Oleary Linköping TGC Stryktipset

Stryktipslördag på O’Learys

Den 22 april dukar vi upp för stor fest!

Lördagen den 22 april klockan 13:00 slår vi upp portarna för vårt första Stryktipsevent någonsin i samarbete med O’learys i Linköping! Eftersom eventet i Göteborg blev så lyckat kunde vi inte hålla oss från att anordna ännu en sammankomst innan Premier League är över för säsongen.

Vi börjar med att trevligt förmingel vid 13:00 innan showen drar igång vid 14:00 när Stryktipspoddens stjärntrio med över 20 års erfarenhet av spel på professionell nivå kliver upp på scen. Här bjuds det på en full genomgång av samtliga 13 matcher, samtidigt som publiken har möjligheten att ställa frågor om stryktipset och herrarnas strategi.

Efter det kommer deltagarna att få tävla i en klassisk fotbollsquiz om engelsk fotboll, samt ha möjligheten att delta i vår tipstävling med riktigt fina priser precis som vi hade i Göteborg!

Köp din biljett till eventet här

Dagens Premier League matcher:
– Fulham-Leeds
– Bournemouth-West Ham
– Brentford-Aston Villa
– Crystal Palace-Everton
– Leicester-Wolves
– Liverpool-Nottingham
– Man United-Chelsea

Säkra din biljett här nu!
I biljettpriset ingår priset ingår entré/show, hamburgare och en dryckesbiljett som går att använda till husets öl, vin, cider eller alkoholfritt. All information om O’Learys och eventet i övrigt hittar ni här längst ned på sidan Varmt välkomna!

Mvh,
TGC och O’Learys Linköping

Stryktipset på Olearys