på ditt spel.

Köp en andelskupong av Stugan:
Du kan köpa din spelkupong hos Stugans ATG, Dalatravet.

Vinnande kombinationer:
För att vinna måste du ha alla dina valda hästar rätt i varje av de sju loppen. Om ingen har alla rätt, rullar prispotten över till nästa omgång.

Vinster:
Vinsten beror på hur många som har rätt kombination av vinnande hästar. Om flera personer har samma vinnande kombination delar de på prispotten. Ju färre som har rätt, desto större blir vinsten för varje vinnare.

Jackpot:
Om ingen lyckas få sju rätt i en omgång rullar prispotten över till nästa omgång, vilket kan skapa en jackpot som kan bli mycket stor över tiden.

Stugans vinster på travet hittar du i Skrytbåset!

Sammanfattningsvis är V75 ett spännande sätt att följa travlopp och testa din expertis i att välja vinnande hästar för stora vinstmöjligheter..