Veckans V75 Rubriker

V75 Umåker | 44 miljoner JP!

Jackpot för femtioelftegången på V75 i år när cirkusen gästar Umåker. Med jackpotten på över 18 millar så blir omgången okej men helt klart att vissa av loppen blir lite skiktade. Allt kan hända i travet och givetvis så gör vi ett försök.

Vi ses på streamen kl 13.00 för senaste nytt. Här är stugans V75-rubriker i samarbete med Spelvärde.se


David Neves
“Travexperten från Portugal”

/ David Neves

📍  Bästa spiken: 

Daniel Wäjersten har i vanlig ordning inlett året bra men säger själv att han har väntat med att trycka hästarna i jobben då värmen har dröjt i Norrland i år. Han har ökat träningsdosen på slutet och jag förväntar mig att prestationerna hoppar upp ett snäpp framöver. Jag noterar att det är drag på 7 FaceTime Love i V75-1 vilket gör 9 Cherokee Face mer spelvärd.

9 Cherokee Face var inblandad i en tight situation senast på Örebro vilket gjorde Daniel lite passiv i resterande del av loppet. Hästen avslutade bra via 1.11,3 sista 700 meterna i spåren och Daniel med lite tuffare träning så är känslan att hästen kan vara bättre denna gången. Daniel är uppåt och 21% på V75 är lågt. Jag spikar!

🔎  Bästa draget:

Jag går på djuphavsfiske i V75-4 men vill lyfta fram 6 Ard här. Det ska sägas att hästen inte fungerat på slutet och blev som vanligt stekhet senast. Risken är väl uppenbar att det blir något liknande igen. Dock finns det två intressanta faktorer här. Det handlar om kort distans som är ett plus samt att man hänger på jänkarvagnen. Hästen har ju ett stort kunnande även om det var ett tag sedan han visade det. Till 0,63% så chansar jag med Ard.

🥶  Mest överspelade:

Jag tycker att 5 Mellby Knekt i V75-6 blir överspelad till 36% här. Normalt så står sig Nurmoshästarna mycket bra i Norrländsk konkurrens. Problemet den här gången är stallformen. 1 seger på de 17 senaste är visserligen inget större underlag men det är absolut inte samma tryck i hästarna som vi har vant oss vid. Dessutom kommer hästen med två raka galopper så garderingen är given.

📍 Vill du köpa en andel av Neves, klicka här!


Olivers Johansson Trav
“Travexperten från Karlstad”

/ Oliver Johansson

📍  Bästa spiken:

Jag hoppas ni såg intrycket på 4 Portofino senast i årsdebuten. Han fick ett halvtaskigt lopp men var helt överlägsen till slut när han bara klev runt sina konkurrenter. 11,4 sista 1000 metrarna och med loppet i kroppen är formen tveklöst framflyttad till den här starten. Det enda som oroar är att hästen är fruktansvärt ojämn bakom bilen och det har varit flera galopper då han inte skött sig.

Jag är dock inne på att Fredrik B Larsson inte behöver ladda och tar en lugn inledning som senast för enligt mig är han bäst kapacitetsmässigt i V75-6 och vinstchansen är mycket god om han håller sig på benen. Jag är trött på alla dessa favoritbetonade omgångar och till 17% på V75-spelet tar jag en rövare och går rakt ut på honom. Det får helt enkelt bära eller brista men dödens borde vara ledigt.

🔎  Bästa draget:

I Kallisloppet som körs som V75-4 måste jag betala för 11 Tekno Jerven. Kapacitetsmässigt tror jag inte att han är mycket sämre än någon annan i loppet och till 7% känns han tidig. Nu är det visserligen kort distans men att han blev lottad till ett bakspår är bara positivt eftersom denna också har varit lite stökig bakom bilen tidigare. Tränaren säger att han har tränat bra under tiden som han har spenderat tre dagar i veckan åt avelsarbete.

Formen är god och blir det lite tempo på tillställningen kan han mycket väl spurta ner det här gänget. Han ska tävla med skor men det är aluminium, vilket är så nära barfota man kommer. Streckas på mina system.

🥶  Mest överspelad:

I V75-avslutningen hittar vi 5 Never Mind’Em som ska göra årsdebut och givetvis får han bära favoritvästen imorgon. Att han står hårt inne i bronsdivisionen är ingenting jag tar så hårt på eftersom hästen har mött betydligt tuffare motstånd tidigare under karriären. Men imorgon är det som sagt debut för året och det kan saknas lite eftersom Redéns hästar oftast behöver någon genomkörare innan dom levererar på allvar.

Han kan öppna bra men jag ser att 2 Underbarochsåfin rycker skorna och den hästen kommer enkelt ta hand om ledningen. Då kommer favoriten som inte har startat sedan november få göra jobbet utvändigt vilket känns sårbart i min bok. Såklart kan han mycket väl bara vara bäst här men med förutsättningarna imorgon vill jag gardera honom. 33% är inte jättefarligt men det kan rensa bra bakom ifall han skulle bränna.

📍 Vill du köpa en andel av Oliver, klicka här!


💡 Så fungerar Poolspel på V75

V75 är en form av travspel där spelare försöker att välja vinnarna i sju utvalda lopp. Här är en sammanfattning av hur det fungerar:

Välj dina hästar:
För varje av de sju loppen väljer du en eller flera hästar som du tror kommer att vinna. Antalet hästar du väljer i varje lopp är upp till dig, men ju fler hästar du väljer, desto dyrare blir ditt spel.

Spelkostnad:
Kostnaden för ditt spel beror på hur många hästar du väljer i varje lopp. Du kan också välja att spela med system, där du väljer fler hästar för att öka dina vinstchanser, men det ökar också priset på ditt spel.

Köp en andelskupong av Stugan:
Du kan köpa din spelkupong hos Stugans ATG, Dalatravet.

Vinnande kombinationer:
För att vinna måste du ha alla dina valda hästar rätt i varje av de sju loppen. Om ingen har alla rätt, rullar prispotten över till nästa omgång.

Vinster:
Vinsten beror på hur många som har rätt kombination av vinnande hästar. Om flera personer har samma vinnande kombination delar de på prispotten. Ju färre som har rätt, desto större blir vinsten för varje vinnare.

Jackpot:
Om ingen lyckas få sju rätt i en omgång rullar prispotten över till nästa omgång, vilket kan skapa en jackpot som kan bli mycket stor över tiden.

Stugans vinster på travet hittar du i Skrytbåset!

Sammanfattningsvis är V75 ett spännande sätt att följa travlopp och testa din expertis i att välja vinnande hästar för stora vinstmöjligheter..