Miljonregn i Stugan!

Vi har en helt galen helg i Stugan att se fram emot! Vi har stora jackpottar, en massa göttiga pokerturneringar och kval till Coolbet Open där en resa till Tallin är on top! Det blir streamar hela helgen. Med andra ord, miljoner anledningar att hänga med oss i Stugan hela helgen! Följ med när vi slaktar pokerturneringar, Stryktipskuponger och V75!

Vinst Europatipset

Totalt 1.25 Miljoner kronor inspelat på Europatipset!

På onsdagens Europatips satt onstream-systemet för 78k andelen. Systemet byggdes tillsammans med chatten, live under lunchstreamen med Dybban och Adam. Det blev det 11 962 kr tillbaka per köpt andel. Men inte nog med det, Bengan och Adams system för 175kr andelen satt också under onsdagskvällen. Totalt blev det 13 024 kr tillbaka per köpt andel. Stort grattis till er som hade andel i gubbarnas system.

Nu på lördag har vi en otroligt fin jackpott att se fram emot, andelar finns redan nu ute till lördagens kupong på andelssidan. Missa även inte att Stugan släpper andelar kl 12.00 på fredagar på andelssidan.

Vårrushen Svenska Spel Poker 2022

Idag startar Vårrushen!

Med start den idag 29 april så kommer 18 turneringar att avverkas med Main Event den 7 Maj som den stora höjdpunkten. Main Event kommer att kosta 1500 kronor och ha en garanti på hela 500,000kr. Förutom den så har de slängt in en trevlig tusenkronors PLO till Bengan och en knockout med samma inköp till Skagge.

Givetvis så kommer vi att streama för fullt på Twitch under dessa veckor. De planerade streamsen kommer äga rum under öppningsdagen den 29 April samt 6 och 7 Maj. Utöver det kommer vi köra en ny stream som vi kommer att kalla för ”Cash Game Fredag” den 13 Maj tillsammans med Svenska Spel.

Räkna med en mix av höga spel och trevliga bord där chatten kan utmana Bengan, Timman, Giganten med flera. Du kan läsa mer om Vårrushen HÄR!

Mör Stugan i Coolbet Open!

Coolbet Open gör comeback och den 23 till 29:e maj rullar eventet i Tallin. Som vanligt är det fina hotellet Hilton Tallin Park som arrangemanget spelas på. Veckan bjuder på ett flertal olika turneringar i varierande nivåer. Main event som är en €550-turnering med två startdagar.

Onsdag 25 maj: Main Event Dag 1A
Torsdag 26 maj: Main Event Dag 1B
Fredag 27 maj: Main Event Dag 2
Lördag 28 maj: Main Event Finaldag

Satelliter
Du kan självklart köpa in dig direkt till turneringen, men vill du ta dig till Tallin för en billigare peng så rullar satelliter varje vecka och nu på söndag spelar vi och streamar. The Gambling Cabins egna satellit med två paket garanterade!

Buy in: €20 Re-entry
Starttid: Söndag 1 maj, 19:30 (Streamen från 19:00)
Latereg: Level 12 (cirka 21:05)
Garanti: 2 stycken €1300 euros paket

Läs mer om hur du kan ta dig till Tallin och spela poker i Coolbet Open HÄR!

I huvudet på Sonnert!

Bengt Sonnert förklarar oddsrörelser och oddsmarknaden! I videon ovan som också släpptes idag kl 09.00 på vår Youtube-kanal får vi ta del av ett spelproffs tankar kring spel och odds.

Vill du ta del av marknadens mest framstående plattform för sportbetting på nätet, Pinnacle! Tryck HÄR!

Spellördag i Stugan

Spellördag i Stugan!

På lördagar är det Spellördag med Stugan som gäller, det är sen gammalt!

Vi kickar igång kl 13.00 med uppsnack V75 med David Neves och Patric Skoglund. Tillsammans med er i chatten bygger vi ett system på V75-kupongen, vilken är den bästa spiken, vart går vi kort?

Kl 14.00 tar Stryktipsgänget över och kupongen med förhoppningsvis miljonutdelning ska synas ordentligt! Vi bygger system tillsammans med er i chatten och så jobbar vi rätt-pling och miljonerna efter kl 16.00.

Följ oss på Twitch så missar du inte när vi sänder nästa gång. Det kostar inget att följa oss och ta del av vårt content!

13 miljoner jackpot på Stryktipset! 

Stryktipspodden är tillbaka med en riktig kanonrunda som har 13 miljoner jackpotanledningar att göra jobbet. Adam Perlroth, som drog in miljonutdelning på Europatipset i veckan, är inbjudan att diskutera sina bästa drag med de ständiga vapendragarna Bengt Sonnert och Simon ”Dybban” Lindell. Lyssna på analyser om samtliga 13 matcher!

Häng med oss i Stugan så slaktar vi allt tillsammans!

Chatta