Stugans VM-tips

VM-Tipset 2022

Gratis deltagande med magiska priser!

Äntligen är VM här, Vi kommer streama samtliga speldagar, köra tvälingar, spela poker och givetvis så kör vi ett göttigt VM-Tips.

Stugan har komponerat ett unikt VM-tips som skiljer sig från de flesta andra. Hos oss ska du inte bara tänka på att gissa på de troligaste resultaten. Du ska analysera och tippa enligt oddsen tagna från Unibet. Självklart är det gratis att delta.

Här går du med i tävlingen: 

Tipset går ut på att tippa utfallet i samtliga gruppspelsmatcher under VM. Svarar du korrekt så tilldelas du poäng baserat på oddsen i matchen. Exempel: Match 1 mellan Qatar-Ecuador tippar du Oavgjort och det slutar 1-1. Då tilldelas du 325 poäng (oddsen när tävlingen sattes upp x100.)

Vi har satt poängen med hjälp av unibets odds på VM, vill du lägga egna spel så eller rygga de vi diskuterar på streamen så får du gärna använda stugans länk så supportar du oss och får förhoppningsvis VAR-gudarna med dig!

Tävlingen är självklart helt gratis och det enda du behöver göra är att fylla i formulären med namn, mailadress och vad du tror att matcherna slutar. Sedan kan du luta dig tillbaka och följa highscorelistan som vi kommer att uppdatera dagligen på den här sidan.

du Går med i tävlingen här!

Priser:

1:a Pris: Paket till Stugans Live Event på CC i Göteborg den 14 Januari för dig och en vän (Boende & Eventbiljetter med mat) + Pokal och ett Merchpaket.
2a Pris: Stugan Hoodie
3e Pris: Stugan Hoodie

*Regler och villkor för vårt VM-Tips hittar ni längst ned på sidan.

Följ oss på Twitch där vi kommer streama under hela Fotbolls-VM.

Topplistan i VM-tips tävlingen kommer att synas här: 

  • -Tävlingen pågår i gruppspelsrundan i Fotbolls VM mellan 20 November 17:00 och 2 dec kl 20:00
  • -Tävlingen administreras av Gambling Cabin
  • -Du behöver vara minst 18 år för att vara med och tävla
  • -Du behöver inte ha ett Unibetkonto för att vara med och tävla
  • -Vinnaren är den som efter tävlingsperioden har mest antal poäng. Skulle två personer sluta på samma totalpoäng är det den person med högst poäng i ett enskilt event som vinner.
  • Endast ett tips per person
  • -Gambling Cabin reserverar sig för rätten att när som helst göra ändringar eller avsluta kampanjen.

Lycka till med ert VM-Tips!

VM Poker:

Vi kommer även att spela VM-Poker under fyra tillfällen. Läs mer här

Gruppgenomgångar av Bengan, Adam, Sparven och Giganten

Vill du uppdatera dig inför VM-Tipset och mästerskapet i allmänhet? Då har grabbarna gått igenom samtliga grupper här på vår youtubekanal. Här får du förutom en bra lägeskoll på lagen även en hel del fina speltips.