Tottenham – West Ham

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Tottenham – West Ham | Spelstopp 13:29

Londonderby i den tidiga matchen på lördag. Förutsättningarna är speciella. Spurs har efter ett intensivt spelschema tagit grepp om tredjeplatsen och har Ajax på tisdag i Champions. Med tanke på insatserna, skador och spelet så har de fått maximal utdelning. West Ham är i ingemansland och har egentligen en elfteplats och äran att spela om.

Kommer Pochetino att rotera? Jag tror inte han gör det nämnvärt, men håll koll på startelvan om ni väljer att spela sent. Kane, Winks och Sissoko verkar definitivt out.

West Ham har gjort helt ok insatser på slutet, men inte fått mycket med sig. En sen kvittering för Leicester senast och de har 1 poäng på de 4 senaste. Skadeläget är ok, ett par långtidare men stabilt i övrigt.

Spurs odds är högre än vanligt här. Det är säkert motiverat till viss del men jag tror att marknaden ser för mycket till tisdagens match. Jag gissar att spurs kommer göra en ok insats och kniper hemmalagets handikapp.

Spel: Tottenham -1,25 @1,98 Bethard

Signa via stugan:

Stugan har kanondeal med Bethard och du får både den bästa bonusen och en ”SÄTT DIG NER”-mugg när du signar genom vår LÄNK. Fyll i formuläret när du signat upp så skickar vi muggen så fort det bara går. Mer info om Bethard
[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_15 custom_title=”Senaste artiklarna” ajax_pagination=”load_more”][/vc_column][/vc_row]