Bättre Spelare

Tips på att bli en bättre spelare

Om du läst igenom alla kapitel i denna spelguide så är vi övertygade om att du redan kommit en bra bit på väg. Även om det verkar mycket att ta till sig och lära sig finns det inga  genvägar till framgång. Glöm inte att det är över tid som dina tid kan bedömas på ett rättvist sätt inom betting. Här sammanfattar vi några av de absolut viktigaste faktorerna för att bli en bättre spelare.

Engagemang och tid 

Det säger ganska mycket sig självt. Är du dedikerad till utmaningen och lägger tid samt engagemang på dina spel kommer du ta smartare beslut och dessutom kunna slå marknaden och därmed nå framgång.

Undvik impulsiva spel

Ett av de största misstagen vi som spelare har är en tendens att gå på impuls. Det spelas en trevlig TV-match under kvällen och självklart ska vi vara med på ett hörn. Denna typ av spelande kommer i stort sett aldrig vara vinstgivande i det långa loppet. Undvik impulsiva infall och håll dig till dina ramar.

Bättre spelare

Strategi, disciplin och vinnande odds

Det är med hjälp av en klar strategi och disciplin som du sätter grunden till möjligheten att vinna pengar över tid inom betting. Långsiktigt ska du notera dina spel genom att försöka rita ner dessa i ett så kallat spreadsheet. Med detta hjälpmedel kommer du snabbt kunna blicka tillbaka på dina spel, se trender, hålla koll på inkomster eller i värsta fall utgifter.

Med Bankroll Management har du redan en spelplånbok avsatt för ditt bettande och denna kassa med pengar är ditt verktyg i jakten på positiv ROI. Med mellan 1-5 procent av din bankrulle att avsätta per spel bygger du en perfekt grund att stå på. Med denna procentsats att luta sig mot är risken minimal att du snabbt kommer förlora din spel kassa och därför kan du arbeta lugnt och metodiskt.

Med allting ovan implementerat i ditt sätt att tänka tillsammans med odds som slår marknaden (läs mer i kapitlet “Hur vet jag att det är ett bra odds?”) har du nu slutit cirkeln för att jobba dig uppåt i betting hierarkin. Så sammanfattningsvis, var påläst, strukturerad, disciplinerad och långsiktig i ditt spelande för bästa möjliga resultat!

Chatta