TGC Championship 2022

TGC Championship 2022

TGC Championship 2022 på partypoker 1 April-9 April 2022.

Nu är det dags för en ny upplaga av vår egen pokerserie ”TGC Championship”. Den här gången kommer vi att ha nio stycken Championship-event och en avslutande Turbo Knockout. Precis som förra året så är det två inköpsnivåer och samtliga vinnare får varsin fin pokal och inköp till Main Event. Serien börjar den 1 April med förra årets pangevent Wild Westen som är en 1$ rebuyturnering och ett smaskigt PLO Hi/Lo som är nytt för i år. Nedan har ni vårt fullständiga turneringsschema och som ni ser så är det turneringar fredagar och lördagar samt ett trevligt samarbete med Mandas Piece of Pie under torrsdagarna. Där kommer vi att köra adderade biljetter till Main Event och sidosatelliter.

TGC Championship Schema:

TGC Championship schema

 

Satelliter till Main Event:
De kommer rulla satelliter den 24 mars, 26 mars, 31 mars, 1 april, 2 april, 7 april, 8 april och 9 april. Alla satelliter har garanterade biljetter och fullständigt schema längre ned.

Vad kan man vinna?
Förutom prispengarna och den eviga äran, så kommer alla vinnare att få en fin pokal samt en biljett till 109$ Main Event. 2:an och 3:an får varsin biljett till 22$ Main Event.

Hur claimar jag mitt pris?
Biljetterna krediteras automatiskt. För att claima din pokal så skriver till stugans messenger på Facebook.

När kommer ni streama?
Vi streamar samtliga events + Torsdagarna den 31 Mars och 7 April. Streamen drar igång 30 minuter innan eventen startar. Alltså 18:30.

Saknar du konto, signa upp här via stugan och få 100kr i bonus!

Hur deltar jag i TGC Championship?
Börja med att signa upp hos Partypoker om du inte redan har ett konto. Sedan söker du upp turneringen genom att skriva tgc i sökrutan och registrerar dig. Har du alla turneringar och nivåer i klickat så gör du som sagt lättast i att skriva tgc uppe till vänster i sökrutan (som på bilden nedan)

 

Fullständigt Schema, inkluderat satelliter:

tgc championship

 

Har du några frågor, så går det bra att höra av sig till stugans messenger via Facebook så lovar vi att svara så snabbt som vi kan.

 

Vi ses på Twitch!
Mvh,
The Gambling Cabin

Chatta