Tottenham – Brighton

Vad händer i Brighton?

Veckomatcherna är fyllda med ödesmatcher, här är ytterligare en. Spurs måste vinna denna matchen i jaken på CL-plats och Brighton är heads up mot Cardiff i striden om att stanna i högsta divisionen.

Vilken säsong Pochetinos Tottenham har genomfört. De är i semifinal i CL och kanske favoriter att gå till sin första final någonsin. Trea i ligan och i pole position i kampen om topp 4 och direktplats till nästa års champions. Trots ihärdiga skadeproblem, trots bakslag i lottningar så har de fortsatt vinna matcher. Den stora hjälten på slutet, vår favoritkorean Heung-min Son har äntligen tagit sin förtjänta plats som erkänd världsspelare. Kane är fortfarande på läktaren och Sissoko kommer också att missa matchen.

Vad händer med Brighton? Det känns som att luften gick ur dem efter den heroiska insatsen i FA-cupen som slutade med uddamålsförlust mot City på Wembley. Inga mål gjorda på de sex senaste och bara turen räddade dem från ytterligare en förlust borta mot Wolves. Nu är de onödigt indragna i bottenstriden och kan behöva ta ett par poäng på slutet för att klara sig kvar. Truppen är intakt och det är dags att vända trenden.

När oddsen släpptes stod -1,5 Spurs i 2,20. Nu är det nere i 1,90 och värdet känns tveksamt. Däremot tror jag att det kommer att bli en del mål i matchen. Brighton har som sagt varit mållösa men jag tror att de kommer kunna göra mål här ändå och då borde Tottenham fixa att överlinan täcks.

Spel: Över 2,75 mål @1,95 på Bethard.

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100