GTO Wizard

GTO Wizard – Träna som proffsen

GTO Wizard banner

Vi har som ni alla vet valt att satsa extra hårt på pokern under hösten med Vegas, WCOOP och SM på Svenska Spel som de tre största händelserna. Givetvis så ska vi se till att vara väl förberedda och har därför valt att börja samarbeta med en riktig toppspelare inom träningsprodukter online. Ja vi talar såklart om GTO Wizard. En sida som både Jerry och Skagge sedan tidigare använt sig av och Timman spenderat otaliga timmar i sen sommaren valde att bara erbjuda regn. Just nu erbjuds nya spelare 10% på sitt första köp.

Öppna ett konto hos GTO Wizard via Stugan och få 10% rabatt på ditt första köp här!


Vad kan man göra som medlem i GTO Wizard?

Det finns över 10 Miljoner solvade situationer att ta del av och allting finns i browsern. Du behöver alltså inte ladda ned några tunga program längre. Undrar du om du spelat en hand korrekt, så kan du snabbt kolla upp hur situationen skulle spelats efter din session och dra lärdom.

Förutom detta så kan du:

  1. Träna mot GTO från flopp till river i den magiska trainern
  2. Följ GTO Wizards utstakade studieplan
  3. Träna på att bygga ranger med range buildern (Perfekt för att stärka sitt preflop-spel)
  4. Lära från proffsen som släpper videos varje vecka med nya koncept
  5. Ladda upp handhistorik och få hjälp att hitta läckor i ditt spel
  6. Bli en del av Discordgruppen där likasinnade ställer frågor och analyserar situationer.

Trainern – Spela mot en GTO-motståndare

GTO wiz trainer

Detta kan du enkelt göra på datorn eller på telefonen när du ligger och slappar i soffan. Bestäm vilken situation du vill träna på genom att enkelt klicka i inställningarna och sedan play. Du tilldelas sedan en hand/situation som du ska lösa. Spelet går ut på att svara så ”rätt” som möjligt och utifrån det få poäng. Efter att man har svarat tilldelas man en ny hand och fortsätter spela tills man är nöjd för stunden.

I exemplet ovan så har jag valt att bli tilldelad situationer där average i turneringen är 35 big blinds, vi börjar närma oss pengarna och jag möts av en 3-bet.  För mig ser till exempel statistiken ut som nedan efter att ha tränat cirka 1400 händer i programmet. (Det finns lite att jobba på)

trainer stats


Studieplanen – En stark rekommendation

studieplan gto wizard

Oavsett om det är Turneringar eller Cash Game som du vill bli sylvass på, så finns det väl utstakade vägar att följa. Studieplanen för turneringar är uppdelad i 30 delar, där man får lära sig allt från grunderna i ICM, preflop ranger, teorin kring C-bets till avancerade floppsituationer och finalbordsspel. Denna måste jag starkt rekommendera. Just strukturen och den röda tråden är riktigt bra. Speciellt om man inte har någon superdisciplin eller kanske inte vet vart man ska börja. För ska man vara ärlig så är poker oändligt och det är inte alltid lätt att veta vem man ska följa eller vad man ska studera för att bli bättre.


Timman och Skagges Pokerskola

Från och med vecka 34, så kommer Timman och Skagge att börja analysera händer och gå igenom viktiga pokerkoncent på vår Youtubekanal. Här kommer ni bland annat få en liten inblick i hur man kan använda sig av GTO Wizard.

Öppna ett konto hos GTO Wizard via Stugan och få 10% rabatt på ditt första köp här!


 

Priser innan rabatt (per månad)

Gratisversionen – Träna 10 händer om dagen i trainern
Starter – 49$/månad (44$)
Premium – 89$/månad (80$)
Elite – 129$/månad (116$)

Tecknar du istället för ett helt år:

Starter: 39$ (35$)
Premium: 69$ (62$)
Elite: 109$ (98$)

Öppna ett konto hos GTO Wizard via Stugan och få 10% rabatt på ditt första köp här!

Detta gäller:

-Alla som registrerar sig via länken, får 10% rabatt på sitt första köp
-Det gäller endast första köpet
-Har man gjort ett köp hos GTO Wizard tidigare, så gäller det alltså inte
-Gäller både månad och årsabonnemang 

Stugans pokerskola
Stugans Youtubekanal
Timman och skagges pokerskola