spela tillsammans 12,5M

Stryktipspodden v.14 – Spela Tillsammans

[vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/n8eec-8S658″][vc_column_text]Dybban och Giganten tar emot i en duo när Bengan är på Racketlon-turnering och Segway-safari i Prag. Det är en ruggigt lurig kupong som dissikeras där jackpotten på 12,5 miljoner banar väg för bra chans på rejäl utdelning. Här har ni dragen!

Äntligen har Svenska Spel öppnat upp sina portar för sitt bolagsspel ”Spela Tillsammans” vilket gör det möjligt att köpa andelar i Poddens system. Häng på så ropar vi in plingen ihop!
Köp era andelar HÄR: https://bit.ly/2YXPL34

Stryktipset: http://tiny.cc/em623y[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Spela på :svenskaspel: Svenska spel med vår länk och hjälp till att bidra med tävlingar och annat godis vi kör i stugan [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Chatta