Valencia – Arsenal

Valencia – Arsenal

Arsenal vann hemma med 3-1 efter att ha vänt ett underläge tidigt. De var bättre laget men även mer effektiva.

Valencia kommer få det tufft att komma topp 4 i Spanien, tre pinnar bakom Getafe med två matcher kvar. Det gör den här matchen ännu viktigare, lyckas de gå vidare så kan de ta “genvägen” via EL-titel. Truppläget ser fint ut, enda avbräcket är Kondogbia.

Emerys Arsenal alltså. De har gjort magiska matcher under säsongen, men bottennivån är hemsk. Senast kryssade de hemma mot Brighton som 1,25-favoriter. Det kan såklart hända, men sättet de genomförde matchen på var hemsk. Efter en tidig feldömd straff så var de inte bättre laget. Brighton borde kanske tillomed vunnit och helt eliminerat gunners chanser till topp4. Nu är chansen ändå i princip borta och det enda som gäller är denna match för chans till CL nästa år. Bellerin och Ramsey är out, annars inga större avbräck.

Jag tror att Valencia vinner. Arsenal har varit utspelade deras senaste bortamatcher och energin kvaliten verkar inte finnas där. Det är svårt att motstå nästan jämna pengar på hemmalaget. Tar ett medelspel men kommer vara sugen på att fylla på om oddset går upp lite.

//Bengan

Spel: Valencia @1,95 Bethard

Stugan har kanondeal med Bethard och du får både den bästa bonusen och en
”SÄTT DIG NER”-mugg när du signar genom vår länk.
Fyll i formuläret när du signat upp så skickar vi muggen.

Info om Bonus HÄR!

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Chatta