Adams Ammunition

Watford – Leicester

Det luktar stökigt värre när Watford gästas av Leicester!

Två av årets klart slaskigaste lag ska göra upp i en helt betydelselös fight under Söndagen. Bengan har redan klippt Leicester rakt till fina 2.30, och jag hugger nu överspelet.

Leicester mötte Norwich senast i en match som var sjövild. Det blev ”bara 3-0” till ett Leicester i en match som hade kunnat sluta med 6-7 mål om inte första målet fallit så himla sent. Det sprutade målchanser åt bägge håll där och jag vädrar samma sak här.

Spel: Över 2.5 @ 1.81 / Pinnacle Sports

Watford

Som sagt. Respass rakt ner i Championship igen för ett Watford som varit mestadels bedrövliga hela året.

Framförallt försvaret har varit iskallt och även om det blev en nolla i protokollet mot Everton senast så var det inte främst på grund av fantastiskt försvarsspel, utan mer att Everton var kalla.

Watford har fortsatt halva laget osäkra för spel inför den här matchen. Dessutom är det årets sista hemmamatch och någon form av stolthet att bjuda fansen på en kul match som avsked borde vara prioriterat.

Leicester

Såklart en kraftig besvikelse till säsong för Leicester som tampats med tunga skador hela vägen. Efter UCL-uttåget så har man bara ligan att avsluta snyggt som prio.

Senast mot Norwich var det totalt vidöppet åt bägge håll i en match som var uppe och nosade på 4 i XG.

Leicester kommer förmodligen fortsätta på det spåret och bara lira och har roligt, avslappande till max. Chanser bör det finns gott om även här mot iskalla Watford.

Speltips Watford – Leicester

Mot Norwich stod linan på 3.0 när matchen startade och jag ser ingen större skillnad på ett utslaget Norwich och ett utslaget Watford.

Leicester är nästan alltid involverade i stökiga matcher och Watford bör vilja ge fansen en present att ta med sig in i uppehållet.

Jag vädrar en ruskgit slaskig match och förstår inte varför linan här är kraftigt mycket lägre än när Leicester och Norwich nyss möttes. Matchen är väldigt snarlik.

Spel: Över 2.5 @ 1.81 / Pinnacle Sports