Viktor Blom bild

Viktor Blom sparkar in dörrarna på världseliten!

I och med Coronan så har i stort sett hela livetouren världen över fått kasta in handduken. Istället har många pokersidor varit snabba med att förflytta dessa events online istället.

Vi såg bland annat Christian “Eisenhower1” Jeppsson ta hem WPT Online´s Main event för drygt 900 000$ nyligen.
Och efter en rad lyckade serier online var det I lördags dags för High Roller-serien “Super High Roller Bowl” på Partypoker. En turneringsserie med totalt 29 event och inköp mestadels mellan 10 000$ till 25 000$ samt ett Main Event med otroliga 102 000$ i inköp för att kröna det hela. Till vår stora glädje har det förutom otroligt fina turneringar att följa också visat sig betyda konungens återkomst.

Det har varit ganska tyst om den svenske supertalangen och hall of famern Viktor “Isildur1” Blom det sista året.
Vi på Gambling cabin får ständigt frågor i streamen om vi sett Isildur den senaste tiden, eller om vi har någon uppdatering.
När vi precis var på väg att sluta hoppas så sparkar han in dörrarna på världseliten och ingen kunde vara gladare än oss pokerentusiaster.

Han började alltså med att komma tvåa efter Chris Hunichen i Super High Roller Bowl event-2 för 320 000$.
Efter det har han på mindre än 5 dagar vunnit två events och kommit tvåa i ytterligare ett event, vilket innebär att han nu har cashat för totalt 1,3 Miljoner dollar. Vi är nu ungefär halvvägs in i serien och håller såklart tummarna för att showen fortsätter hela vägen ut.

Det är precis det här vi saknat. En Viktor Blom som skakar om de högsta nivåerna på nätet. Andra svenskar som har setts till i de här eventen är Niklas Åstedt och Christian Jeppsson.

Viktor Bloms topplaceringar hittills:

SHRB Event 2:  320 625$

SHRB Event 8: 365 500$

SHRB Event 9: 213 750$

SHRB Event 14: 408 500$

Chatta