Vichyns

IK Oskarshamn-Växjö Lakers

Högt odds på hemmalaget!

Dags för omgång tre och bordet är dukat med intressanta matcher och oddssättningar. Vi har redan innan plockat undern i Malmö-Frölunda och för de som vill kika på hockeyhörnan med veckans dubbel och ett par NHL-spel, så finns den uppe på vår youtube.

IK Oskarshamn

Oket gjorde kanske inte sin bästa match hemma mot Luleå i premiären och hade det extremt tufft i andra perioden. Men bortsett från det så var de andra perioderna jämna. Borta mot Linköping gjorde man en stabil insats och matchen var helt jämn i mina ögon. Linköping var helt enkelt effektivare och även om de blev väldigt passiva efter 3-1 målet och lät Oskarshamn ge det en push, så måste man ge IKO kredd för att de ändå skapar den offensiven och ger sig själva chansen i sista perioden. Det är dessutom bara en tidsfråga innan det där powerplayet klickar ordentligt och börjar ge avkastning.

Växjö Lakers

Växjö började med en tuff bortamatch i Karlstad och jag tycker att man gör en klart godkänd insats och börjar framförallt riktigt bra. Totalt var det en hel del misstag och dumma utvisningar, men som sagt godkänd premiär. Hemma mot Malmö gör man sedan jobbet, men jag tycker inte alls man övertygar fullt ut mot ett ”bottenlag” i en hemmapremiär och fortsätter vara lite odisciplinerade. Positivt var dock att powerplayet med Joel Persson och Kossila i spetsen såg väldigt bra ut. Växjö kommer bli bra och jag tvivlar inte en sekund på Jörgen Jönsson, men man har en bit kvar.

Speltips:

Oskarshamn stängde runt 2.30-2.35 hemma mot Luleå förra veckan och det är helt klart en överreaktion när vi bjuds 2.79 på hemmalaget i den här matchen. Luleå och Växjö bör värderas jämbördigt åtminstone och Oskarshamn ska inte värderas ned speciellt mycket efter två matcher.

Oskarshamn vinner till 2.79 på Svenska Spel

oskarshamn vinner

Spelet finns även här på betsson till 2.78

Vi ses på streamen imorgon!

Mvh,
Timman

Chatta