Fantasy Fotboll – Final Week 1M GTD

Finalvecka för Premier League Fantasy med 1 Miljon Garanterat!

Fantasy Fotboll

Dags för den sista Fantasyvecken och denna gång slår Bethard på stort och kör en tusenkronersturnering med en miljon garanterat. För er som inte är så insatta i hur det hela fungerar så finns det två olika alternativ om man vill testa på Bethards Fantasyspel. Det finns som ni ser i bilden ovan två olika inköpsnivåer och likaså garantier. Main har denna vecka ett inköp på 1045kr och en garanti på dryga miljonen, medan den billigare varianten endast kostar en tjugolapp men ändå har en väldigt fin garanti. Jag har gjort ett eget lag inför helgen en bit ned i posten för er som är nyfikna.

Man har till att börja med en budget på 105 Miljoner som man ska fördela på 11 spelare. Den dyraste spelare just nu är Son och Kane i Tottenham som kostar 14.6 samt 14.3 Miljoner i bortamatchen mot Norwich, medan de billigare alternativen kan hittas i tex Wolves borta mot Liverpool.

Få 100% upp till 1000kr i insättningsbonus här

Vad händer om min spelare ej startar?
Skulle inte din spelare starta, så byts det billigare alternativet in (ex: Har du valt Salah och han är skadad, så får du in Mané på den positionen istället)

Hur länge spelas turneringen?
Turneringen startar klockan 17:00 på söndag och samtliga tio matcher spelas vid den här tiden.

Hur räknas poängen i fantasyn?
Fantasy poängräkning

Veckans Lag (Bild nedanför):
Game Week 38

Snacka om att det var svårt att få till det denna vecka. Men jag tycker ändå att vi grävt fram ett skapligt lag här. Leicester hemma mot Saints är ganska klara favoriter och över 2.5 står i 1.51 vilket indikerar att vi kommer få se en del mål i matchen. Perfekt att plocka med Maddison som vaknat till liv tillsammans med Castagne & Vardy.

Utöver det mixar jag in två Arsenalspelare. Jag hade funderingar på Saka, men han fick lämna plats för andra spelare då han kostar 12.6M. Det går inte riktigt in under cappen. Istället går jag på Nketiah och Gabriel. En av anledningarna till att jag väljer spelare från Arsenal är att Everton i och med vändningen senast nu har säkrat kontraktet och oddset på Arsenal har således droppat krafitgt. Det betyder att priserna på spelarna blir allt mer attraktiva. sen är det ganska hög sannolikhet att det är ett gäng spelare med skavanker som får vila för Everton och den klassiska ketchupeffekten bakåt kommer efter alla veckor med anspänning nu när allt är klart. City behöver ingen förklaring känner jag. De kommer trycka plattan i mattan från start. Jag har svårt att se någon annan strategi och planens bästa spela KDB kommer leda vägen.

I mål ställer vi Guaita som inte spelat de senast matcherna, men var med på bänken senast. Skulle inte han stå så får vi in Butland. Laget står i strax över 3 gånger pengarna hemma mot United. Det här är en perfekt uppgift för Palace att lösa.

Sista tre pusselbitarna hittar vi i form av Christian Eriksen i Brentford, som gjort det väldigt bra poängmässigt sen han kom och till 8.2M på hemmaplan mot Leeds köper jag det direkt. Dessutom har vi kastat in en stekhet Bowen, som varit en go to guy hela säsongen och vid seger går om United ifall de tappar poäng. Till sist har vi kastat in Joáo Pedro som i princip är gratis. 5.7M för en forward som troligtvis kommer spela 90 minuter mot Chelsea som redan är klara för CL är perfekt.

Jag väljer alltså att kliva Spursspelare. Mycket på grund av att jag tror majoriteten kommer sitta med Son/Kane. Så vi håller tummarna för att det blir tort där!

 

Man kan ju givetvis laborera hur man vill. Men ett bra lagbygge består oftast av ett knippe spelare som är lite dyrare (ankare), ett gäng i mellanlandet rent prismässigt och ett par drag (Billiga spelare i lag som är lite större underdogs på oddsen). För man har trots allt bara 105 Miljoner att trolla med. Mitt tips är att testa på 20kr turneringen till att börja med, samt signa upp här med vår bonus & få 100% upp till 1000kr för att boosta rullen lite.

 

Har ni frågor om hur fantasy premier league fungerar eller bara gillar att diskutera spelet med likasinnade, så kan ni gå med i vår Discord och ställa frågor: Till Discord

Hämta din bonus och boosta din fantasyrulle: Gamblingcabins bonus på 100% upp till 1000kr