CL-BOOSTAR du inte vill missa!

Mängder av toppfotboll och mängder av kanonfina boostar!

Nedan följer ett axplock av de boostar vi på Gamblingcabin finner extra fina inför Onsdagen och Torsdagens Champions League-matcher. Signa gärna via någon av länkarna nedan och stöd stugan, om du gillar det vi gör!

AC Milan + Liverpool + Dortmund alla vinner @ 7.35 BETSSON

Vill man ha en härlig trippel att följa under matcherna så har Betsson boostat en med lagen ovan. Deras odds på vanliga marknaden i skrivande stund är 7.00 och 35 punkters värde kan således inkasseras via deras boost-sektion. Milan har en tuff match hemma mot Atletico men står trots det som favoriter att vinna eftersom att Atletico inte imponerat över huvud taget den här säsongen.

Liverpool och Dortmund är bägge stora favoriter att vinna sina respektive matcher. Liverpool borta mot Porto och Dortmund hemma mot Sporting.

Malmö gör första målet i matchen @ 3.50 EXPEKT

Efter att Malmö blivit smått förnedrade av Juventus så har man nu kniven mot strupen när man gästar Ryssland och Zenit. En förlust här innebär troligen både respass från Champions League och chanserna att kvala sig till Europa league via gruppspelet. Malmö stod för en riktigt fin insats mot Örebro i helgen och hängde dit 5 kassar under matchens gång. Mot Zenit ges man runt 3 gånger insatsen på Malmö att göra första målet i matchen på oddsmarknaden, men via Expekts förstärkta odds får man alltså 3.50.

Tror du Malmö gör första målet i matchen eller bara gillar rena värden, så missa inte denna!

100 kr Freebet inför Champions League!

Casumo är mest känt för sin casino-sida som funnits så länge man kan minnas. Sedan ett par år tillbaka har dock bolaget börjat erbjuda en sportbok av hög klass med Kambi som oddsleverantör. Har du ännu ej testat Casumo så är det ett utmärkt läge att göra så inför veckans Champions League-matcher. Via länken ovan erbjuds du 100 kronor i freebet att förvalta precis som du vill. En säker singel eller en multikupong att följa under hela Champions League, valet är ditt!

Testa Casumo under Champions League med ett 100 kronor freebet helt enkelt!

Kika även in vår trippel på BETWAY HÄR!