Hockey-SHL-speltips

SHL Trippel

Betway bjuder på en boostad favorittrippel i SHL

Klockan 15:15 släpps pucken i den 15e omgången av SHL och vi ser de tre krislagen Djurgården, Linköping och Timrå gästa betydligt bättre lag  redan vid den här tiden.
Trippel är tre raka hemmasegrar i de tidiga matcherna. Alltså Leksand, Malmö och Rögle.

Leksand- Timrå
Här snackar vi klasskillnad, Leksand är oerhört fina och är i just nu det lag som har absolut bäst xG-siffror. Timrå i sin tur har varit rent utsagt bedrövliga, även om de såg betydligt bättre ut senast mot Örebro. En match som de dominerade i 50 minuter, men lyckades slarva bort. Lite som bottenlag har en tendens att göra när det blåser emot. Kollar vi xG är Timrå absolut sämst i ligan istället. Odds i skrivande stund på rak 1:a är som bäst 1.48.

Malmö-Linköping
Ja vad ska man säga, Linköping är smått ihoptejpat för tillfället och kommer från två riktigt bleka insatser mot Brynäs. Där man tack vare Brynäs bekvämlighet och Höggas storspel i kassen lyckades vinna det första mötet. I det andra mötet blev nog många mörkrädda. 10 skott på mål, trots tidigt underläge. Malmö har istället sett fina ut stundtals, gjorde en bra bortamatch senast mot Växjö och börjar sakta men säkert bygga ett lag som kan utmana om topp 6. Händemark kommer bli bättre o bättre och i dagarna blev det klart att Magnus Pääjärvi ansluter till truppen och är spelklar redan till lördagens match. Hur ska Linköping orka studsa tillbaka här? Malmö rak står just nu i 1.70

Rögle-Djurgården
Rögla har absolut inte varit i närheten av förra årets dominans och har till och med negativ xG efter 13 spelade matcher sjukt nog. Men som Henke sa, så har de ledat majoriteten av matcherna, så det är ingen fara på taket. Rögle är dessutom ett lag som bör kunna springa bättre än sitt xG. På andra sidan står ett skadedrabbat och sönderskjutet Djurgården, som sparkade tränaren Barry Smith för att sedan åka ned till Göteborg och få stryk med 5-2. Nee här blir det inga poäng. Rögle står just nu i 1.51 som bäst.

Kombinera oddsen för att se var värdet blir:
1.48*1.70*1.51=3.80
som ni ser får vi som bäst 3.80, vilket såklart är lågt, då favoriterna är ganska hårt nedspelade. Jag kanskehade kunnat tänka mig att spela denna trippel till 4.50. Men på Betway får vi alltså 6.00 under deras boostade spel. Något som är riktigt trevligt att kombinera med deras insättningsbonus på 100kr om man inte redan har ett konto där. Tänk på att de boostade spelen är en form av reklamspel och ingenting man kommer kunna spela hur mycket som helst på. Lycka till!

Speltips: SHL Trippeln till 6.00 på Betway

Saknar du konto, så signar du här och får 100kr i bonus dessutom.