Esport bild

Splyce – Origen

[vc_row][vc_column parallax=”content-moving-fade” width=”1/4″ css=”.vc_custom_1564936709854{background-color: #d8d8d8 !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1568353634784{margin-left: 10px !important;border-left-width: 10px !important;padding-left: 10px !important;}”]


SPEL

Speltid: 18.00 13/9 Fredag
Odds: Splyce -1.5 @ 1.75
Spelbolag: Coolbet[/vc_column_text][vc_btn title=”Spela på Splyce” style=”3d” color=”green” align=”center” css=”.vc_custom_1568353644995{margin-top: -25px !important;border-top-width: -25px !important;padding-top: -25px !important;}” link=”url:http%3A%2F%2Ftiny.cc%2Fth5sbz||target:%20_blank|”][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_single_image image=”7275″ img_size=”medium”][vc_custom_heading text=”Splyce – Origen” font_container=”tag:h1|text_align:left” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_column_text]Spel: Splyce -1.5 @ 1.75 mot Origen, Coolbet

Det är tre lag som ska spela om den sista platsen för Europa i Worlds och först ut har vi Runda 1 med Spylce – origen. Vinnarna i denna match kommer att gå vidare till Runda 2 och spelar då mot Schalke 04 i en direkt avgörande match om att få representera Europa på hemmaplan i turneringen. Vinnare från runda 2 kommer att få spela ytterligare en match där Fnatic väntar men den matchen handlar endast om man ska vara seed 2 eller 3 från Europa.

Splyce kom på en tredje plats under säsongen men åkte redan i kvartsfinalen med 3-0 mot Rogue trots att man var väldigt stora favoriter (stod i ca 1.16 pre match). En tung förlust för laget men man har haft ca 3 veckor på sig att slicka sina sår och förbereda sig för Origen.

Splyce segerrecept detta år har varit att spela runt sin mid – jungle duo tidigt i matcherna för att sedan samla ihop laget och vinna matcherna genom teamfights. Lagets midlaner Humanoid  har nu under sin andra split i LEC tagit stora kliv och tillsammans med lagets AD Carry Kobbe så är han den spelare som ska steppa upp i dessa matcher.

En annan spelare i Splyce som spelat riktigt bra under säsongen är lagets jungler Xerze och när jag kollar på matchen mot Origen så kommer han att vara huvudperson för vårat spel och varför kommer jag att återkomma till längre ner.

Jag var länge inne att spela på Origen i denna match då laget hade fina 3.20 i odds och matchen är betydligt jämnare än vad dessa odds säger. Under torsdagen kom det ny info från Origens General Manager att man kommer att få klara sig utan sin junglare i denna match pga. Health issues. Ut med Kold och in med Zanzarah från lagets Akademilag och tyvärr så tror jag att detta kommer bli lagets fall i denna match.

Kold är en av anledningarna till att Origen överhuvud taget är med i racet för Worlds då han är en väldigt smart spelare och ofta ligger steget före sin motståndare. Man plockar alltså ut lagets kanske viktigaste spelare i den viktigaste matchen för säsongen och tar in en rookie. Zanzarah blev MVP i den spanska liga och tog sitt Origen till final där man tyvärr föll med 3-2 mot Giants så att han har kvalité är inget att snacka om. Jag tror dock att man inte hunnit spela så mycket med Zanzarah då han tillsammans med Origen BCN har kvalat till EU Masters och tyvärr åkte ut under torsdagskvällen.

Erfarenheten och samspelet mellan Zanzarah och övriga spelare i Origen saknas och tyvärr för organisationen så tror jag att man får se årets Worlds från soffan då jungle är kanske den viktigaste rollen i competetive och detta byte av spelare kommer att skapa problem för Origen.

Asien öppnade sina odds efter att denna information kommit fram och det 10 punkter lägre än vad EU bolagen har som trots infon inte rört sina odds. Med ordinarie lag så tyckte jag att värdet på ML fanns på Origen men när denna infon kom fram och oddsen står kvar så har jag bytt position i matchen.

Mitt spel på runda 1 av LEC Gauntlet blir således Splyce -1.5 till oddset @ 1.75.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Spela på Splyce” style=”3d” color=”green” align=”center” button_block=”true” link=”url:http%3A%2F%2Ftiny.cc%2Fth5sbz||target:%20_blank|”][vc_separator][vc_column_text]

Skapa konto på Coolbet HÄR och sätt in 500kr och få EN valfri Stuganpryl.
Fyll i formuläret HÄR efter sign.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_15 custom_title=”Senaste speltipsen” category_id=”5″ ajax_pagination=”load_more”][/vc_column][/vc_row]