NHL Experten bild

Winnipeg Jets – Edmonton Oilers

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Tjena!

Huvudspelen verkar inte vilja vara med oss än. Men NI som hängde med på de andra borde ha gjort er lite deg ändå när Preds inte gjorde sitt jobb mot Kings. Visst, Roope Hintz nätade inte heller men det blev fin utdelning på överspelen, Leafs och Victor ”Goalofsson” i Sabres. Den här helgen tittar vi närmare på söndagsmatcherna. Låt oss börja med huvudspelet den här veckan.

Winnipeg Jets tar emot Edmonton Oilers. För en månad sedan hade jag sagt att ettan var given. Men Oilers har varit riktigt bra inledningsvis. Deras powerplay är ligans bästa med 41,7 procents utdelning.Jets har ligans sämsta spel i numerärt underläge (56,3%) och ligans minst rutinerade startsexa i försvaret (de tre backparen).  Oilers ger 2,04 på moneylinespelet och det är alldeles för bra för att inte hugga på. Offensivt förväntar jag mig att Jets står upp riktigt bra men jag har svårt att se att backarna hänger med. Har Connor Hellebuyck en bra dag i mål så visst.

Men det där oddset på ML-linan är för bra. McDavid i form, Draisaitl är i form. James Neal har visat att han är en målskytt igen.  Rak tvåa, för den mer äventyrslystne, finns till 2,70. Själv går jag moneyline här.  Nedsläpp sker, för den som är sugen, 01:00 under natten mot måndag.

//Sixten[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_15 custom_title=”Senaste artiklarna” ajax_pagination=”load_more”][/vc_column][/vc_row]