Poker-SM Online 2023

Poker-SM på Unibet

Då är det dags för en ny upplaga av förbundets Poker-SM på Unibet

Dags för nya mästare att krönas när Unibet och Pokerförbundet i samarbete med TGC anordnar Poker-SM. Precis som tidigare år så bjuder Unibet på rejkfria events. Vi kommer att lägga fokus på att streama fem utvalda dagar under dessa veckor och de datum vi valt att fokusera på är följande:

-24 Februari 18:00
-26 Februari 18:15
-10 Mars 18:00
-12 Mars 18:15
-18 Mars 18:00

Helgens egna Community-turneringar:

Under varje stream så kommer vi köra en egen turnering. Till helgen har vi två en fin fin turbo satellit till SM Main Event för endast 10€ och 12 biljetter är garanterat!.
Lösenord: Stugan
sm main event poker

Öppna konto hos Unibet och få 4 stycken Pokerbiljetter

Utöver SM-turneringarna så kommer vi vid varje stream köra en egen Comunityturnering med adderade biljetter till Poker-SM och Unibets Spring Poker Championship. Mer information om SPC kan ni se längre ned i inlägget. Inköp till de allra flesta event är 50 euro, men två event spelas med den högre insatsen på 200 euro och till main-event gäller inköp 100 euro. Såklart går det också att spela sig till plats i mästerskapet via första eventet ”1000€ SM Centroll” med buy-in på låga 0,01€. Biljetter värda 1000 euro finns i potten. Utöver det rullar såklart mängder av klassiska satelliter dagligen.

Poker-SM Spelschema ⬇️

Unibet Poker-SM schema

Spring Poker Championship 26/2-12/3 ⬇️

Perfekt för oss som gillar poker att mixa Poker-SM och Unibets egna pokerserie ”SPC” som startar söndagen den 26e februari. Under de första eventen kommer man kunna utmana superstjärnan Magnus Carlsen. Serien har blandade inköp mellan 1 euro och 100 euro. Nedan ser ni de events som det redan nu är klart att han kommer att spela. Hela schemat hittar ni här
SPC unibet

Öppna konto hos Unibet och få 4 stycken Pokerbiljetter!

Vi ses på Twitch för jakten på nya SM-titlar och skönt häng!